Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Jazda na koniu fajnie wyglądała... I to w zasadzie jedyny plus. Generalnie miałem wrażenie, że oglądam trailer MGS'a skrzyżowanego z tandetnym filmem sensacyjnym, a nie COD. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Sharper graphics. Branching campaign. Open-ended level design. This isn't the Call of Duty sequel you were expecting. http://www.giantbomb.com/news/lets-talk-about-the-future-of-call-of-duty/4120/ Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Mi też, mają mnie, BO to po MW1 najlepszy COD a tu widać, sporo świeżości Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 trailer jak trailer, w sumie nie pokazali za dużo Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 A dla mnie się podoba, świetny klimat, muszę jeszcze tylko jedynkę ograć. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Szykuje się porządny Halo-killer A tak na serio to mnie się bardzo podoba, że tchnęli trochę świeżości a nie w kółko to samo jak było do tej pory. Rzucenie akcji w rok 2025 to w sumie odważny krok ze strony Treyarch. 2 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Szykuje się porządny Halo-killer A tak na serio to mnie się bardzo podoba, że tchnęli trochę świeżości a nie w kółko to samo jak było do tej pory. Rzucenie akcji w rok 2025 to w sumie odważny krok ze strony Treyarch. Odważny? Choćby dali czasy Amenhotepa IV to i tak by mieli te 200 miliardów sprzedanych kopii. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 2025 to wcale nie tak daleko w przód. Bezpieczne czasowe ramy plus przeplatanie latami 80tymi, żeby z wojennego FPS nie stać się S-F. Ja czekam jak co roku od pierwszej części. Dla singla Uwielbiam tę serie i pewnie szybko to się nie skończy. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Gra ma być nie liniowa oraz także ma posiadać wiele zakoczeń. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 wygląda jak kupa, serio ale i tak zagram, z chęcią, jak w każde call of duty Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 I tak Modern Warfare 4 będzie lepsze... A MGSCoD się kupi, gdy stanieje i sprzeda/wymieni po 5h kampanii. Jak każde CoD. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 dali by sobie spokój z tą marką na tej generacji już . Za dużo tych codów . z nową generacją mogliby się popisać nowym silnikiem i mechaniką . Ale stawiam 5 zeta żę pierwszy cod na nowej generacji będzie na tym samym silniku :potter: 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Wciaz ludzie czepiaja sie starego silnika w CoD-ie. Powoli staje sie to nudne. To tak jakby sie czepiac Ferrari, ze brudne szyby ma. Zaden z obecnych silnikow graficznych istniejacych na rynku nie zapewnia takiej oprawy jaka zapewnia CoD przy - co wazne - 60-ciu klatkach animacji na sekunde. Mam nadzieje, ze na nastepnej generacji konsol tworcy CoD-a nie zrezygnuja z tej fundamentalnej zasady tj 60 fps za kazda cene, nawet kosztem nieco gorszej oprawy graficznej. 2 Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 nie mówie że ten silnik jest mega zły(nie jest też dobry) , fakt stałe 60 fps to duży plus . Ale ja na ten silnik już patrzeć nie mogę + każda część mega podobna,durne ai,oszukany poziom trudności itd itp= zbiera mi się na wymioty Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Najwyzej gry nie kupisz. Ja jak zwykle zreszta stawie sie w dniu premiery z banktotami w reku i BO2 kupie, poniewaz nigdy jeszcze nie zdarzylo sie, abym sie na tej serii zawiodl. Dodatkowo Treyarch pojektuje lepsze multi od Infinity Ward i ma o wiele lepszych maperów.Singiel nie interesuje mnie wogole,nie bede nawet w niego gral, wiec ten rzekomo oszukany poziom trudnosci zupelnie mnie nie obchodzi... Co jak co, ale ja jakosc finalnego produktu jestem spokojny. 2 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Ja tam tego Black Opsa 2 kupię dla singla(który bardzo ciekawie się zapowiada) Od multi to ja dalej będę miał bf3 Cytuj
Daddy 4 224 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Trailer kozacki, ciekawe jak sama gra wypadnie. 1 Cytuj
Royal 620 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Bardzo spodobał mi się trailer Call of Duty: Black Ops II. Wszystkie Call of Duty są mi bliskie, uwielbiam tą serię. Jestem fanem. Black Ops 2 na pewno ściągnę, bo na 100% będzie to fajna, dynamiczna gra na 5 godzin w czwartek. 1 4 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Jeszcze się chwali, że opiraci. Fajnie byłoby złapać w przystępnej cenie wszystkie MW i przejść te trzy gry jako jedna. 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 http://www.gametrailers.com/video/first-take-call-of/729836 Cytuj
Monia.liveteam 94 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Temat niedalekiej przyszłości był już poruszony w Homefront. Tam całkiem nieźle to sobie rozkminili, też było kilka futurystycznych sprzętów, i wcale nie przypominało to Halo ani innych "kosmicznych" gierek więc i o CoD-a raczej się nie obawiam. Jeśli multi będzie tak proste i przyjemne jak w jedynce, znów 30 dni w rozgrywce online stuknie... Damn u CoD! Zabrałeś mi już blisko pół roku życia!!! Jedyne na co liczę to dedykowane serwery, ale jak to mówią Nadzieja matką głupich :empathy2: Tak czy inaczej myślę że się nie zawiodę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi