Skocz do zawartości

Disgaea 3

MichAelis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam zakup w planach - świetne noty, kiedyś dobrze bawiłem się z tą serią przy PSP no i lubię ten gatunek. Czekam na jakieś ciekawe oferty w Polsce, inaczej kupię na Amazonie za 30f.

Opublikowano

Przy jedynce i dwójce spędziłem łącznie ponad 1500 godzin. Trójkę zamówiłem już z muve.pl - teraz czekamy, aż przyślą i szczerze się zastanawiam czy 1500 będzie mi starczyło na przejście tej części...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na MuVe jest za 170zł z wysyłką, a na Amazonie 30F z wysyłką również. Cenowo wychodzi na jedno, najlepiej kupiłbym używkę, ale u nas to mało popularna produkcja i ciężko będzie.

Opublikowano

No już z tydzień masz grę więc czekam na jakąś opinię, bo zastanawiam się nad zakupem (a taka Disgaea jest wręcz idealną produkcją dla tej konsolki).

Opublikowano

;)

Swietny humor, jestem w 2 chapterze. Poczatkowo fabula kreci sie wokol tego ze gosc chce zabic swojego ojca bo ten skasowal mu wszystkie sejvy na konsoli. Pozniej to sie rozkreca podob no na bardziej serio. To nie spoilery.

Niesamowity system walki, duzo kombinowania. Fajne animacje atakow specjalnych. Potrafie sobie wyobrazic ze pozniej walki moga byc trudne, bo narazie jest prosto, ale ciagle trwa nauka systemu.

W reckach narzekaja na grafe. Wiadomo poziom vity to nie jest, ale bylem mile zaskoczony. Youtube nie oddaje nawet polowy poziomu ogolnego wrazenia. Swietne wstawki anime. Dobry dubbing. Fajna muza.

Kupilbym drugi raz na pewno, a bralem w ciemno. Wiecej poczytaj w kaciku rpg, bo ja weteranem rpgow nie jestem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj na muve jest darmowa wysyłka więc w końcu się zdecydowałem za 159,90zł. Teraz tylko czekać, aż przesyłka dotrze i będzie sporo grania na Vicie w perspektywie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam. Jednak muve się wysrało i okazało się, że nie mogą ściągnąć gry więc olałem ich, niech oddadzą mi kasę, a wylicytowałem na ebay'u za 25 funciaków z wysyłką (wyszło jakieś 135zł) więc jestem nawet do przodu te 25zł no i może wyżydzę od muve kolejny kod zniżkowy za ich błąd :F