Paweł Walter 0 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Mam pytanie dotyczace aukcji na Allegro . Co sadzicie o grach kupowaych wraz z kontem . Szukalem w googlach ale zdania sa podzielone ze punkty zakupione za kase z kradzionych kart kredytowych itp. Ponizej jedna z takich aukcji. Z gory dziekuje za pomoc. Gra zakupiona na koncie Live Nie potrzebne zadne konto Gold. Konta zawieraja pelne wersje , gier i dodatkow Jest to legalny sposob na tanie gry. Nie ma obawy przed zbanowaniem. Po zakupie dostaniesz dane do zalogowania sie na koncie. Po pobraniu profilu przenosisz licencje. Dokladnie w takiej kolejnosci. Po tym mozesz pobierac juz gre. Po pobraniu sprawdzasz czy gra dziala Jesli wszystko jest Ok! To mozesz juz wykasowac moj profil a gra bedzie dostepna na twoim profilu i kazdym innym na konsoli. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 http://www.psxextreme.info/topic/88429-strasznie-tanie-ms-points-skad/page__st__380 Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 od siebie moge dodac na serwis do mnie trafiaja na wymiane plyty takie konsole zbanowane za takie konta czyli potrafia zbanowac nie tylko profil ale tez i z konsola, a za co dokladnie to nigdy nie wiesz skoro nie wiesz jak to wszystko zostalo zdobyte co jest na tym koncie... Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 (edytowane) Kupilem konto z 18000 gamerscore (*) Chvj, nie wykorzystam tego na wszelki wypadek, 19 pln wyyebalem. Pisze, zeby zlodziej zwrocil mi kase. edit: pisze, ze zwroci. Zobaczymy. A tak sie na virtue napalilem Edytowane 10 czerwca 2012 przez Dave Czezky Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Mnie dziwi fakt, że nikt z takimi aukcjami nic nie robi. Na dodatek teraz dodają klauzurę która mówi, że nie można zmieniać haseł itp. Dlatego po tygodniu to samo konto ląduje znowu na allegro i ludzie bany dostają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi