envie89 20 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Ja najpierw kupiłem w Media expert, ale oddalem konsolke na gwarancje i dostalem zwrot kasy. Potem kupiłem w Sony Centre. Sprzedawca był nie miły i nie pomocny, nie potrafił mi odpowiedzieć na proste pytania, jak: promocja z wipeout w play. Jednak zdecydowałem sie na zakup w Sony Centre, ponieważ gwarancja trwa 2 lata, a nie rok jak w przypadku pośredników. Edytowane 21 kwietnia 2012 przez envie89 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) super w moim przypadku ultima.pl... sprawdzone, zaufane. Edytowane 21 kwietnia 2012 przez .:marioo:. 1 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 allegro, od jakiegoś łepka... (nówka) Cytuj
envie89 20 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) allegro, od jakiegoś łepka... (nówka) Ja chciałbym przestrzec od kupowania na allegro. W gwarancji jest napisane, że tylko 1-szy właściciel ma prawo do serwisu i musi okazać paragon ze sklepu. Specjalnie dlatego jechalem do Sony Centre. Konsolka jest w paragonie na moje imie i nazwisko, wiec nawet jeślibym odsprzedał konsole nie otwartą z pudełka, to ta osoba nie miałaby gwarancji. Edytowane 21 kwietnia 2012 przez envie89 Cytuj
winner 183 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 allegro, od jakiegoś łepka... (nówka) Ja chciałbym przestrzec od kupowania na allegro. W gwarancji jest napisane, że tylko 1-szy właściciel ma prawo do serwisu i musi okazać paragon ze sklepu. Specjalnie dlatego jechalem do Sony Centre. Konsolka jest w paragonie na moje imie i nazwisko, wiec nawet jeślibym odsprzedał konsole nie otwartą z pudełka, to ta osoba nie miałaby gwarancji. No to się przed zakupem pyta o paragon, co za problem? Moim zdaniem warto jest kupić konsolkę po taniości od kogoś kto pozbywa się jej np. biorąc na umowę w Play. Niedawno widziałem 2-dniowy egzemplarz, no nówka, 3G z Play za 899zł na Kup Teraz więc oferta idealna... Cytuj
Wolomin 7 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 podpisalem umowe z PLAY i konsolka wlasnie od nich 8) Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 allegro, od jakiegoś łepka... (nówka) Ja chciałbym przestrzec od kupowania na allegro. W gwarancji jest napisane, że tylko 1-szy właściciel ma prawo do serwisu i musi okazać paragon ze sklepu. Specjalnie dlatego jechalem do Sony Centre. Konsolka jest w paragonie na moje imie i nazwisko, wiec nawet jeślibym odsprzedał konsole nie otwartą z pudełka, to ta osoba nie miałaby gwarancji. ma gwarancję z empiku, z paragonem Cytuj
MorfiTM 1 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Kupiłem w Sony Centre w Altusie (Katowice). Chciałem ją kupić za pół roku dopiero, ale jak do mnie w dniu premiery zadzwonili, że czeka na mnie odłożony model 3G to głupio mi się zrobiło i nie potrafiłem odmówić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi