Opublikowano 18 lutego 201312 l W piątek zagrałem pierwszy mecz od czasów PES 5, w którego większość sparingów rozegrałem na PC, bo każdy z moich (dwóch) kumpli bal się dotknąć pada od PS2. Na x360 tłukłem już tylko w FIFE 09,10 i 11. 12 odpuściłem a zamiast 13-tki wybrałem PES. Nie wiem czy 12 i 13 aż tak różnią się od poprzednich czy ten PES jest aż tak za(pipi)isty ale żadna FIFA w którą grałem nie dała mi ani przez minutę tyle frajdy. Rzadko zdarza mi się, że myślę o grze nie grając, ostatnio chyba Skyrim tak mi wlazł w czache, a teraz w tego PESa grał bym w każdej wolnej sekundzie i ciągnie mnie do niego jak żula do taniej nalewki z lidla. Ogień z dvpy
Opublikowano 25 lutego 201312 l ja po ostatniej dobrej serii zwycięstw (wiadomo, jakiś remis i porażka też się trafiały) dzisiaj mega słaby dzień. nawet nie tyle kiepski co (pipi) pechowy. gole tracone w ostatnich sekundach, masa słupków i poprzeczek i to co w(pipi)ia mnie najbardziej - mecz z frajerem grającym albo na modemie, albo na łączu max 512, przekurewskie lagi CAŁE spotkanie i oczywiście w plecy. pierwszy raz napisałem wiadomość po meczu. trep (pipi)any. wykończe się przez tą gre:f.
Opublikowano 25 lutego 201312 l Ja ciagle pisze. Jestem (pipi)a jak Mendrek przez te gre Sa dni kiedy wygrywa sie wszystko, sa dni kiedy wszystko sie przegrywa i sa dni, gdzie leci sie na remisach
Opublikowano 28 lutego 201312 l Pobilem swoj rekord, mam 9 wygranych z rzedu. Nie wiem czy dam rade wiecej, presja jest zbyt duza ;/
Opublikowano 28 lutego 201312 l Spoko, niedlugo wkleje. Overall 800, nie bede dalej zwiekszal. Nie chce cyborgow. Satysfkacja z wygrana z gosciem z overallem 936, gdzie gra ronaldo, messi, buffon, ribery, robben, etc, jest NIEZIEMSKA
Opublikowano 28 lutego 201312 l poleciłby ktoś jakąś stronkę/forum gdzie mozna się zapisać do jakiejś ligi/pucharu. Coś szperałem ale większość to albo na pc albo dość neiaktualne tematy
Opublikowano 3 marca 201312 l dzięki za link. Przy okazji z tej strony dowiedziałem się że 7 marca wyjdzie update składów
Opublikowano 3 marca 201312 l dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify
Opublikowano 4 marca 201312 l dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Dziwne, ja grając Francją czy Brazylią nie mam problemu powrzucać i strzelać szczupakami bramek(Benzema i Pato), za dużo nie wpada ale też nie powiedziałbym że nic.
Opublikowano 4 marca 201312 l dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Niestety van der mirch to poyebka, zwlaszcza na poczatku. Na szczescie typ nie potrafi strzelac. Nie mozna pozwolic sobie na nieuwage i trzeba ciagle cofac srodkowych obroncow. Co do skrzydel to jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych metod ataku - dajesz 3xB, dlugie A lub wchodzisz w pole karne bokiem. Co do glowek to musisz trzymac tylko bieg/sprint, PUSCIC kierunek i dac 2 x B (autotargeting). Zaczna wpadac Jak pila juz leci to trzymaj RT, wydaje mi sie, ze dokladniej mozna wtedy uderzyc pilke glowa. Edytowane 4 marca 201312 l przez Dave Czezky
Opublikowano 4 marca 201312 l dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Niestety van der mirch to poyebka, zwlaszcza na poczatku. Na szczescie typ nie potrafi strzelac. Nie mozna pozwolic sobie na nieuwage i trzeba ciagle cofac srodkowych obroncow. Co do skrzydel to jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych metod ataku - dajesz 3xB, dlugie A lub wchodzisz w pole karne bokiem. Co do glowek to musisz trzymac tylko bieg/sprint, PUSCIC kierunek i dac 2 x B (autotargeting). Zaczna wpadac Jak pila juz leci to trzymaj RT, wydaje mi sie, ze dokladniej mozna wtedy uderzyc pilke glowa. Na PS3 Jak idę skrzydłem to zawsze L1+2xO i mocna wrzutka leci, tam ktoś dobry z głowką (np. Falcao w Kolumbii) i trzymając R2 wciskamy strzał, jak napastnik nie jest dokładnie kryty to gol. (z tymi L1 i R2 to może placebo ale wydaję mi się że jest lepiej wtedy) Edytowane 4 marca 201312 l przez Alec
Opublikowano 4 marca 201312 l Ja strzelam sporo główek, Llorente, Pique walą z bani aż miło, trzeba dobrze wrzucić, i często ustawić się, uprzednio uwalniając zawodnika przy użyciu SC. Nie wspominam, że Ronaldo strzela 3 główki na 5 prób. Z L1 lecą super crossy z przed pola karnego, choć oczywiście najważniejsze, aby wrzucający miał w miarę dobre statystyki do tego (powyżej 80 long pass speed i accuracy jest ok). Edytowane 4 marca 201312 l przez zajman
Opublikowano 4 marca 201312 l arrrrr ten Real i Barca, mogłoby już konami dodać jakąś klasyfikację...fajnie, że jak szybko najeżdzam na zespoły narodowe to przeciwnik często się reflektuje i wybiera też krajowe repry; mniej fajnie jak to Portugalia z Ronaldo albo Hiszpania, ale satysfakcja z wygranej kiedy gram Kolumbią jest spora
Opublikowano 6 marca 201312 l O, fajnie. Dojdzie kilka osób grających Galatasaray w online. Grałem nimi before it was cool 8)
Opublikowano 8 marca 201312 l Nie zyjecie? Patch wyszedl. Rozgrywka ma inny feeling, niestety podania po ziemi przechodza jeszcze bardziej niz wczesniej ;< Statsy sie mocno zmienily, nawet o 10 (zarowno overall jak i poszczegolne parametry). Cavani jest teraz cyborgiem z ovrl 88. Szkoda, ze nie kupilem go jak byl za pol darmo ;/ Becks znowu w grze Podania bliskie 100 ;f Edytowane 8 marca 201312 l przez Dave Czezky
Opublikowano 8 marca 201312 l No tak się zastanawiałem czy to ja po dłuższej przerwie mam dałna czy nagle wielkim wyczynem stało się się ustawienie się na linii podania. Super cancel i trzymanie R2 nic nie dają - piłka często przelatuje centymetr od nogi naszego chłopka prosgo pod nogi rozpędzonego cyborga.
Opublikowano 8 marca 201312 l znow chcialem kupic, ale godzinka z demem sprawila, ze zmienilem dzieki bogu zdanie.
Opublikowano 8 marca 201312 l Człowieku czym ty się sugerujesz, jedyne co te dema mają wspólnego z finalnym produktem, który swoją drogą zdążył się już kilka razy zmienić gejmplejowo przy kolejnych apdejtach, jest chyba tylko to, że gra się w piłkę nożną.