Tokar 8 267 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Nie trzeba wywalać portugalskiej, lubię czasem trzasnąć meczyk Porto lub Sportingiem ;p Wystarczy wyedytować to śmieszne PES League, zresztą chyba po to konami wrzuciło tą ligę. Tylko z tego co pamiętam, to ten patch ekstraklasowy gryzł się z tym największym poprawiającym wszystkie licencje i nie można było mieć wgranych obu. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Szkoda, że animacje i sam odbiór piłki po tym na co się napatrzyłem w fifie jest po prostu z zeszłej epoki. Drętwość. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 mam mega problemy z graniem w obronie, w fifie kluczem do sukcesu byl "jockey run" i czytanie gry przeciwnika. Tutaj nawet jak juz na 100% jestem pewny co zrobi przeciwnik, to albo mi sie w pore zawodnik nie przelaczy, albo juz sie ustawie np. na linii podania trzymajac RT, zeby byc zwróconym twarza do pilki to pilka sobie przelatuje kolo zawodnika i dochodzi do typa. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (pipi)a, odnosnie obrony - gralismy przed chwila z bartizem i za akzdym razem jak czytalem podanie to pilka przelatywala przez mojego obronce albo zaraz obok. Co jest (pipi)a? Co trzeba trzymac, zeby te zyeby przejely pilke? To jest nagminne i strasznie mnie w(pipi)ia, jak zgadne, to ma przejac i (pipi)a kropka. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 co roku w PESach tak jest, ze prostopadle, ktore normalnie nigdy w zyciu by nie doszly dochodza, bo nasi obroncy wola skakac nad pilka, a i zaden nogi nawet nie wystawi. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 W fife to samo. Tam wystarczy nacisnac L1 + trojkat i masz bramke. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 w fife chociaz da rade normalnie przecinac podania, w(pipi)ia mnie to Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 No tam dolem nic nie przechodzi, ale gora wszystko. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 czy ja wiem, w 12 to jak szybko zaczales sie cofac obronca to blokowales takie podania. A i w demie trzynastki jakos to tak nie wchodzilo. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (edytowane) Dave, w FIFIE masz zawsze bramke, gdy grasz z przeciwnikiem takim jak Ty, ktory albo non stop podwaja, albo trzyma przeciwny kierunek z Turbo przelanczajac sie miedzy zawodnikami. Normalnie jakbym pisal z Lonsem, w 2 dni spedzonym przy Demie stales sie specem od galy EA, chociaz (pipi) w nia potrafisz zrobic. Najgorsze w PESie ze nadal mozesz grac na lamy i przepychaczy, bo czesto pila prostopadla potrafi pojsc cm od buta naszego obroncy. Jeszcze jak grasz na cyborgi, to zawsze pila do nigo dojdzie, nie wazne, ze przed Ronaldo stoi 2 grajkow.w FIFIE mozesz kryc nawet i od pilki, majac pewnosc ze przez Ciebie nie przeniknie. Edytowane 22 września 2012 przez easye Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (edytowane) Nie wiem nie gralem w inne fify, w demku 13 wchodzi jak noz w maslo. Ja nonstop podwajam? xD Oprocz pierwszego dnia w ogole nie podwajalem pod bramka, bo widzialem, ze w fifie to nie dziala, bo podwajajacy pilkarz nie zabiera pilki. Podwajam tylko, zeby wywrzec presje jak biegam pilkarzem daleko od pilki i kryje pozycje. Czyli w zasadzie nie podwajam, bo jeden koles kryje a drugi biega gdzies indziej. Ty w ogole tego nie robisz i niedlugo beda Cie ownowac jak szmate Ok, a Ty tez jestes Lonsem. Ile grales w pes? 3 mecze, w ktorych dostales wpyerdol ode mnie i koniec. Edytowane 22 września 2012 przez Dave Czezky Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (edytowane) dobra nie bede sie tutaj rozwodzil nad porownywaniem obydwu galek, czekam na full FIFY, ktory podobno jest jeszcze ciut wolniejszy i lepszy, ale prawda jest taka, ze wszytskie moje prostopadle gora z Toba byly praktycznie z Twoich bledow, tyle, bo albo robiles wykrok, albo przelaczales sie zmieniajac kierunek itp. No dodac nalezy 2 z ewidentnego spalonego. Edytowane 22 września 2012 przez easye Cytuj
Gość Oran Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (pipi)a te bramkarskie "chwyty", dziurawe ręce i animacja jakby składał się w powietrzy do snu - przy "petardzie" z 30 metrów wpadając razem z piłką do bramki (piłka przez rekawice wpada do bramki on zaraz za nią). Co to (pipi)a ma być... Gram tylko słabymi zespołami se póki co (znaczy w ogóle copa libertadores) i takie cuda. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Niestety bramkarzowi wypada pilka z rak Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 bramkarze to osobna historia, dalna maja ewidentnie. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Trzeba bedzie cofnac i zagescic obrone. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Półbiedy, że wypada, ale, że on wybija się do tyłu już praktycznie za linią broniąc? Szukam na jutubie takiego czegoś czy ktoś wrzucił ale nie widze, a ja nie zapisałem riplejów ;/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Jeszcze ze 3 strony wytykania kolejnych wad i czekamy na prawdziwy powrót króla. Może za rok, hehe. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Ale bedzie PACZ to powinni to naprawić, ale... (pipi)a no strzelanie bramek daje tyle satysfakcji co kiedys w PES6. Strzały są realistyczne bardzo - mam rację? Czasami lekkie baloniki lecą, a czasami petardy, różnie to bywa. W(pipi)ia mnie tylko, że jak się bez LT strzela to tak jakby 10 miejsc do strzału było, przy narożniku, w połowie linii, jeszcze dwa miejsca pomiedzy bramką a chorągiewką i 6 miejsc w bramce gdzie piłka leci. Na tym "manualu" jest trochę lepiej no ale dziwnie to wygląda jak co rusz w to samo miejsce (DOKŁADNIE TO SAMO) kopie. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 ale dzisiaj robbenem z czerwona strzalka zaje.balem brame. mieszalem na prawej stronie, potem trzymajac r1 zbieglem do srodka i z ponad 30 metrow silowy strzal w dlugi rog. gierka jest czasem frustrujaca, ale daje duzo radochy. Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Jak się w to gra w sieci ,nie widze nigdzie pojedyńczego meczu ,w innych trybach żąda kodu po wpisaniu go jest zły bez wpisania wywala z powrotem do menu. Czy może mnie ktoś oświecić. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 (edytowane) Sprawdz jak wpisujesz kod. U moze wygladac jak V, etc. <faceplam.jpg> Edytowane 22 września 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Ale samo posiadanie licencji na LM sprawia, że master league jest o 5 lat świetlnych z przodu w porównaniu do fify. No (pipi)a miód. Szkoda, że scenki kojarzą się bardziej z jakimś MGS'em niż z prawidzym footballem (postacie takie japońskie bardzo ), dzwiny feeling no Ale fajnie się gra Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 ma ktoś z Was może jakiś link do option file edytującego koszulki drużyn narodowych oraz klubowych wraz z herbami itp.? Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Sprawdz jak wpisujesz kod. U moze wygladac jak V, etc. Masz racje dokładnie V..U dzięki <faceplam.jpg> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi