Kulawy 0 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 zapowiadany program zaraz po iPla na PS3 i co dalej? będzie, nie będzie? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Jak ktoś w ITI zepnie du.pę, to będzie. O ile wiem TVN jedzie na Silverlight tak jak Onet VOD, to technologia MS-owa. Być może kwestie licencyjne, a być może brak chęci zrobienia wersji tego oprogramowania na PS 3 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Jak ktoś w ITI zepnie du.pę, to będzie. O ile wiem TVN jedzie na Silverlight tak jak Onet VOD, to technologia MS-owa. Być może kwestie licencyjne, a być może brak chęci zrobienia wersji tego oprogramowania na PS 3 nie sadze. Na androida jest tvn player i dziala i to bez silverlight'a. iti sie nie chce i tyle Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 ostatnio na oficjalnym forum PlayStation ktoś napisał do tvn i otrzymał odpowiedź, że aplikacja jest w końcowej fazie testów i pojawi się tej wiosny Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Oby tylko jakość była zadowalająca. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Też czekam na ten player, będę oglądał Julię i Wojewódzkiego. Cytuj
Kulawy 0 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2012 ja wolę kuchenne rewolucje haha no cóż poczekamy zobaczymy.. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 a filmy też będą, i reklamy? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 (edytowane) po cichutku....a tu dziś dodali wreszcie tvn player na ps3, miało być do końca wiosny, od niespełna miesiąca jest lato więc się nie wywiązali ale fajnie,że wreszcie jest Edytowane 16 lipca 2012 przez Ficuś Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 i jest tam coś po za serialami i głupkowatymi programami typu "jak oni robią na drutach"? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 seriale i głupkowate programy to chyba wszystko co produkuje TVN więc prócz tego nic innego tam nie doświadczysz Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 (edytowane) nie no miałem nadzieje że jakieś filmy będzie można czasem obejrzeć. edit: "Skarbnica seriali, programów i filmów stoi otworem, macie zamiar korzystać?" - za ppe.pl więc może jakieś filmy tam będą Edytowane 16 lipca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 chyba te co produkuje tvn czyli może za ileś tam lat zobaczysz na nim np film pełnometrażowy o Salecie albo ten o Agacie Mróz Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Doczekaliśmy się. W końcu można sobie obejrzeć na PS3 przygody Woli i Tysia :rofl2: Potestowałem na szybko i widzę że jest dużo materiału, pewnie nie wszystko, ale to co najfajniejsze jest. Nawigacja jest na krzyżaku, trzeba się chwilkę przyzwyczaić. Jakość obrazu okej, widziałem duży wybór jakości od "słaba" do "HD". To ostatnie wygląda jak 480p z YouTube więc da się oglądać. Wszystko chodzi ładnie i szybko jak iPla. Fanem TVNu nie jestem, z przykrością obserwuję postępujący spadek jakości (co mnie boli najbardziej w przypadku TVN24), ale obiektywnie patrząc jest kilka programów które można bez żenady obejrzeć, oprócz Kuby i Kuchennych Rewolucji mógłbym polecić Legendy PRLu i Inny punkt widzenia. Cytuj
koniol21 9 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 (edytowane) Da się to zainstalować na niezaktualizowanej konsoli? Iple dało się dodać wchodząc przeglądarka na odpowiednia stronę, może tu tez tak jest? Edit OK, znalazłem, wystarczy wejść na http://sonyps3.services.tvnplayer.pl żeby pooglądać, niestety nie dodaje się do zakładki TV. Edytowane 22 lipca 2012 przez koniol21 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Ogladanie tvnu poza granicami kraju jest zablokowane.... Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 czy ktos może mi powiedzieć, czy ma problemy z tvn player? od kilku dni pada mi odtwarzanie kontentu z tvn player'a i nie wiem czy jest to wina po stronie ITI, konsoli czy mojego routera, który podejrzewam o jakieś nieprawidłowe działania; często też mam problem z przyłączeniem się do jakiejkolwiek rozgrywki online, więc może to być kwestia łącza, ale jeśli parę osób potwierdzi mi, że wszystko u nich ok, to przynajmniej wyeliminuje problem po stronie dostawcy usługi; też Wam wywala problemy ze skryptami w playerze? ja mam często buga z javą, a ostatnio nawet wesoło: w serialu Lekarze nie mogę przeskoczyć z odcinka trzeciego na czwarty, ale jak przewinę w drugą stronę (czyli z odc 3 na odc 2, z 2 na 1, z odc pierwszego na ostatni itd malejąco...) to mogę się do niego dostać; makabra jakaś Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 w poniedziałek oglądałem "best of top gear" i wszystko było ok. cały player działał też ok, w kilku miejscach brakowało tylko ikonek (pusty obrazek zamiast zdjęcia). Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 listopada 2012 Opublikowano 8 listopada 2012 dzięki... ktoś jeszcze może coś powiedzieć? Cytuj
Neox 158 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 U mnie żadnych problemów, korzystam bardzo często z tego playera. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Niestety działa bezproblemowo, rzygam Mają w Ogrodzie... Żono! Daj mi grać! 2 Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 wymieniałem już routery, problem zaczął jakby się zmniejszać, ale dalej jest... czyli to wina neta (albo konsoli ) Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 U mnie bez problemów. Czasami oglądam TVN Player Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Zrobię małe wykopy Dzisiaj pojawiła się w końcu nowa wersja tvn playera - teraz po prostu Player. Szkoda tylko, że to jakiś żart niesmaczny, który nie miał prawa przejść przez jakąkolwiek kontrolę jakości. Jego funkcjonalność jest zdecydowanie niższa od wcześniejszej aplikacji opartej na przeglądarce... ale to akurat najmniejszy problem. Szybkość wczytywania się ikon i ogólnie działanie menu to kpina. Obecny PS Store w swoich najgorszych chwilach działał 10x szybciej. Ten nowy player jest poprostu niezdatny do użytku. Jakby tego było mało gorsze jest też samo odtwarzanie. Wcześniej video szło przez systemowy odtwarzacz.. teraz przez ich wynalazek. W efekcie mamy nienaturalne i zbyt ciemne barwy i mniejszą płynność. Dodatkowo co jakiś czas (5-10 minut) podczas odtwarzania materiału obraz zawiesza się na 5-10 sekund (dźwięk słychać normalnie). Jakby tego było mało nawet przewijanie jest zbugowane. Często jak cofamy video obraz skacząco przewija się np 5s do tyłu, po czym automatycznie nawet kilkanaście sekund do przodu i nie idzie z tym nic zrobić aż samo się nie "uspokoi". Gratulacje dla autorów tej aplikacji. Zamienili całkiem sprawnie działający system na nieużywalne (pipi). Przy okazji zepsucie wszsytkiego zajęło im kilka miesięcy. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) Hej działa Wam TVN player, czyli tzw. player coś tam? Po ostatniej za(pipi)istej je.banej aktualizacji aż 234KB wpakowali reklamy w czasie programów i przed nimi. Ch.uj z tym, ale to (pipi) zaczęło się wieszać. Lecą reklamy, jedna, potem druga, a trzecia jak się załaduje to idzie w przyspieszonym tempie, tak samo potem program/serial zaraz po niej. Macie tak samo? Nie pomaga odinstalowanie i zainstalowanie ponownie tego syfu. Było super, ale musieli spier.dolić to akutalizacją, żeby skur.wiałe reklamy wpakować. Mam tak już od ponad tygodnia, bardzo rzadko da się cokolwiek obejrzeć. Jak wyłączę całkowicie program to reklamy znowu idą normalnym tempem, ale po trzeciej znowu zapie.przają, albo jak uda się, że przelecą to na reklamie w środku serialu się wszystko partoli. Edytowane 1 lutego 2015 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi