Pupcio 18 316 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Pamiętam że ta gra nie wyglądała ani nie działała zbyt fajnie na zwykłym ps4 więc nawet nie chce sprawdzać jak to wyglądało na ps3 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 granie w The Evil Within nawet na PS4 to jest ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 A to w niej byly te pasy na gorze i dole co potem wywalili w paczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Tak, ja jeszcze musiałem grać z pasami chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 034 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 Dokładnie, sam przechodziłem z pasami na PS4 amator, teraz gram bez pasów na Xboxie. Z pasami lepszy klimat i ratowało to dość średnią oprawę graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 1 godzinę temu, Mejm napisał: A to w niej byly te pasy na gorze i dole co potem wywalili w paczu? Wywalili. Chuya. Rozciągnęli obraz w pionie żeby trzymało klatkarz bo tak to by było 15 fps. Ta gra imo ma sens tylko na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 174 Opublikowano 26 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2021 (edytowane) Na PS3 obraz to była kaszanka. Na PS2 wiele gier miało wyraźniejszy i ładniejszy obraz, tak jakby był w wyższej rozdzielczości. Coś tam serio nie pykło. Edytowane 26 lipca 2021 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Gra była w promocji prawie za darmo to skorzystałem i jestem pozytywnie zaskoczony, gra ma świetny gęsty klimat, który można kroić nożem, właśnie w taką grę od dawna chciałem zagrać. Poziom trudności też mnie zaskoczył, jest to pierwsza gra niesoulsowa, w której już tak wiele razy zginąłem . Wiecie może jak to jest z tymi dodatkami, one są już wgrane w grze czy po skończeniu będzie można w nie zagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Dodatki dzieją się w trakcie/po głównej fabule i wybiera się je z menu głównego. Te z Kidman odpal po skończeniu podstawki, The Keeper dzieje się teoretycznie wcześniej ale też bym go zostawił na koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi