Opublikowano 14 października 201410 l Powiedzcie mi tylko czy wcześniej na trailerach i gejmplejach była mowa o tych czarnych pasach i dole i górze ekranu? Wkurzają trochę... Gra cudna!! Ja zostałem ostro zaskoczony tym "zabiegiem" i nie widziałem go w żadnych wcześniejszych materiałach, zostało to zmienione w finalnej wersji tak samo jak kamera przy precyzyjnym celowaniu. Mam nadzieje że wydadzą jakiegoś patcha który pozwoli nam mimo wszystko pozbyć się tych obrzydliwych pasów. Pasy są od początku i na pewno nie będzie patcha. Ok jeżeli są od początku to przegapiłem...a dlaczego Twoim zdaniem NA PEWNO nie bedzie patcha? Pracujesz w Bethesdzie? Ludzie na to ostro nażekają gdzie tylko czytam coś o tej grze wiec szansa jest. Edytowane 14 października 201410 l przez Xymek
Opublikowano 14 października 201410 l A jak sprawa wygląda z tym patchem co miał odblokować brutalność w grze +18?,bo była o tym kiedyś mowa
Opublikowano 14 października 201410 l Gra została tak stworzona, że 30 fps i pasy dla lepszego cinematic experience
Opublikowano 14 października 201410 l Gra została tak stworzona, że 30 fps i pasy dla lepszego cinematic experience Buhahahahahahaha kocham ten bullshit
Opublikowano 14 października 201410 l Generalnie też zostałem zaskoczony, na początku myślałem że to tylko tak na początek gry, a tu lipa. No nic, trzeba się przyzwyczaić, gra nadrabia za to wszystkim innym.
Opublikowano 14 października 201410 l Może dlatego że wybrałeś poziom casual (czytaj normal)? W przypadku tego konkretnego gatunku poziom trudności robi znaczenie, zwłaszcza przez pryzmat dostępnego ammo. wybrałem poziom survival czytaj normal - na starcie masz tylko ten i casual
Opublikowano 14 października 201410 l Piszcie na czym gracie i jak oceniacie framerate i grafikę, chodzi mi głównie o tekstury, czy doczytują się na naszych oczach?
Opublikowano 14 października 201410 l jak ktoś gra na małym monitorze to i owszem, pasy mogą mu przeszkadzać, ale na dużym tv nie powinniście raczej narzekać. ja juz nie zwracam na nie uwagi. gra mnie wciągnęła i chyba to jest najważniejsze.
Opublikowano 14 października 201410 l wybrałem poziom survival czytaj normal - na starcie masz tylko ten i casual Jesteś pewien, że Survival to na pewno Normal? Bo nie chciałbym się za pierwszym razem niechcący na Hard wkopać
Opublikowano 14 października 201410 l Z tego co wiem jest Casual (easy), Survival (normal), Nightmare (hard) i jakies AKUMU ale co to jest nie mam pojecia. Moze jakis total hardcore.
Opublikowano 14 października 201410 l Akuma to Demon/Diabeł po Japońsku więc może coś z poziomem demonicznym .
Opublikowano 14 października 201410 l Slyszalem ze Akumu to polaczenie Demona i "Worst Nightmare". No juz wyczytalem ze to super ultra hardcore tryb dla wytrwalych. Edytowane 14 października 201410 l przez Velius
Opublikowano 14 października 201410 l kiedy więcej jakichś recek? bo jak na razie 76 wersja PS4 na metacritic, czekam na ocene Edge
Opublikowano 14 października 201410 l Grafika jest w porządku ale framerate leży i kwiczy :confused: na jakiej konsoli tak?
Opublikowano 14 października 201410 l Grafika jest w porządku ale framerate leży i kwiczy :confused: na jakiej konsoli tak? Codename na PS4 chyba gra.
Opublikowano 14 października 201410 l Tak na PS4 Gra potrafi niezle chrupnąć zwłascza przy zmianie miejscówki
Opublikowano 14 października 201410 l Jesli juz mowimy o numerkach, to gdyby nie szkodząca recenzja jakiegos nieznajomego "joysticka", to mielibysmy srednią spokojnie powyzej 80.
Opublikowano 14 października 201410 l Zaje.bista fabuła jak na pierwsze 2h zapowiada się kozacko grafika tez wygląda przyzwoicie , feeling ze strzelania i kombinowania jak wykończyć zombiaki tez jest spoko.A przeciwnicy też są bardzo różnorodni Jedyny minus to nie czuć tego survivalu i ciezko sie wystraczyć ale moze dlatego ze jeszcze nie odblokowałem wyzszych poziomow trudnosci
Opublikowano 14 października 201410 l AKUMU to ponoć insta death po jednym hicie. Dokładnie, największa spier.dolina 7 generacji jeśli chodzi o najwyższe poziomy trudności - albo robimy 3 save'y na grę albo gracz jest na hita.
Opublikowano 14 października 201410 l po tym gejmpleju sie zajarałem na gierke jeszcze bardziej, miałem ciary