Opublikowano 13 kwietnia 201213 l Mieliście kiedyś tak, że jakaś gra miała nadruk na płycie, który Wam się mega podobał? Mnie zniszczyło combo z Lost Odyssey:
Opublikowano 13 kwietnia 201213 l Podoba mi sie nadruk RDRa Edytowane 13 kwietnia 201213 l przez Qvstra
Opublikowano 13 kwietnia 201213 l Mieliście kiedyś tak, że jakaś gra miała nadruk na płycie, który Wam się mega podobał? Mnie zniszczyło combo z Lost Odyssey: <zdjęcie> Kolejna zaleta xboxa nie byłoby tyle fajnych nadruków gdyby gra mieściła się na jednej płycie, hehe. ulubiona: Edytowane 13 kwietnia 201213 l przez mate5
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l "Okładka płyty" to chyba nie do końca trafna nazwa, ale chyba wiecie o co chodzi. Z jakimi najciekawszymi wyglądami płyt się spotkaliście? Ja bardzo lubię tę z Mario Galaxy: Chociaż na żywo wygląda lepiej. Płytka do Metroid Prime jest też bardzo pomysłowa: A wasze typy? + Dodał MODERATOR 5. Nowe tematy należy zakładać we właściwych działach forum. Nowych tematów nie należy zakładać, jeśli ich treść odpowiada któremuś z już istniejących.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Sporo tego by się uzbierało. Muszę przejrzeć zbiory i pogrzebać w pamięci. Bardzo mi się podobają pudełka, okładki i płyty związane z Wii U. Na płytkę z WW zawsze patrzę kilka sekund nim wrzucę do konsoli. Screenshot z YouTube, kanał onlygames.pl
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l <3 Ogolnie nadruki od nintendo rulez @aux Ha masz dobry gust Kurde te nadruki sa tak za(pipi)iste ze az chce sie grać Edytowane 25 kwietnia 201410 l przez kubson
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Nie chodzi tylko o grafikę, ale i o nasycenie kolorów oraz efekt "zniszczenia" obrazka. Te z WiiU zawodowe, zwłaszcza Wind Waker HD. Z kolei te od Wii to dramat, wyglądają jak kopie od ruskich, miałem tego Mario Galaxy i na żywo to wygląda jeszcze gorzej :confused: Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez Arkady