Opublikowano 20 czerwca 20168 l 50zl z dodatkami czy podstawka sama? Na PC to nawet teraz widze oferty za okolo 40zl, a to zdecydowanie najlepsza wersja
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Tak, polecam. Pierwsze dwa pokazuja pewne wydarzenia z innej perspektywy i maja fajne starcia z bossami. Tylko ze to sa typowe skradanki i chowanie sie po szafach, akcji jest bardzo malo. Trzeci ma zupelnie inny klimat, ale tez mi sie podobal.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Kurde mogę dzisiaj kupić za 50 zł giereczke i chyba w końcu to evil within kupię. Chociaż znając moje szczęście za 2 tyg w plusie lub goldzie:) Bierz w ciemno, gierka jest świetna i łączy najlepsze horrory i pomimo późniejszych dość słabych rozdziałów to niektóre są esencją Residentów, Silent Hillów i innych koszmarków.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Season pass przeceniony na 25zł. Warto się w to pakować? Podstawka mi się podobała i czuję jeszcze głód tej gry, ale DLC miały mieszane opinie.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Za tą cenę? Bierz śmiało. Dwa DLC bardziej skradankowe, ale mają pomysły na siebie, jest kilka ciekawych patentów i nowych przeciwników. No i najlepsze odgłosy kroków w historii gier należą do obcasów Kidman <3 Taki mój growy fetysz. 3cie DLC to krótki szpil z pierwszej osoby, taki boss-rush Keeperem, przyjemnie się grało. Ja bym całościowo SP ocenił 7.5/10, jak masz głód na więcej TEW to nie ma się co zastanawiać.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Włączyłem wczoraj grę na chwile żeby zobaczyć jak to się rusza. I ja pier.dole xD nie ściągnąłem aktualizacji bo nie miałem czasu i pierwsza lokacja to jest na oko mniej niż 20 klatek. Nie ruszam tej gry bez beast mode gdzie wreszcie gra będzie działać jak trzeba, ale jak w to można było grać na premierę to nie mam pojęcia, nawet jeśli patche coś poprawiły to i tak pewnie jest dramat.
Opublikowano 19 lutego 20178 l To wyobraź sobie, że ja grałem na premierę i to na PS3 :) I jestem zachwycony gierką, w obliczu tego, jak dobrym jest "residentem" jakieś techniczne pierdoły bledną :)
Opublikowano 19 lutego 20178 l Ja powiem wręcz tak: RE7 okazał się bardzo udanym residentem, ale The Evil Within jest grą dłuższą, różnorodniejszą, a nade wszystko jeszcze lepszą...
Opublikowano 19 lutego 20178 l XM tylko ta pierwsza strefa tak ma, oni tam coś bardzo mocno zyebali. Z tego co kojarze to chyba nawet na PC mialem tam locka na 30fps a potem płynniutkie 60 przez całą grę
Opublikowano 19 lutego 20178 l Zgadza się. Gierka chrupie najbardziej na początku bo potem jest już stabilnie. Nawet patche tego specjalnie nie poprawiły. Ale beast mode już tak.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Gra swietny klimacior, mix residenta , silent hill i tlou. Niedoceniana gra jak murdered soul suspect. Gralem na x360, jakos nie zauwazylem chrupniec, jak byly to faktycznie moze tylko na poczatku Edytowane 20 lutego 20178 l przez kanabis
Opublikowano 15 marca 20178 l Włączyłem wczoraj grę na chwile żeby zobaczyć jak to się rusza. I ja pier.dole xD nie ściągnąłem aktualizacji bo nie miałem czasu i pierwsza lokacja to jest na oko mniej niż 20 klatek. Nie ruszam tej gry bez beast mode gdzie wreszcie gra będzie działać jak trzeba, ale jak w to można było grać na premierę to nie mam pojęcia, nawet jeśli patche coś poprawiły to i tak pewnie jest dramat. Własnie przed chwila wlaczylem. Niebo a ziemia. Non stop stałe 30 klatek w tej pierwszej lokacji z beast modem. Teraz mozna grac.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Na jakim poziomie trudności zacząć? Oczekuję uczciwego wyzwania ale nie jakiejś przegiętej frustracji.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l A dobra, doczytałem że są tylko dwa poziomy trudności do wyboru, casual i survival (czyli kolejno easy i normal), więc za dużego wyboru nie mam. Pocisnę na tym survivalu, tylko muszę jakiegoś ogarniętego youtubera znaleźć żeby nie ginął zbyt często.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l W tej grze ten pierwszy poziom jest optymalny, i tak ginie się często i gęsto. Survival co najwyżej za drugim razem tykaj.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l E tam, od razu atakuj akumu mode https://m.youtube.com/watch?v=1xA5vvfmPNk
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Śmierć na jednego hita, brzmi jak wyzwanie. Ciekawe czy będzie trudniej niż w DS2 na hard core, spróbuję. Ale najpierw prawilnie survival .
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l No! I to jest duch walki! ;) Edytowane 16 kwietnia 20177 l przez triboy
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Przemo, Ty na PS3 będziesz grał, nie? To daj znać, jak wrażenia z technicznej strony tegoż przedsięwzięcia :)
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Survival jest w sam raz na 1 przejście. Można sporo kombinować z różnymi taktykami.