Opublikowano 11 października 201410 l gram na x360 - wygląda kozacko, kamera tragedia (gra nastawiona na skradanie - gubi się w ścianach, krzakach itp. i jak tu panie ogarnąć teren do przejścia), wkurzają pasy na ekranie, klimacik... hmmm.... jest ciekawy - nie jest straszenie jak powiedzmy w fatal frame ale wczuwka jest kilka fotek
Opublikowano 12 października 201410 l kule przespalem info o pasach - na current genach tez sie bawia w ten idiotyczny cinematc experience? jak czytam opinie to kolejna gra, ktora zapisuje na lisciee "do ogrania jak stanieje" - duchowy nastepca RE4 w stylu i klimacie jak z pierwszego legendarnego zwiastunu RE4 kiedy jeszcze gra nie byla tym co dostalismy ostatecznie
Opublikowano 12 października 201410 l Ale głupota z tymi pasami. Fajny prezent dla posiadaczy TV 21:9, ale wydaje mi się że powinni robić gry pod większość czyli 16:9.
Opublikowano 12 października 201410 l Ale głupota z tymi pasami. Radzę się przyczajać bo wszystko wskazuje na to że w ten sposób będą devi maskować niedostatki mocy.
Opublikowano 13 października 201410 l Ale głupota z tymi pasami. Radzę się przyczajać bo wszystko wskazuje na to że w ten sposób będą devi maskować niedostatki mocy. Pisałem już o tym nie raz wspomnę po raz kolejny...BULLSHIT...to nie mocy im brakuje a umiejętności w optymalizacji kodu gry, sory ale na prawdę patrząć na oprawe Evil Within to ta gra powinna hulać w 1080p/60fps bez zająknięcia... Edytowane 13 października 201410 l przez Xymek
Opublikowano 13 października 201410 l ale jara mnie ta gra, taka stara szkoła w stylu RE4, nie podobają mi się tylko zmiany jakie ostatnio wprowadzili > czarne pasy i system celowania nie zza pleców ale zza łapy.
Opublikowano 13 października 201410 l Jak wyżej, mam zastrzeżenia, ale i tak jaram się strasznie. Wróciła radość grania w nowości. Ten rok jest strasznie słaby. Najbardziej oczekiwana gra 2014 już jutro ląduje w naszych czytnikach, yeah!
Opublikowano 13 października 201410 l Są już streamy z gry. Na gafie porównują wersje ze starych i aktualnych konsol. Z tego, co widzę różnice nie dotyczą jedynie lepszych tekstur ale i kompletnie przemodelowanych elementów otoczenia, jak: filary, schody, mury. Na PS3 wygląda to jak gra z 2006/07 roku. Na PS4 widać kamienie na schodach, popękany beton, niektórzy piszą też o dodanej teselacji.
Opublikowano 13 października 201410 l Juz mozna kupic w MM, ale wstrzymam sie pare dni jak nie bedzie po 250 xd
Opublikowano 13 października 201410 l Ludzie narzekają że gra jest za trudna i za mało amunicji itd. Boże.
Opublikowano 13 października 201410 l jak dla mnie to amunicji jest nawet za dużo fakt, jak grasz na Jana to szybko się kończy ale i tak psuje to troszkę grę - brak tej niepewności, zaszczucia co to za przyjemność zwiedzania lokacji ze strzelbą w łapach
Opublikowano 13 października 201410 l Może dlatego że wybrałeś poziom casual (czytaj normal)? W przypadku tego konkretnego gatunku poziom trudności robi znaczenie, zwłaszcza przez pryzmat dostępnego ammo.
Opublikowano 14 października 201410 l Wiedziałem, że gierka jest, że będzie ale nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobra. Jeden gameplay mnie utwierdził w przekonaniu, że mamy tu za(pipi)istą starą szkołę plus na pewno świeże rozwiązania. Must Have
Opublikowano 14 października 201410 l wczoraj ogladalem gameplaye na streamach na konsoli - no powtorze sie znowu, Re4 naszych czasow!!!!!!! jak PES2015 zawiedzie to na bank bede brac ta gre w listopadzie, jesli nie to dopiero jak stanieje po nowym roku - budzet ograniczony, a jednak "the pitch is ours" ma pierwszenstwo jako fan horrorow ciesze sie, ze gatunek odzyl i dostalismy dwie swietne produkcje
Opublikowano 14 października 201410 l jako fan horrorow ciesze sie, ze gatunek odzyl i dostalismy dwie swietne produkcje marudzilem w statusach ze dwie jednoczesnie ale chuy tam - to trzeba brać (na szczescie dwa zupelnie inne swiaty - klimat fpp sci-fi a z drugiej strony residento-podobny tpp) aww yiss
Opublikowano 14 października 201410 l obie inne i obie swietne i na obie jestem napolony i z obu na chwile obecna musze zrezygnowac niestety
Opublikowano 14 października 201410 l obie inne i obie swietne i na obie jestem napolony i z obu na chwile obecna musze zrezygnowac niestety Ja bym na twoim miejscu wziął The Evil Within skończył, sprzedał, kupił Aliena potem znów sprzedał i dołożył do nowego PESa.
Opublikowano 14 października 201410 l obie inne i obie swietne i na obie jestem napolony i z obu na chwile obecna musze zrezygnowac niestety Ja bym na twoim miejscu wziął The Evil Within skończył, sprzedał, kupił Aliena potem znów sprzedał i dołożył do nowego PESa. Ja tak właśnie robie tylko zaczynając na alienie, kończąc na Lords of the fallen w tym miechu ofc
Opublikowano 14 października 201410 l Powiedzcie mi tylko czy wcześniej na trailerach i gejmplejach była mowa o tych czarnych pasach i dole i górze ekranu? Wkurzają trochę... Gra cudna!!
Opublikowano 14 października 201410 l Powiedzcie mi tylko czy wcześniej na trailerach i gejmplejach była mowa o tych czarnych pasach i dole i górze ekranu? Wkurzają trochę... Gra cudna!! Ja zostałem ostro zaskoczony tym "zabiegiem" i nie widziałem go w żadnych wcześniejszych materiałach, zostało to zmienione w finalnej wersji tak samo jak kamera przy precyzyjnym celowaniu. Mam nadzieje że wydadzą jakiegoś patcha który pozwoli nam mimo wszystko pozbyć się tych obrzydliwych pasów.
Opublikowano 14 października 201410 l Powiedzcie mi tylko czy wcześniej na trailerach i gejmplejach była mowa o tych czarnych pasach i dole i górze ekranu? Wkurzają trochę... Gra cudna!! Ja zostałem ostro zaskoczony tym "zabiegiem" i nie widziałem go w żadnych wcześniejszych materiałach, zostało to zmienione w finalnej wersji tak samo jak kamera przy precyzyjnym celowaniu. Mam nadzieje że wydadzą jakiegoś patcha który pozwoli nam mimo wszystko pozbyć się tych obrzydliwych pasów. Pasy są od początku i na pewno nie będzie patcha.