Skocz do zawartości

PES 2013

Ader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mialem 30 meczy na plusie, teraz mam 7.

(pipi)a, chyba sprzedam to yebane, niesprawiedliwe guwno. Gra losuje mi, ze powinienem nie strzelic na pusta bramke, a przeciwnik strzela mi z 36 metrow.

Rece opadaja.

Najbardziej mnie w(pipi)ia jak napyerdalam bramke przeciwnika, mam 100% sytuacje, ale jakims cudem nie strzelam. Potem typ NIE MA AKCJI i nagle wbija gola. Bez sytuacji, bez akcji, ot tak.

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

A, to mała szkoda.

Ktoś z e-kolegów tutaj grywa nockami i chciałby coś powalczyć? PS3: Aem_PL

Opublikowano (edytowane)

Aem jak chcesz to akurat ja gram między 23 a 02 bo to jedyna pora jaka mam.

20130131141558.jpg

Skutki grania rankingowych :D

Edytowane przez zajman
Opublikowano

Zaju bedziesz w borownie?

Za(pipi)iscie sie gra ta Hiszpanią , Fabregas na srodku ładuje jak Gerrard no i cały zespoł za(pipi)iscie rusza sie po boisku.

Gdyby obrona była szubsza i mocniejsza to nawet z RM mozna by bylo walczyc :)

Opublikowano

Powróciłem po roku 2005 po raz pierwszy do PESa, zlałem kumpla z friendlisty i jestem kozak chwilowo. Kto szpila wieczorkami/nocami i sprowadzi mnie na ziemię?

Opublikowano

ja Ciebie musze dodac wreszcie(albo Ty wyslij inv) bo ostatnio w ogole mnie na konsoli nie ma. A jak już jestem...passa 5 porazek z rzedu po takich meczach gdzie mialem za kazdym razem dwa razy wiecej strzalow na bramke...ehhh nerwosol i melisa wskazana

Opublikowano

Wrocilem do gry, zmienilem calkowicie sklad i gra sie fajnie ;)

Pad do Xa okazal sie swietny do PES ze wzgledu na lepiej umiejscowiona lewa gale :)

a już chciałem pytać ile chcesz za pesa ; D

Gość Szprota
Opublikowano

Pad do Xa okazal sie swietny do PES ze wzgledu na lepiej umiejscowiona lewa gale

Tylko żeby nie skończył jak ten od PS2 :D

Opublikowano

bartez kupuj pesa nie moge juz patrzec jak ciułasz w tą fife

no już wymieniłem, je'bać ea

Opublikowano (edytowane)

Pad do Xa okazal sie swietny do PES ze wzgledu na lepiej umiejscowiona lewa gale

Tylko żeby nie skończył jak ten od PS2 :D

Dzisiaj chcialem, ale cos mnie tknelo i sie powstrzymalem.

Kanapa dostala 2 prawe proste.

Ogolnie zachowuje sie jak:

http://www.youtube.com/watch?v=A6LwOPyBITs

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Zajman jak ty masz nick na psn ? Bo wysłałem zaproszenie jakiemuś zajmanowi, ale coś się nie odzywa. Wysłałbym pm, gdybyś tylko nie miał zapchanej skrzynki ;)

Opublikowano

własnie tajemniczo nic...na fb ludzie pytają się w komentarzach a Konami siedzi cicho. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie czekać do maja. Wszak już 2tyg po okienku transferowym.