Opublikowano 12 stycznia 20205 l Jezus, jaka ta ścieżka jest dobra. Tyle już czasu od przejścia gierki, a wciąż katuję pojedyncze utwory. Edytowane 12 stycznia 20205 l przez Metoda
Opublikowano 13 stycznia 20205 l Czekam na zachodnią premierę 13 Sentinels z wypiekami na twarzy. OST ma sztywniutki - Hitoshi Sakimoto, typ od FF XII, Tactics czy wstawionego parę postów wyżej Radiant Silvergun.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l @Timmy Ruiner to fenomenalna gra. Gdyby nie gamepass to ominąłby mnie ten polski sztos. Get them puppy! Chciałbym chociaż remaster Xenosagi, bo o remake'u nie ma co śnić, a na ps2 nie ma za bardzo jak grać na płaskich ekranach ;/ Edytowane 28 stycznia 20205 l przez 20inchDT
Opublikowano 30 stycznia 20205 l @20inchDT Harada ostatnio pisal na twitterze, ze mysleli nad remasterem Xenosagi ale z kalkulacji biznesowej wyszlo im ze jest to nieoplacalne
Opublikowano 6 lutego 20205 l jezu znowu to włączyłem i znowu przepadłem w dziecięcej nostalgii Edytowane 6 lutego 20205 l przez maciucha
Opublikowano 29 lutego 20205 l No king rules forever Przeszedlbym sie na koncert poswiecony wylacznie muzyce z gierek blizzarda