Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Targi 2012:

E3: 5-7 czerwca

GC: 15-19 sierpnia

TGS: 20-23 września

Konferencje E3 (czasu polskiego):

PONIEDZIAŁEK, 4 CZERWCA:

Microsoft – 18:30 - xbox.com/en-US/e3

Electronic Arts – 22:00 - ea.com/e3

WTOREK, 5 CZERWCA:

Ubisoft – 00:00 -

Sony – 03:00 - us.playstation.com/e3-2012/

Nintendo – 18:00 - e3.nintendo.com/

Serwisy, które będą stream'ować wszystkie konferencje:

gametrailers - gametrailers.com/netstorage/e3/live

gamespot - e3.gamespot.c...ss-conferences/

-> TUTAJ <- się spotykamy podczas konferencji (wystarczy sam login, hasła nie trzeba wpisywać)!

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 50 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Znowu nieprzespana noc przed ekranem :/

Czekam na konkretny gameplay z Tomb Raider'a i datę premiery.

Opublikowano

Ostatni Strażnik, Ostatni z Nas, Wstąpienie (gameplay + szersze info), MG Rising, GTA V, kolejny zastrzyk RE6, więcej ciekawszych gier na Vitę, nowe info Crysis 3 i AC III.

Jest tego trochę, nocka będzie zarwana. I to ma być nudne E3?

Opublikowano

Z rzeczy niemożliwych to chcę GTAV, nie wiem np. Trailer numer II.

A z rzeczy możliwych to skromnie. Po prostu tonę gameplayów z interesujących mnie gier: RE6, BIO, BO2, Ac3, Fc3, Hitman, TR, SP, GoW:A, TloU itd. itp. Nawet nie ma sensu dalej wymieniać bo i tak polowy nie pamiętam.

No i oczywiście liczę chociaż na "kilka" nowych zapowiedzi np. coś "nowego" R* czy Dead Space 3.

Opublikowano

Microsoft:

Wyje.bka na nich, chyba że zapowiedzą nowego xboxa.

Sony:

Liczę na gameplay z The Last of Us no i może jakiś nowy ex (ale nie żaden Killzone 4 czy Infamous 3, pliisss)

Ubisoft:

Zapowiedź Splinter Cella 6 i wszystko to co związane z ACIII

EA:

Dead Space 3, ale w takiej formie jak było w plotach tzn. zimowa sceneria rodem z The Thing. Byłoby fajnie zobaczyć nową markę od Respawn Entertaiment, ale chyba już zostawią to na nową generację.

Inne tytuły:

Thief 4 - gra powstaje od kilku lat także najwyższy czas

nowa gra od Bioware - najlepiej Jade Empire 2, Dragon Age 3 raczej mnie nie podjara

Hitman: Absolution - najlepiej jakiś konkretny zwiastun

Resident Evil 6 - gameplay

Bioshock: Infinite - dobry zwiastun, który nakręci mnie na grę, bo na razie to mam lekko wyje.bane i to mimo, że jedynką się zachwycałem swego czasu

Call of Duty: Black Ops 2 - może wreszcie CoD na miarę MW1? Marne szanse, ale gameplay chętnie zobaczę

GTA V nie wrzucam, bo i tak nie ma żadnych szans IMO na obecność gry na targach.

Opublikowano

Gameplay z GoW:A, a reszta jakoś mnie nie kręci na tyle by wyczekiwać z wypiekami.

Opublikowano

Ja sobie życzę ogólnie mniej FPSów, girek na kontrolerki ruchowe, a więcej jakiś ciekawych platformówek lub ciekawych action-adventure gdzie strzelanie to będzie tylko dodatek.

Pewno nic z tego nie będzie :)

Opublikowano

Czekam na coś nowego z GTA V, GoW:A i oczywiście B:I.

Opublikowano

Last Guardian, The Last of Us, GoW:W, Kara, Halo 4, Bioshock: Infinite, Tomb Raider, to mnie interesuje, jeżeli chodzi o gry zapowiedziane. Poza tym ciekawy jestem co pokaże Wii U, bo na X3 i PS4 raczej nie ma co liczyć w tym roku. Co do niespodzianek, liczę, że Kojima pokaże swój tytuł i Santa Monica wyskoczy z tym tajemniczym nowym IP.

Opublikowano

The Last Guardian,gameplay z,AC3,The Last of Us,zapowiedz nowej gry od QD,materiały z GOW:A,BioShock,BO2(nigdy tak się nie jaralem na CODA od czasów Modern Warfare),Far Cry 3(liczę na gameplay z konsol),gameplaye z gier na WiiU a i jeszcze RE6.

A z takich marzeń nie do spełnienia-zapowiedź nextgenow od Sony i MS.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

A z takich marzeń nie do spełnienia-zapowiedź nextgenow od Sony i MS.

Z takich marzeń nie do spełnienia to.

Jade Raymond mogłaby pokazać pipe przy zapowiedzi Splinter Cell 6.

530x650_34175.jpg

Opublikowano

Wybrałeś chyba najgorsze zdjęcie jakie mogłeś tylko wybrać.

Opublikowano

A ja licze że EA zapowie Mirrors Edge 2 a co :blum1:

Opublikowano

A ja licze że EA zapowie Mirrors Edge 2 a co :blum1:

Jeśli już, to na pewno nie będzie robić tego DICE, bo oni już trzepią Bad Company 3 na jesień 2013.

Opublikowano

GTA5 na maksa i błagam wkoncu pokażcie jakiegoś Abe'a - Oddworld Inhabitants. Do tgego Metal Gear Solid 5 i Skate 4 i jestem zrobiony :) nic wiecej mi nie trzeba

Opublikowano

Na info o nowym GTA to nawet nie liczę. Tak to bardzo chcę nową grę od Quantic Dream z premierą na pierwszy kwartał 2013. W sumie po zapowiedzi tego targi mogłyby się już dla mnie skończyć, ale jak i tak mają trwać to info o nowym GoWie, TR, Hitman, The Last of Us, nowy Black Ops, może właśnie nowy BF Bad Company?, AC3 i nie wiem co tam jeszcze. Jakieś nowinki, nowe exy :)

Opublikowano

Do fapowania wystarczy mi, że będzie gameplay z RE6, Bioshock Infinite i God Of War. :D Z niezapowiedzianych gierek najbardziej liczę na nowego Splinter Cell, chciałbym też Mafię 3 i nową grę od Rocksteady.

Opublikowano

hmmm w zasadzie licze tylko na jakikolwiek pokaz obu gier z "last w nazwie" od sony, a o reszte sie nie martwię. Chętnie zobaczyłbym jeszcze coś z tomb raidera... na resztę pewniaków mam wy(pipi)ane.

btw. moja szklana kula mówi, ze zobaczymy jakis restart zapomnianej serii z psx, a kojima pokaże zoe3.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to najbardziej czekam na gameplaye z następujących gier: The Last of Us, God of War: Wstąpienie, Assassin's Creed 3, Tomb Raider, Far Cry 3, Crysis 3. Chciałbym też żeby zapowiedziano nową grę Quantic Dream (chociaż tutaj mogą poczekać do Gamescom). Ciekawi mnie nad czym pracują Guerilla Games i Sucker Punch. Jeśli nie dostaniemy zapowiedzi ich nowych gier to można przypuszczać, że przerzucili się już na PS4 (ewentualnie GG robią gry na PS3 i PS4).

Z mniej realnych to cieszyłby mnie trailer The Last Guardian z datą premiery na Q2 2013 :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

czekam na:

MS - Forza Horizon, Halo4, Ryse oraz kolejne gry na XBLA.

Sony - Last of Us + beka z kolejnych gadek o potędze PS i pokazywaniu wykresów.

Nintendo - WiiU, w sumie najbardziej oczekiwana konferencja dla mnie, liczę na wiele nowych gier nie spodziewam się szału graficznego.

Multiplatformy - RE6, Bioschock, Hitman, Tomb Raider, GTAV, nowy Rayman....zapowiedzi którejś z tych gier - dead space 3, nowy burnout, nowy splinter cell.

Nextgeny od MS i Sony ? to za rok.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Czekam na trailer/gameplay "Class3" i że podadzą w końcu datę premiery. Trailer/gameplay Forza Horizon (i że będzie to arcade racer na assetach Forza 4). Gameplay z singla nowego Krejtosa, Halo 4 i The Last of Us. Że wyjaśni się co z Ryse i czy będzie obsługa pada.

Nintendo z ich WiiU.

I klasycznie na jakieś niespodzianki.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rok temu byłem rozczarowany po E3, więc tym razem podchodzę na chłodno i bez podniety. Nie liczę na wiele, najbardziej mnie interesują:

Sony - gameplay i data premiery The Last of Us i The Last Guardian. Coś mocnego na Vitę żebym chciał biec do sklepu po konsolę. Nowe przenośne GTA będzie w sam raz. Jakiś nowy ex lub kontynuacja starocia też mile widziana.

M$ - Halo 4 i Forza Horizon. Nowy Xbox też mile widziany. Bo założę się o flaszkę że M$ znów chce uderzyć pierwszy.

Nintendo - ta konfa najbardziej mnie ciekawi. Chcę kupić Wii U i liczę że poznamy szczegóły oraz zapowiedzi nowych gier. Zeldę chciałbym nową zobaczyć albo jakieś inne fajne action-adventure.

Multiplatformy - od Capcomu oczekuję zapowiedzi nowej Onimushy (ileż można czekać) i pokazu Dead Rising 3 nad którym podobno dłubią od jakiegoś czasu. RE6 nie chcę oglądać, starczy mi co wiem do tej pory. Chcę też gameplay z Tomb Raider, BioShock Infinite i oficjalnej zapowiedzi Splinter Cell Retribution. Co tam jeszcze... Metal Gear Rising i ewentualnie piątka. Tyle.

Opublikowano

Liczę na pokaz MG Rising , datę premiery jak również MGS (next generation ) , bo z tego co wiadomo raczej cos powstaje.

Gameplay , trailer The last of Us.

The last Guardian - mam przeczucia , że nie zobaczymy nic na E3 , dopiero na TGSie cos ujawnią.

FF Versus13 - to raczej pewniak że zobaczymy.

Assassin's Creed 3 - Gameplay i trailer.

Far Cry 3 ...j.w.

Devil May Cry -Gameplaye i trailer

Resident Evil 6 j.w

GOW :A - cokolwiek , ma byc pompa i opad szczeny.

Nowa konsola jak i obniżka PS3 + Info o nowych tytułach na PS Vitę.

Od MicroSoftu obstawiam , ze ujawnią nową konsolkę , jak i cenę launchową. Obstawiam obniżke o kilkadziesiąt dolców 360-siątek

Od Ninny - nie interesuje mnie ten sprzęt.