YETI 10 992 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 No w online nie, tu juz trzeba czekać na ruch Konami. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Gameplay super, pyski Polakow tez, ale powiedzcie mi lepiej co do (pipi)y nedzy Konami zrobilo z Community i Liga?? Jak do hooja mam zagrac z kumplami turniej?? Od kiedy PES jest gra stricte onlineowa?? Magiczne buty w ML to pol biedy, ale gdzie sa podstawowe tryby dla grajacych turnieje na 1 konsoli??? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 jaram się przez brak komentatora w demie jakoś dziwnie się gra ale jest ogień i wolę grać w demo pesa niż fife :o 1 Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) ktoś kupil pesa w sklepie psxextreme? wysyłaja już? edit: niestety fantastyczny sklep pe gry będzie wysyłał dopiero jutro z dostawą na poniedziałek.. ile z Was wych.uj.ali tak jak i mnie? Edytowane 20 września 2012 przez radzimisz Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Napiszcie które demo jest bardziej podobne do wersji finalnej bo bardziej podobało mi się demo 1 przez strzały , drugie już było trochę słabsze ale za to lepsze animacje. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Pierwsze demo to było chyba 70% kodu gry a drugie to 90% Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 A finalna wersja jest podobno jeszcze trochę inna, ale tylko pod względem dynamiki, podobno jest wolniej. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 No to nie wiem czy trochę nie poczekam z zakupem, bo nieuwzględnienie transferów z przełomu lipca i sierpnia to jest jakaś kpina, do tego wykastrowany online. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Jest licencja na kluby, ktore graja w Lidze Mistrzow? Bo po doslownie chwili z demem, gra wypada bardzo fajnie i chyba skusze sie na fulla, bo gra sie naprawde przyjemnie. I mowi to Qvstra, ktory nigdy w PESa nie gral i wychowywal sie na FIFAch od edycji 2000. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) Mam jeszcze pytanie bo nigdy nie gralem w ta master lige online, duzo trzeba sie nagrac zeby kupic takiego Messiego czy CR7 ? Duzo czasu zajmuje stworzenie dream teamu ? Pytam bo tryb troche przypomina ultimate team z FIFY i tam zdobyc takiego Messiego to był cud Qvstra - wszystkie druzyny z LM nie maja licencji, z anglii tylko MAN U ale to nie jest problem, bo mozna wgrac option file. Edytowane 20 września 2012 przez bartiz Cytuj
Gość Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Zacząłem Champions League moim Juve i naprawdę czuć feeling. Akcje buduje się mozolnie, piła odskakuje, odbija się, strzał powala obrońce, jest radość z goli. Jako dawny ISS-owiec póki co jestem ostro podjarany, mimo dwóch porażek w grupie z Szachtarem. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 No to nie wiem czy trochę nie poczekam z zakupem, bo nieuwzględnienie transferów z przełomu lipca i sierpnia to jest jakaś kpina, do tego wykastrowany online. ja kupuje za miesiąc lub dwa, będą już wtedy kozackie option file, będą patche z aktualnymi składami i brakującymi i rozbudowanymi opcjami online i do tego pewnie PES już trochę stanieje. BTW - PES2013 będzie WYMAGAĆ online pass. Każdy ma go w pudełku tylko na razie jest nieaktywny i można grać bez niego. Gdy przez patch dodają nowe opcje sieciowe będzie już trzeba go wykorzystać/kupić - wstępnie połowa października to termin Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 online pass kosztuje 800msp dla posiadaczy xboxa Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 o lol...czytam właśnie,że usunęli opcje robienia custom turniejów w kilka osób offline...teraz max 2 graczy może grać na jednej konsoli...ŻAL....gdzie te czasy gdzie z kumplami robiliśmy turnieje na 5-6 osób przed jednym tv.... widzę,że serio pocięli wszystko byle tylko wypuścić przed fifą, poczekam na obiecane patche (bo też nie wierzę bezgranicznie Konami) i jeśli serio dodają brakujące rzeczy to od razu kupuje PES'a. Gameplay zdaniem wszystkich jest genialny i to mnie najbardziej kusi Cytuj
polson 7 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 (edytowane) W zeszlym roku jak sie dorwalem do dema 2012, to nie moglem sie oderwac. Edycji 2013 Demko 2 ogolnie jakos tak slabo mi podchodzi...mianowicie bardzo podobnie mi sie gra do 2012. Wiadomo jednak, ze jutro powinienem juz przecierac szlaki i gnebic kolejnych przeciwnikow w MLO 2013:D Edytowane 20 września 2012 przez polson Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 co to jest Master League Online i na czym on polega? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 wariacja trybu Ultimate Team z Fify, trzon rozgrywki praktycznie identyczny Cytuj
Gość Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Become a Legend - bomba, świetnie poprowadzony tryb. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Ficuś, dobre option file to będą już w przyszłym tygodniu. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 WENB Option File bedzie juz dzis. Wiadomo czy Konami ma zamiar wypuscic Community albo Lige w patchu? To jakis zart, ze grajac offlineowy turniej trzeba notowac wyniki dlugopisem Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Communitty online ma być w patchu - rozbudowane o wiele bardziej w stosunku do 2012 Community offline - nic nie wiadomo Liga - ktoś z konami europe wysłał zapytanie do centrali bo sam był zaskoczony jego brakiem Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Option File na PS3 http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,123698.0.html Patch zawiera: - Prawidłowe nazwy drużyn z Premiership, Liga Zon Sagres oraz Bundesligi - Herby do Premiership, Liga Zon Sagres oraz Bundesligi - Prawidłowe loga pucharów oraz lig - Struktura lig poprawiona - Prawidłowe wszystkie stroje do Premiership oraz Bundesligi Kod dodany do gry zadziała dopiero po wypuszczeniu tej dużej aktualizacji do gry, dodających tryby i sporo nowości do trybu online. Konami po prostu chciało zdążyć przed Fifą, wiedząc, że w tym roku mają świetny tytuł, niestety kosztem pewnej zawartości gry, na szczęście niebawem wszystko zostanie dodane. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Po kilkunastu godzinach testow z kumplem i online (strzelili mi jedna bramke na onlajnie przez 3 h, ale jestem koks), moge powiedziec, ze mamy najbardziej skillowa pileczke ewer. Nie ma juz sytuacji, ze lamus wygrywa z prosem na farcie, bo flipper, bo random, bo krystyna na czerwonej strzalce. Roznica w manualu i umiejetnym wykorzystaniu nowych narzedzi robi kolosalna roznice. Jaram sie jak przy PES3. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 (edytowane) Po kilkunastu godzinach testow z kumplem i online (strzelili mi jedna bramke na onlajnie przez 3 h, ale jestem koks), moge powiedziec, ze mamy najbardziej skillowa pileczke ewer. Nie ma juz sytuacji, ze lamus wygrywa z prosem na farcie, bo flipper, bo random, bo krystyna na czerwonej strzalce. Roznica w manualu i umiejetnym wykorzystaniu nowych narzedzi robi kolosalna roznice. I tak jak mowi Tokar - zapomnijcie o krzyzaku, bo nie tylko bedzie chvjnia w obronie, ale przede wszystim w ataku. Jaram sie jak przy PES3. Edytowane 21 września 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 w poprzednich latach ktoś z polski wyedytował całą polską ekstraklasę na ps3? fajnie by było np zamiast portugalsksiej ligi podmienić na naszą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi