Hubert249 4 277 Opublikowano 18 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2013 W piątek zagrałem pierwszy mecz od czasów PES 5, w którego większość sparingów rozegrałem na PC, bo każdy z moich (dwóch) kumpli bal się dotknąć pada od PS2. Na x360 tłukłem już tylko w FIFE 09,10 i 11. 12 odpuściłem a zamiast 13-tki wybrałem PES. Nie wiem czy 12 i 13 aż tak różnią się od poprzednich czy ten PES jest aż tak za(pipi)isty ale żadna FIFA w którą grałem nie dała mi ani przez minutę tyle frajdy. Rzadko zdarza mi się, że myślę o grze nie grając, ostatnio chyba Skyrim tak mi wlazł w czache, a teraz w tego PESa grał bym w każdej wolnej sekundzie i ciągnie mnie do niego jak żula do taniej nalewki z lidla. Ogień z dvpy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2013 Nie potrafię grać w tego PESa na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 25 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2013 ja po ostatniej dobrej serii zwycięstw (wiadomo, jakiś remis i porażka też się trafiały) dzisiaj mega słaby dzień. nawet nie tyle kiepski co (pipi) pechowy. gole tracone w ostatnich sekundach, masa słupków i poprzeczek i to co w(pipi)ia mnie najbardziej - mecz z frajerem grającym albo na modemie, albo na łączu max 512, przekurewskie lagi CAŁE spotkanie i oczywiście w plecy. pierwszy raz napisałem wiadomość po meczu. trep (pipi)any. wykończe się przez tą gre:f. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 25 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2013 Ja ciagle pisze. Jestem (pipi)a jak Mendrek przez te gre Sa dni kiedy wygrywa sie wszystko, sa dni kiedy wszystko sie przegrywa i sa dni, gdzie leci sie na remisach Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 Pobilem swoj rekord, mam 9 wygranych z rzedu. Nie wiem czy dam rade wiecej, presja jest zbyt duza ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 jaki masz sklad Czezky? bo Ty chyba tylko MLO grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 Spoko, niedlugo wkleje. Overall 800, nie bede dalej zwiekszal. Nie chce cyborgow. Satysfkacja z wygrana z gosciem z overallem 936, gdzie gra ronaldo, messi, buffon, ribery, robben, etc, jest NIEZIEMSKA Cytuj Odnośnik do komentarza
pidzem 0 Opublikowano 28 lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2013 poleciłby ktoś jakąś stronkę/forum gdzie mozna się zapisać do jakiejś ligi/pucharu. Coś szperałem ale większość to albo na pc albo dość neiaktualne tematy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2013 PES.COM.PL Liga bez koksów. Cytuj Odnośnik do komentarza
pidzem 0 Opublikowano 3 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2013 dzięki za link. Przy okazji z tej strony dowiedziałem się że 7 marca wyjdzie update składów Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 3 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2013 O, fajnie. Dojdzie kilka osób grających Galatasaray w online. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 3 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2013 dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Dziwne, ja grając Francją czy Brazylią nie mam problemu powrzucać i strzelać szczupakami bramek(Benzema i Pato), za dużo nie wpada ale też nie powiedziałbym że nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Niestety van der mirch to poyebka, zwlaszcza na poczatku. Na szczescie typ nie potrafi strzelac. Nie mozna pozwolic sobie na nieuwage i trzeba ciagle cofac srodkowych obroncow. Co do skrzydel to jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych metod ataku - dajesz 3xB, dlugie A lub wchodzisz w pole karne bokiem. Co do glowek to musisz trzymac tylko bieg/sprint, PUSCIC kierunek i dac 2 x B (autotargeting). Zaczna wpadac Jak pila juz leci to trzymaj RT, wydaje mi sie, ze dokladniej mozna wtedy uderzyc pilke glowa. Edytowane 4 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) dobra nie gram juz w to wiecej. oficjalnie 90% graczy MLO ma na szpicy niejakiego Van Der Mircha i NAKURWIA cały mecz prostopadłe na niego. w tej grze w ogole sie nie oplaca grac skrzydlami bo glowki W OGOLE nie wpadaja. na 50 meczów online stracilem moze 1 bramke z głowki a strzelilem zero. wracam do fify Niestety van der mirch to poyebka, zwlaszcza na poczatku. Na szczescie typ nie potrafi strzelac. Nie mozna pozwolic sobie na nieuwage i trzeba ciagle cofac srodkowych obroncow. Co do skrzydel to jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych metod ataku - dajesz 3xB, dlugie A lub wchodzisz w pole karne bokiem. Co do glowek to musisz trzymac tylko bieg/sprint, PUSCIC kierunek i dac 2 x B (autotargeting). Zaczna wpadac Jak pila juz leci to trzymaj RT, wydaje mi sie, ze dokladniej mozna wtedy uderzyc pilke glowa. Na PS3 Jak idę skrzydłem to zawsze L1+2xO i mocna wrzutka leci, tam ktoś dobry z głowką (np. Falcao w Kolumbii) i trzymając R2 wciskamy strzał, jak napastnik nie jest dokładnie kryty to gol. (z tymi L1 i R2 to może placebo ale wydaję mi się że jest lepiej wtedy) Edytowane 4 marca 2013 przez Alec Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 Z tym l1 to zle robisz, bo to jest inne zagranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 Ważne że działa a z tym L1 jakby dokładniej zagranie leciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) Ja strzelam sporo główek, Llorente, Pique walą z bani aż miło, trzeba dobrze wrzucić, i często ustawić się, uprzednio uwalniając zawodnika przy użyciu SC. Nie wspominam, że Ronaldo strzela 3 główki na 5 prób. Z L1 lecą super crossy z przed pola karnego, choć oczywiście najważniejsze, aby wrzucający miał w miarę dobre statystyki do tego (powyżej 80 long pass speed i accuracy jest ok). Edytowane 4 marca 2013 przez zajman Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 4 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2013 arrrrr ten Real i Barca, mogłoby już konami dodać jakąś klasyfikację...fajnie, że jak szybko najeżdzam na zespoły narodowe to przeciwnik często się reflektuje i wybiera też krajowe repry; mniej fajnie jak to Portugalia z Ronaldo albo Hiszpania, ale satysfakcja z wygranej kiedy gram Kolumbią jest spora Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2013 O, fajnie. Dojdzie kilka osób grających Galatasaray w online. Grałem nimi before it was cool 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 (edytowane) Nie zyjecie? Patch wyszedl. Rozgrywka ma inny feeling, niestety podania po ziemi przechodza jeszcze bardziej niz wczesniej ;< Statsy sie mocno zmienily, nawet o 10 (zarowno overall jak i poszczegolne parametry). Cavani jest teraz cyborgiem z ovrl 88. Szkoda, ze nie kupilem go jak byl za pol darmo ;/ Becks znowu w grze Podania bliskie 100 ;f Edytowane 8 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 No tak się zastanawiałem czy to ja po dłuższej przerwie mam dałna czy nagle wielkim wyczynem stało się się ustawienie się na linii podania. Super cancel i trzymanie R2 nic nie dają - piłka często przelatuje centymetr od nogi naszego chłopka prosgo pod nogi rozpędzonego cyborga. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 czyli po grze tak zwane ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 znow chcialem kupic, ale godzinka z demem sprawila, ze zmienilem dzieki bogu zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2013 Człowieku czym ty się sugerujesz, jedyne co te dema mają wspólnego z finalnym produktem, który swoją drogą zdążył się już kilka razy zmienić gejmplejowo przy kolejnych apdejtach, jest chyba tylko to, że gra się w piłkę nożną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi