Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Ja (pipi)ix ależ to była walka Edytowane 5 sierpnia 20195 l przez Pupcio
Opublikowano 18 października 20195 l Wiedziałem, że ost nie zawiedzie ale nie spodziewałem się, że kooperacja kilku artystów tak dobrze zrobi grze. Oczywiście Jesper Kyd wciąż dostarcza piękne nutki Od razu przypomniało mi się przeczesywanie Caustic Caverns w dwójce Ale nie zabrało mocniejszych kawałków i szczerze kawałki od bossów robią robotę. Cholernie dobrze się napieprza taką kulę Katagawy czy Rampagera przy szybkiej, mocnej nucie McCann zresztą wie co robi łącząc nowoczesność z klasykami post-apo lat 80-tych
Opublikowano 19 października 20195 l no nie ma drugiego soundtracku, który tak doskonale wyrażałby nostalgię, tęsknotę i tajemniczość zarazem właśnie czytam 4 część sagi, ciągnie mocno żeby zacząć trójeczkę po raz drugi, ale chyba poczekam do next genów, bo chciałbym jednak ten drugi raz lecieć w 60fps, a nie na zwykłym xone ale odpalić dziś na pewno odpalę i zrobię kilka questów pobocznych Edytowane 19 października 20195 l przez maciucha
Opublikowano 20 października 20195 l Nawet się zgadzam, ale jest jeszcze ICO i Silent Hill 2(chociaż tutaj bardziej z naciskiem na melancholię niż nostalgię):
Opublikowano 24 października 20195 l Lekki offtop, ale związany z muzyką ;). Przez weekend byłem we Wrocławiu na Game Music Festival i muszę powiedzieć, że było mega za(pipi)iscie. To już druga edycja i zarazem kolejna na jakiej byłem. Mega wspaniałe doświadczenie. Do tego Narodowe Forum Muzyki , mega klimatyczne miejsce. Polecam się wybrać za rok! Przy okazji koncertu zarobiłem autograf Garetha Cookera, twórcy ost do Ori
Opublikowano 30 października 20195 l W dniu 18.10.2019 o 19:00, Farmer napisał: Ale nie zabrało mocniejszych kawałków i szczerze kawałki od bossów robią robotę. Cholernie dobrze się napieprza taką kulę Katagawy czy Rampagera przy szybkiej, mocnej nucie No OST wyszedł im przepiękny. Captain Haunt z Bloody Harvest też ma świetny kawałek. Pierwsza faza walki mija tak szybko, że nawet nie wiedziałem, że jest do niej osobna muzyka. Tutaj całość, faza druga zaczyna się od 4 minuty.
Opublikowano 26 listopada 20195 l W dniu 2019-10-24 o 07:25, Shago napisał: Lekki offtop, ale związany z muzyką ;). Przez weekend byłem we Wrocławiu na Game Music Festival i muszę powiedzieć, że było mega za(pipi)iscie. To już druga edycja i zarazem kolejna na jakiej byłem. Mega wspaniałe doświadczenie. Do tego Narodowe Forum Muzyki , mega klimatyczne miejsce. Polecam się wybrać za rok! Przy okazji koncertu zarobiłem autograf Garetha Cookera, twórcy ost do Ori Byłem i Ja w ten weekend, na Torwarze. Ogolnie mocno się zawiodłęm. dobór gier średni, dobór tracków z lepszych gier też nie powalał. Tak naprawdę tylko przy themie GoW miałem ciary, reszta przeleciała bez zachwytu. :{
Opublikowano 24 grudnia 20195 l Jako, że ostatnio mocno ciśniemy z Takedownem mogłem lepiej wsłuchać się w muzyczkę z ubijania Walkirii. Na razie nutki z dodatku Moxxi nie wpadły mi w ucho. W ogóle jakoś średnio mnie na razie rusza ten dodatek.