Skocz do zawartości

PES 2013

Ader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gameplay super, pyski Polakow tez, ale powiedzcie mi lepiej co do (pipi)y nedzy Konami zrobilo z Community i Liga?? Jak do hooja mam zagrac z kumplami turniej?? Od kiedy PES jest gra stricte onlineowa?? Magiczne buty w ML to pol biedy, ale gdzie sa podstawowe tryby dla grajacych turnieje na 1 konsoli???

Opublikowano (edytowane)

ktoś kupil pesa w sklepie psxextreme? wysyłaja już?

edit: niestety fantastyczny sklep pe gry będzie wysyłał dopiero jutro z dostawą na poniedziałek.. ile z Was wych.uj.ali tak jak i mnie?

Edytowane przez radzimisz
Opublikowano

No to nie wiem czy trochę nie poczekam z zakupem, bo nieuwzględnienie transferów z przełomu lipca i sierpnia to jest jakaś kpina, do tego wykastrowany online.

Opublikowano

Jest licencja na kluby, ktore graja w Lidze Mistrzow? Bo po doslownie chwili z demem, gra wypada bardzo fajnie i chyba skusze sie na fulla, bo gra sie naprawde przyjemnie. I mowi to Qvstra, ktory nigdy w PESa nie gral i wychowywal sie na FIFAch od edycji 2000.

Opublikowano (edytowane)

Mam jeszcze pytanie bo nigdy nie gralem w ta master lige online, duzo trzeba sie nagrac zeby kupic takiego Messiego czy CR7 ? Duzo czasu zajmuje stworzenie dream teamu ? Pytam bo tryb troche przypomina ultimate team z FIFY i tam zdobyc takiego Messiego to był cud :D

Qvstra - wszystkie druzyny z LM nie maja licencji, z anglii tylko MAN U ale to nie jest problem, bo mozna wgrac option file.

Edytowane przez bartiz
Opublikowano

Zacząłem Champions League moim Juve i naprawdę czuć feeling. Akcje buduje się mozolnie, piła odskakuje, odbija się, strzał powala obrońce, jest radość z goli. Jako dawny ISS-owiec póki co jestem ostro podjarany, mimo dwóch porażek w grupie z Szachtarem.

Opublikowano

No to nie wiem czy trochę nie poczekam z zakupem, bo nieuwzględnienie transferów z przełomu lipca i sierpnia to jest jakaś kpina, do tego wykastrowany online.

ja kupuje za miesiąc lub dwa, będą już wtedy kozackie option file, będą patche z aktualnymi składami i brakującymi i rozbudowanymi opcjami online i do tego pewnie PES już trochę stanieje.

BTW - PES2013 będzie WYMAGAĆ online pass. Każdy ma go w pudełku tylko na razie jest nieaktywny i można grać bez niego. Gdy przez patch dodają nowe opcje sieciowe będzie już trzeba go wykorzystać/kupić - wstępnie połowa października to termin

Opublikowano

o lol...czytam właśnie,że usunęli opcje robienia custom turniejów w kilka osób offline...teraz max 2 graczy może grać na jednej konsoli...ŻAL....gdzie te czasy gdzie z kumplami robiliśmy turnieje na 5-6 osób przed jednym tv....:(

widzę,że serio pocięli wszystko byle tylko wypuścić przed fifą, poczekam na obiecane patche (bo też nie wierzę bezgranicznie Konami) i jeśli serio dodają brakujące rzeczy to od razu kupuje PES'a. Gameplay zdaniem wszystkich jest genialny i to mnie najbardziej kusi

Opublikowano (edytowane)

W zeszlym roku jak sie dorwalem do dema 2012, to nie moglem sie oderwac.

Edycji 2013 Demko 2 ogolnie jakos tak slabo mi podchodzi...mianowicie bardzo podobnie mi sie gra do 2012. Wiadomo jednak, ze jutro powinienem juz przecierac szlaki i gnebic kolejnych przeciwnikow w MLO 2013:D

Edytowane przez polson
Opublikowano

WENB Option File bedzie juz dzis. Wiadomo czy Konami ma zamiar wypuscic Community albo Lige w patchu? To jakis zart, ze grajac offlineowy turniej trzeba notowac wyniki dlugopisem :/

Opublikowano

Communitty online ma być w patchu - rozbudowane o wiele bardziej w stosunku do 2012

Community offline - nic nie wiadomo

Liga - ktoś z konami europe wysłał zapytanie do centrali bo sam był zaskoczony jego brakiem

Opublikowano

Option File na PS3

http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,123698.0.html

Patch zawiera:

- Prawidłowe nazwy drużyn z Premiership, Liga Zon Sagres oraz Bundesligi

- Herby do Premiership, Liga Zon Sagres oraz Bundesligi

- Prawidłowe loga pucharów oraz lig

- Struktura lig poprawiona

- Prawidłowe wszystkie stroje do Premiership oraz Bundesligi

Kod dodany do gry zadziała dopiero po wypuszczeniu tej dużej aktualizacji do gry, dodających tryby i sporo nowości do trybu online. Konami po prostu chciało zdążyć przed Fifą, wiedząc, że w tym roku mają świetny tytuł, niestety kosztem pewnej zawartości gry, na szczęście niebawem wszystko zostanie dodane.

Opublikowano

Po kilkunastu godzinach testow z kumplem i online (strzelili mi jedna bramke na onlajnie przez 3 h, ale jestem koks), moge powiedziec, ze mamy najbardziej skillowa pileczke ewer. Nie ma juz sytuacji, ze lamus wygrywa z prosem na farcie, bo flipper, bo random, bo krystyna na czerwonej strzalce. Roznica w manualu i umiejetnym wykorzystaniu nowych narzedzi robi kolosalna roznice.

Jaram sie jak przy PES3.

Opublikowano (edytowane)

Po kilkunastu godzinach testow z kumplem i online (strzelili mi jedna bramke na onlajnie przez 3 h, ale jestem koks), moge powiedziec, ze mamy najbardziej skillowa pileczke ewer. Nie ma juz sytuacji, ze lamus wygrywa z prosem na farcie, bo flipper, bo random, bo krystyna na czerwonej strzalce. Roznica w manualu i umiejetnym wykorzystaniu nowych narzedzi robi kolosalna roznice.

I tak jak mowi Tokar - zapomnijcie o krzyzaku, bo nie tylko bedzie chvjnia w obronie, ale przede wszystim w ataku.

Jaram sie jak przy PES3.

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

w poprzednich latach ktoś z polski wyedytował całą polską ekstraklasę na ps3? fajnie by było np zamiast portugalsksiej ligi podmienić na naszą