Piwo_HD 5 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Zawiodłem się na gierce. Grajac w pierwsze misję, jak np trzech napastników zabitych padło w identyczny sposób, czułem się jak bym grał w cod2 na moim starym kompie na średnich detalach. Mam nadzieję, ze później się rozkręci, bo jak narazie słabo, słabo. Singiel jest słaby,bardzo słaby.Gorszy od pierwszego B.Opsa.. Cytuj
Envikon 44 Opublikowano 15 grudnia 2012 Opublikowano 15 grudnia 2012 Otóż to, ale ten w jedynce potrafił mnie jednak wciągnąć. Może zacisnę zęby i zobaczę co będzie dlaej, bo jestem ciekaw jak wypadnie konflikt w przyszłości. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Jakby ktoś był chętny do wspólnego popykania w zombies albo multi (pon.-piątek. po 19:30 jakoś, a w weekendy różnie) to zapraszam GT: SIIK BOZZ Cytuj
matikuc 2 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 Ale ta gra wogóle nie pasuje do całej serii Call of duty. Grałem w black ops 1 i nie było nic w przyszłości. Typowa wojenna strzelanka. A ta Ops 2 jest już moim zdaniem trochę przesadzona. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) Kiedy Ty się urodziles? Wczoraj? Od początku było wiadomo w jakich realiach będzie ta gra i tak dobrze że są retrospekcje. Edytowane 15 stycznia 2013 przez mars75 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Przeszedłem właśnie CoD BO II i jako fan Call of Duty wszelakich uważam, że ten "odcinek" to jakaś kpina. (pipi) gdzie ten feeling? Gdzie ten power? Gdzie 'tango inside', 'good kill, good kill', gdzie do (pipi)a wacława ten klimatyczny roz(pipi)aj? 7- /10, nie polecam Cytuj
Envikon 44 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 + dla Ciebie za wytrwałość. Jak mnie odrzuciło na początku to tak do teraz mam traume jak o tej grze myśle. No, poza trybem zoombi. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Mnie MW 3 strasznie wciągnęło w multi , naprawdę ten czas jest liczony w kilkunastu dniach . Bardzo liczyłem na BO2 , ale niestety jakoś mi nie podeszło . Tryb single , to już wogóle straszna porażka (dograłem do jazdy na koniu), a dalej już szkoda mi było czasu ! Wróciłem do multi MW3 . chri85 strasznie masz z(pipi)any system oceny , gdzie 7- znaczy "nie polecam" Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 Gra ma dobre momenty, to nie jest średniak więc 5 czy 6 to za niska ocena. Ale gdyby ktoś mnie zapytał czy warto kupić BO II powiedziałbym nie Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 Gra ma dobre momenty, to nie jest średniak więc 5 czy 6 to za niska ocena. Ale gdyby ktoś mnie zapytał czy warto kupić BO II powiedziałbym nie Dla mnie kupno tej gry to najgorzej wydane 200zl w tamtym roku. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 jako że live nie mam . od premiery jak już gram w BO2, to tylko multi z botami.dla mnie to genialna opcja.pomijam fakt lipnych respów.ale ziomeczek który od premiery BO1 szarpie w to to w multi i o botach mówi że nie sa głupi...napewno lepsze te boty ,niż te ,z którymi miałem do czynienia w stricte online'owych grach na PC np Wolfenstein ET , QW ET itp...kampani nie ruszyłem za to z botami dziennie kilka h powalcze.oby boty w codzie stały się standardem Cytuj
biszat 5 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Jak mozna grac w tego Blak Klopsa .. mieli dobry pomysl - lag compensation .. szkoda ze tak to zrabali . Niestety nie da sie grac w multi - nie wiesz czy ktos kto cie zabil ma skilla czy widzial cie znacznie wczesniej . Poza tym gra na Hardcore mapach - musisz byc tak hardcorowy zeby pamietac ile masz naboi , ale nie ma problemu zeby wszelkie (pipi) lataly Ci nad glowa i zabijaly za ludzi .. mega hardcore... Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Zawiodłem się na tej grze. Mam nadzieję, że następna część cod będzie lepsza. Nie warto było za to coś dać 200zł. Za 40-60 zł można sprawdzić jak ktoś jest fanem. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Gram na podstawowych mapach. Gdybym kupił jakiś mappack z tych starszych czy ze 2 różne (bo nie wiem czy zdecyduje się na seasonpass) to wchodząc normalnie jak zawsze w team deatchmatch będzie losowało te mapy? Bo nie widzę specjalnych playlist oprócz najnowszej. Który zestaw polecacie i jaka jest szansa zagrania na tych mapach? Cytuj
hayami 18 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Gram na podstawowych mapach. Gdybym kupił jakiś mappack z tych starszych czy ze 2 różne (bo nie wiem czy zdecyduje się na seasonpass) to wchodząc normalnie jak zawsze w team deatchmatch będzie losowało te mapy? Bo nie widzę specjalnych playlist oprócz najnowszej. Który zestaw polecacie i jaka jest szansa zagrania na tych mapach? Kielich kiedy Ty w końcu kupisz PS3/4;) znowu zagramy:) Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Gram na podstawowych mapach. Gdybym kupił jakiś mappack z tych starszych czy ze 2 różne (bo nie wiem czy zdecyduje się na seasonpass) to wchodząc normalnie jak zawsze w team deatchmatch będzie losowało te mapy? Bo nie widzę specjalnych playlist oprócz najnowszej. Który zestaw polecacie i jaka jest szansa zagrania na tych mapach? Kielich kiedy Ty w końcu kupisz PS3/4;) znowu zagramy:) Na razie muszę kupić pampersy Nikt z forum nie mam mapek kupionych? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Gram na podstawowych mapach. Gdybym kupił jakiś mappack z tych starszych czy ze 2 różne (bo nie wiem czy zdecyduje się na seasonpass) to wchodząc normalnie jak zawsze w team deatchmatch będzie losowało te mapy? Bo nie widzę specjalnych playlist oprócz najnowszej. Który zestaw polecacie i jaka jest szansa zagrania na tych mapach? Nowe mapy beda losowane. Jesli chcesz pograc tylko na nowych mapach to w menu multi wybierasz np vengeance i wowczas bedzie losowac tylko i wylacznie mapy z tego mappacku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi