Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam jedynie pretensje do Cage, że przeniósł mechanike żywcem z HR. Myslałem, że bedzie "festiwal QTE poziom 3.0" tak jak pomiedzy HR a Farenhajtem.

No ale to tylko filmik do fulla jeszcze troche minie

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ale jakieś sensowne zagadki mogliby wprowadzić. Fajnie by było trochę pokombinować nad tym jak przejść dany etap i w jaki sposób "pchnąć" akie do przodu. Mysta od nich nie oczekuje ale poziom zagadek ze starych przygodówek point&clik to chyba Cage i spółka jest w stanie osiągnąć? Bo jak nawet tego nie potrafi to jednak wychodzi na to ze produkuje "samograje".

Opublikowano

E: Słupek szybszy :)

„W Beyond: Two Souls nie można zginąć” – wyjaśnia David Cage. Złe decyzje lub spóźnione reakcje nie mszczą się w żadnym stopniu na grającym.

True gaming experience ;)

Niektórzy to chyba ciagle by chcieli jakieś strzelanki, bo praktycznie każda gra która odbiega gameplayem od czystej akcji to samograj i crap nie warty zagrania. Ogarnijcie się.

brawo za to zdanie :)

Opublikowano

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W przyszlym tygodniu Gamescom 2012 - w tym roku nieco mniejszy bo nie bedzie Microsoftu i Nintendo, ale dla graczy przeciez zawsze cos sie znajdzie - jest jeszcze Sony i ogolnie developerzy i wiele gier. Mialem nadzieje, ze bedzie Wii U, ale Nintendo olalo sprawe - nieladnie, nieladnie, widocznie nie maja co pokazywac po E3.

Jedziecie ?

Bylem juz dwa razy na Gamescom, ale w tym roku niestety chyba nie dam rady - szkoda.

Opublikowano

w zasadzie nie ma po co tam jechać - jedyne plusy to sam fakt wielkiej imprezy i to, ze można sobie zagrać w jakieś gierki przed innymi.

Opublikowano

Interesują mnie dwie (z realnych) sprawy/kwestie:

-dwie nowe gry które Sony ma zapowiedzieć (SP, GG plis)

-błagam o nowy trailer/gameplay newsy z Bioshock: Infinite. Gra od czasu kiedy przesunęli premierę (przed E3) kompletnie "znikła". To znaczy wiem, że do premiery jest jeszcze trochę czasu ale chętnie bym pofapował do nowego materiału. No i rok temu (czy może 2 lata) temu to właśnie na Gamescom pokazali "boski" gameplay z nowego Bioszoka.

Ehhhh... :wub:

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

w zasadzie nie ma po co tam jechać - jedyne plusy to sam fakt wielkiej imprezy i to, ze można sobie zagrać w jakieś gierki przed innymi.

W sumie masz racje bo w tym roku niektorzy olali Gamescom - Microsoft, Nintendo i Sega. Fajnie byc na takim evencie, zobaczyc nowosci itd. ale w tym roku bez Microsoftu i Nintendo bedzie na pewno inaczej.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

z tych nowych IP to sony pewnie pokaże Rain i Until Dawn

Rain:

shootyhoo8u8dy.gif

Until dawn to prawdopodobnie bedzie horrorek dla move

Opublikowano

No to fajnie, że smażą jeszcze nowy tytuł na Ps3. Tym bardziej, że SP robią miodne, dobre gry pod względem gameplayu (tylko niech nad fabułą popracują ;p).

Opublikowano

Ten gif jest z gry Replika - produkcja na PSS, prawdopodobnie skasowana.

Nie słuchaj goooo <echo echo...>

Opublikowano

Interesują mnie dwie (z realnych) sprawy/kwestie:

-dwie nowe gry które Sony ma zapowiedzieć (SP, GG plis)

-błagam o nowy trailer/gameplay newsy z Bioshock: Infinite. Gra od czasu kiedy przesunęli premierę (przed E3) kompletnie "znikła". To znaczy wiem, że do premiery jest jeszcze trochę czasu ale chętnie bym pofapował do nowego materiału. No i rok temu (czy może 2 lata) temu to właśnie na Gamescom pokazali "boski" gameplay z nowego Bioszoka.

Ehhhh... :wub:

Też bym chciał zobaczyć Bioshocka, ale szanse są raczej małe. Levine w dniu gdy przesunęli premierę na przyszły rok, ogłosił, że omijają tegoroczne imprezy.

Opublikowano

2K ma teraz inne gry na karku i nie ma co nastawiać się na Bioshocka.

Opublikowano

Najważniejsze, że w lutym wyjdzie. Olejcie materiały, niech Was gra zaskoczy podczas grania :) Tym bardziej, że trochę skryptów chyba będzie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Nie słuchaj goooo <echo echo...>

Czemu? Przecież ten gif to nuda, lepiej chyba żeby to było coś ciekawszego nie?

Co do targów to już praktycznie nic nie oczekuję, nie chcę już zapowiedzi żadnych nowych gier na stare konsole.

Opublikowano

A ja liczę na zapowiedź nowego Prince of Persia(ostatnio jakis screen wyciekl zatytułowany Prince of persia Zero)

I oczywiście liczę na nowe IP(coś Sony miało,EA,Wb)

Opublikowano

Jeszcze vitę mają.

Tak, wiem - słaby żart

Opublikowano

Lepiej Sony zrobi jak te nowe IP będą na Vite bo na PS3 nie mają już miejsca na wydanie nowej gry (chyba że to tylko do PSS/Move). Z resztą na przyszły rok zostało jeszcze miejsce na jesień tylko, a że wtedy wyjdą nowe konsole więc pewnie się skończy tylko CoDem, Fifą, PESem, NFSem i AC3:cośtamcośtam i kilkoma starterami dla nowej konsoli ;)

Tak czy srak...

ja chce nowe konsole. Wiem, że na GC nic z tego, i że dopiero za rok. Mimo to, chce już.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Stawiam domino vs lego, że PS4 nie wyjdzie w przyszłym roku.

Opublikowano

@up

wpis, X3 na Święta '13, a PS4 w q1 2014 (marzec?)***. Nieważne, za rok z hakiem będzie pierwszy nextgen! No i Sony może znowu zarzuci oszałamiającym renderem. Będzie fajnie.

*** X3-2013, PS4-2014 - zbieg okoliczności? I don't think so!

Edytowane przez _mike