XM. 10 820 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wygląda na to, że pojawi się demo przed premierą. I jak? Coś tam nowego obiło Ci się o jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Nie, psze pana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 OMG! Dobry zwiastun! Jak nie byłem przekonany do tej gry, tak teraz bym "obadał". Choć w dalszym ciągu na kilometr pachnie poprzednią generacją. To jest właśnie najlepsze w tej grze. Zawiera takie typowe japońskie archaizmy - tak samo jak RE4 czy potem RE5. Grafika trzyma poziom i to wystarczy. Ta mechanika ruchów Sebastiana czy typowe momenty adrenaliny to hołd w stronę starej szkoły survival-horrorów. Nr 1 na mojej liście oczekiwanych gierek 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ja od razu urlopik zabukowalem, jak tylko wyszlo na jaw, ze jest w fazie Gold :-D 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Za(pipi)isty lektor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Podoba mi się patent z podpalaniem martwych. Tak jak w remejku resa z Crimson Head'ami. Liczę, że The Evil Within osiągnie sukces, a Mikami wróci do Crapcomu, by ogarnąć Residenty. Ech, marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Twórcy potwierdzili brak dema :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tu z anglieską wersją, jakby komuś się nie podobał i tak bardzo dobry polski lektor. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 W takim razie trzeba czekać do premiery. Chciałbym jeszcze wziąć na PS3, ale coraz bardziej wątpię w jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Klimat horrorów z ery PS2/GC można z tego tytułu żłopać chochlami. Będzie grane na premierę, moja PS4 aż się do tego pali. Mikami, wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Oczekuję 15h kampanii. 2 zakończenia. Liczne bonusy, dodatkowe wdzianka, 9/10 od Koso i Edge oraz śr. 89% na metacriticu. Tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Szkoda, że gra wzorem Order ma czarne pasy, zwłaszcza że technicznie nie powala, ale to taki mały mankamencik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Milan, liczymy na Ciebie. Ta gra nie przypomina hitów, ona przypomina gre na podstawie piły, i sądzę że podzieli jej recenzje. Dretwa animacja, scena przy oknie to kopia i dodatkowo nie straszy. Wszystko prawie tutaj leży. Poświece się dla was podobnie jak zrobiłem to przy beyond i zjade gre jako pierwszy na swiecie, a sutki tego swiata beda pozniej płakac ze mialem racje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ponoć wersja na PS3 ma długie loadingi. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Bardziej martwi mnie framerate. Stąd decyzja o wersji na ps4. W sklepie blackgames wersja na psone jest za 235 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Bez sensu jest branie aktualnie wydawanych gier na stare konsole. Cała promocja idzie na PS4/Xbone, pecetowcy dostają horrendalne wymagania z 6 GB na karcie, co świadczy o porcie z current-genów. Coś co jest robione na obu generacjach o 10 krotnej różnicy mocy, nie może działać dobrze na wszystkich sprzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 jak zawsze bede obrzydliwie obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Panowie wybaczcie ale nie rozumiem tej histerycznej podniety. Gra co najwyżej średnio się zapowiada co wielokrotnie odpowiadali wszelkiej maści fachowcy po ograniu tego cuda. Zresztą gameplaye też wyglądają bardzo średnio. Za prawdę powiadam wam - szkoda 249 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Mniam! Ależ klimacik wylewa się z tego ostatniego trailerka. Boziu kochana - czuć tu feeling starej szkoły. Zaraz odpalę czarnulkę, podniosę klapkę, włożę płytkę i zaplątam się w kablu od pada. Doprawdy, piękna sprawa. da$io nie smęć i poczuj klimat prawdziwego konsolowego hardkoru. https://www.youtube.com/watch?v=kAG1MbDeDps Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Panowie wybaczcie ale nie rozumiem tej histerycznej podniety. Gra co najwyżej średnio się zapowiada co wielokrotnie odpowiadali wszelkiej maści fachowcy po ograniu tego cuda. Zresztą gameplaye też wyglądają bardzo średnio. Za prawdę powiadam wam - szkoda 249 zł. Tak samo, jak z ostatnim bajoszokiem. Same nagrody na targach, 95 średnia a taki balas, że szkoda gadać. Więc, sorry ale nie mam zamiaru na poważnie brać opinii osób, którzy podczas QTE w Uncharted, szukają przycisków na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ale Jedynkę i Merva Den to ja cię Proszę szanuj. Tym bardziej że wszelkie zarzucane przez ciebie ficzery dla januszy, jak ożywiające komory, czy strzałki można było wyłączyć w opcjach, a i raven zachwalał. Gierka zapowiada się jako sentyment po REmake, RE4, SH2 i Forbidden Siren. Pytanie tylko jak w praktyce będzie wyglądała kwestia AI i survivalu, czyli np. ilości ammo. Bo w demostrowanych dziennikarzom fragmentach, te aspekty ssały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ciekawe jak z fabułą będzie, bo niby Mikami zrobił super RE 4 ale fabuła była okropnie denna (fakt scenariusz napisał koleś od RE2, ale Mikami był reżyserem więc musiała mu odpowiadać) no i czytałem, że gra jest mocno oskryptowana i często odbiera graczowi kontrolę nad grą co w horrorze jest totalnie niepotrzebne (oprócz cutscenek). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Eee... Fabuła w RE 4 była świetna. Rzadko widzi się tak samośiadome gry video. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Wiedziałem, że ktoś to napisze. <rzyg> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi