Opublikowano 20 kwietnia 20186 l WOTLK ajjjjjj kiedyś to było Edytowane 20 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l w całej dyskusji na temat zawartości umknęło chyba jak wygląda, ale przede wszystkim jak BRZMI gierka. Jeden z najlepszych sounddesignów jakiego doświadczyłem w ostatnich latach, bardzo minimalistyczny i subtelny buduje klimat na dalszym planie
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l mor ardain już dawno wymaksowane, ale gurwa co to jest za sztosik to ja nawet nie
Opublikowano 3 maja 20186 l Jak na razie muzyka w moim odczuciu dosyć minimalistyczna poza wioskami ale Zora's Domain jest przepiękne i ten deszcz <3
Opublikowano 23 maja 20186 l Czy w historii gamingu powstanie lepszy OST niz ma to MMO?* * prosze nie odpowiadac na to pytanie, nie powstanie
Opublikowano 28 maja 20186 l fajnie się przy tym tupie nóżkę w pracy, ludzie dziwnie się na mnie patrzą i się do mnie nie odzywają, ale to akurat codzienność gra niestety jedna z gorszych odsłon Marianka
Opublikowano 5 czerwca 20186 l edit - juz rowna godzine slucham Edytowane 5 czerwca 20186 l przez aphromo