Opublikowano 25 lutego 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=bYZSfGWedGQ Dla mnie ta część jest lepsza. Oczywiście jest równie boska, co trójeczka, ale tę darzę większym sentymentem.
Opublikowano 26 lutego 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=8vrcSOY_p0c DKCR na Wii. Najlepszy kawałek w najlepszej platformówce 2d w jaką grałem.
Opublikowano 7 marca 20178 l U mnie też beniz stoi dęba jak przypomne sobie że mam wszystkie części do nadrobienia No ale dzielnie czekam na rimejk lokacja w której przygrywał ten kawałek, wraz z plot twistem scenariusza i mega satysfakcjonującym napjerdalaniem dziesiątek typów zrobiły jeden z najbardziej zajefajnych momentów w tej generacji. track z walki z bossem też był tam osom.
Opublikowano 7 marca 20178 l Ta akcja i jej zwieńczenie boże ta gra jest niesamowita, jedna z tych które będe pamiętać do końca życia
Opublikowano 12 marca 20178 l Masakra ile nostalgii wylewa się z tego kawałka. Świetnie jest go znów usłyszeć w porządnej wersji, a nie pierdzenie z "nowoczesnych" BFów. Zresztą cały ost z BF1 jest bardzo na plus. Edytowane 12 marca 20178 l przez Paliodor
Opublikowano 16 marca 20178 l Cladun od NIS - Seria raczej mało znana, zadebiutowała na PSP a nowsza odsłona jest na steamie. Soundtrack wybitny, do tego do wyboru w aranżacji normalnej i 8 bitowej.
Opublikowano 17 marca 20178 l Wchodzi człowiek do tematu ME: Andromeda a tam wrzucają jakiś filmik z L.A. Noire No i się przypomniało Jeden z najlepszych growych main theme. Edytowane 17 marca 20178 l przez Cedric
Opublikowano 17 marca 20178 l Remix mojego ulubionego kawałka z Nier? Ależ to jest dobre, cały soundtrack to GENIUSZ Edytowane 17 marca 20178 l przez Velius
Opublikowano 22 marca 20178 l Zima od zawsze była moją ulubioną porą roku w grach. Od 0.50 min to już taki Blade Runner się załącza, że ja cie... Zacny jest ten ost. Edytowane 22 marca 20178 l przez Farmer