Opublikowano 22 listopada 20204 l Ta gra ma sporo świetnych kawałków, w sumie to najlepsze, co tam jest. Od biedy można zagrać, ale nie jest to szkoła japońska, ani nawet europejska. Osobiście najbardziej lubię ten utwór: Silent Hill: Homecoming [Music] - Alex Theme - YouTube Edytowane 22 listopada 20204 l przez SlimShady
Opublikowano 29 listopada 20204 l Niezmiennie od dawna utwór, który nabiera potęgi po przejściu gry i obejrzeniu zakończenia. A z nowszych odkryć, to oczywiście dzieło mistrza Mitsudy, które samo w sobie broni tej gry, a w ogóle to fajna gra i co z tego, że nie turówka jak pozostałe. Wspaniale wyniosłe melodie wojenne, a przy okazji czuć czasem w nich te typowe dla Yasunoriego motywy.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Jest 2010, ja mam 14 lat, na dworzu 30 stopni,ps3 zaraz się udusi A ja poluje na pancerniki przy Armadillo
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Cyberpunk? Tylko 2097. Gra wydana przez Epica, muza swietna (zwlaszcza dwa pierwsze, ale to kwestia gustu). Grana w podstawowce u kumpla, z ktorym znamy sie do dzis. Wtedy bez dzwieku a dzis sobie to odpalilem i o ku.rwa jaka nuta dobra.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Jezu, jaki ta gra miała świetny OST... Liczę na jakiś HD Remaster z czasem, bo bym sobie odświeżył.
Opublikowano 2 marca 20214 l OST z Granblue Fantasy to jest kosmos, ale nie dziwne skoro sam Nobuo Uematsu wspiera projekt. Wskakuje u mnie na nr 3 tej generacji zaraz za Nierem i FFVIIR Edytowane 2 marca 20214 l przez smoo
Opublikowano 30 marca 20214 l Patrzcie kochani, co znalazłem na Spotifaju: OMUJJBORZE jak słuchane teraz!
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Gry nie tknę dwumetrowym kijem, ale przypadkiem natknąłem się na utworek i całkiem spoko
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Z cyklu top 10 rapper Eminem was too afraid to diss - przyśpieszenia przy których rapgod wydaje się balladą? Poproszę.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Muszę to w końcu obadać, bo dużo pozytywnych opinii widziałem, a tu jeszcze całkiem fajna muzyka.
Opublikowano 17 października 20213 l Tak łazi za mną Uncharted od kilku dni, ciekawe co tam z tym remasterem U4 i LL wymyślą.
Opublikowano 21 października 20213 l Ale mi się te 2 kawałki wkręciły w mózg ale nie w takim pozytywnym znaczeniu xD