SpacierShark123 1 510 Opublikowano 21 stycznia 2015 Opublikowano 21 stycznia 2015 To było pewne to samo czeka wildstar . Chętnie sprawdzę bo lubię te uniwersum i mam ochotę na jakieś lajtowe MMO , WoW już mnie zmęczył. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Mozemy orzeniesc temat do kacika RPG, albo multiplatform? Ktos testowal juz na konsoli? Cytuj
SeD 12 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Gram od dwóch dni na PS4. Nawet jest ok, trochę tnie jak się więcej ludzi zbierze i tylko 2 razy miałem kicka z serwera na 20h gry. Ludzie psioczą na forach że długo się czeka w kolejce do logowania, a ja sobie powolutku expie nie doświadczając jakiś wielkich problemów. Odnoszę się do serwera PvE, bo na PvP jeszcze nie wchodziłem. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Ja gram na Xbone... level 11. PvP jest mega kozak! Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Sa jeszcze jakies problemy z serwerami ? Jak wyglada kooperacja ? w kazdym momencie mozna dolaczac do kumpli ? Cytuj
SeD 12 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 Niby jest info,że mogą wystąpić problemy z logowaniem do serwera, ale chyba dotyka to nielicznych graczy. Dzisiaj wyłączyli serwer europejski w związku z konserwacją, może coś poprawią w tym kierunku. Dołączyć można do kumpli bardzo szybko. Są questy na 4 osoby gdzie bijecie bossa, farma farma farma, i można robić zadania i bić innych bossów w mniejszym gronie. Cytuj
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Siemka, szukamy ludzi do grania na Xbox one gramy w daggerfall! Grajcie kim chcecie! Jak coś mój gt: Kasajer X1PL Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Opublikowano 27 sierpnia 2015 Ktos moglby przeniesc ten temat do kacika RPG ? Kupilem niedawno i z lekka sie zdziwilem jak duzo osob nadal w to gra. Na samym wejsciu przywitalo mnie z 60 polakow i zaskoczenie, ze w koncu na konsolach jest gra, gdzie na czacie Gildi siedzi wiecej osob niz 8... TESO jest typowa gra MMO nie ma tam zadnej rewolucji w zadaniach, na ktore jak w kazdej tego typu grze dosc szybko przestaje sie zwracac uwage (chociaz czasami twórcy probuja czymś zaskoczyć). Juz wiem ze i tak wciagne sie na wiele godzin, wiec jak ktos lubi tego typu produkcje to zachecam do sprawdzenia! 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Wgryzlem sie troche i wiem ze wsiakne na wiele godzin. O ile na poczatku gra troche przytlacza, odrzuca slabsza grafika i prostackimi zadaniami, tak z kazda godzina czlowiek przestaje zwracac uwage na drobne mankamenty, poznaje swiat, ciekawsze zadania, miejsca, gdzie bez wiekszej grupy sie nie przebije, po raz pierwszy rusza na PVP - jak dla mnie kosmos. Nagralem 1 starcie z grupka randomow w Dungeonie, w ktorym w zyciu sam bym sobie nie poradzil: Do tego dochodza areny, dzienne wyzwania, randomowe eventy - no jest co robic ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi