Opublikowano 26 września 20204 l Soundtrack generalnie mnie zawiódł (w czym utwierdziłem się przesłuchując go w całości po ukończeniu gry), ale do tego utworu wracam od paru dni świetny jest:
Opublikowano 27 września 20204 l No średni ost, średnia gra - wszystko się zgadza. Jedyny kawałek który pamiętam:
Opublikowano 27 września 20204 l Kurde, cały czas miałem wrażenie, ze gdzieś już to słyszałem (mowa o kawałku od XM) i komentarze na YT mnie naprowadziły. Nic dziwnego, że mi się dobrze kojarzy. Odpowiednie fragmenty już wybrane, wystarczy puścić po kilka(naście) sekund dla porównania (schowałem w spoiler, by nie zaśmiecać). Spoiler . . A już pozostając przy TLoU2, to mi chyba najbardziej zapadł w pamięć inny kawałek.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Widziałem Silent Hilla, muszę dorzucić. Mówcie co chcecie o Homecoming, ale ten utwór jest mega. Mary Elizabeth McGlynn