Shen 9 635 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Wspomnień czar, najlepsze mmo w dziejach Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 29 grudnia 2023 Opublikowano 29 grudnia 2023 Nie jest to moja ulubiona odsłona serii, ale kurcze miejscami OST rekompensuje wszystkie jej mankamenty. Szczególnie ostatni kawałek. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia "Poważny" Mission Briefing: "siadaj i słuchaj, to bardzo istotne co powiem..." BGM: (Tekken Tag vibes) Ja: Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Kompletnie nie znałem tej wersji utworu, teraz przez przypadek trafiłem jak zostawiłem RE7 zaznaczone w menu głównym konsoli. Mega klimatyczne i trochę smutnawe Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Zapraszam do mojego wehikułu czasu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi