Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Szczególnie ten MGS, który jest multiplatformą, no ja yebie XD Drugi Mendrek XD Edit: O już edyta zrobiłeś żeby nikt nie widział, że MGS: Revangance to zayebisty ex na PS3 Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Wpisalem przez przypadek i zedytowalem, wiec sie nie ciesz jak dzieciak..... Gdyby Microsoft mial co pokazac to bylby na Gamescom i taka jest prawda, a ze nie ma z czym to nie przyjechal - proste. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez saptis
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Wpisalem przez przypadek i zedytowalem, wiec sie nie ciesz jak dzieciak..... Gdyby Microsoft mial co pokazac to bylby na Gamescom i taka jest prawda, a ze nie maja z czym to nie przyjechal - proste. Tak, przez przypadek. Yhm A co nowego pokazało Sony na GC na PS3? Skopiuję: Until Dawn - gra na Move, Wonderbook - Move, Rain - PSS, Puppeter - gra w pudełku o pacynkach. I jeszcze raz się spytam, czym to się różni od Microsoftu i jego gier na Kinecta i XBLA? Proszę wytłumacz Nie chcę bronić Microsftu, ale ta hipokryzja przelewa się przez ekran mojego laptopa Sony dostaje propsy za to za co Microsoft dostaje notoryczną zyebkę Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Zebys wiedzial, ze przez przypadek i nie jaraj sie juz tak tym bo sie oslinisz. Niestety gier, o ktorych wspomnailes nie wypisywalem, wiec cos ci sie pomieszalo.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Sony na GC mnie pozytywnie zaskoczyło. Widać teraz zalety posiadania aż tylu studiów wewnętrznych - część jeszcze chce coś ogryźć z ps3, część chce ożywić Vitę, a część pewnie robi już tytuły na PS4. Microsoft....też uważam,że ich nie obecność w Niemczech i brak nowości na E3 świadczy o tym,że wszystkie siły przerzucają już na nową konsolę. X360 swoje dla nich zarobił i to z nawiązką, na pożegnanie dla graczy rzucą H4,GOW i F:H i basta. Decyzja wg mnie jedynie słuszna jeśli faktycznie chcą wypruć nową konsolę w 2013...po prostu oni nie mają tylu devów by działać na raz na kilku frontach - już decyzja,że każdą z tych flagowych dla M$ serii robi ktoś inny jest jednoznaczna.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Saptis: Nie ciągnij dłużej bo się pogrążasz. Summary: Napisałeś, że Microsoft się nie pokazał bo mają tylko casualowy shit na Kinecta, a Sony "pokazuje, ze nadal jest mocne i ma duzo ciekawych gier". No to się Ciebie spytałem skąd ta sprzeczność skoro Sony na GC pokazało na PS3 gry na move i PSS, a za to właśnie dyskredytujesz Microsoft - za kinecta i gry na XBLA. Cool story bro. Noś cegły w kieszeniach bo widocznie wiatr mocno tam u was wieje ----------------------------------------------------------------- Ficuś: Zgadzam się ze wszystkim. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l .po prostu oni nie mają tylu devów by działać na raz na kilku frontach - już decyzja,że każdą z tych flagowych dla M$ serii robi ktoś inny jest jednoznaczna. przeciez ostatnio w Console Wars udowodniono ze MS ma wiecej studii 1st party...
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l .po prostu oni nie mają tylu devów by działać na raz na kilku frontach - już decyzja,że każdą z tych flagowych dla M$ serii robi ktoś inny jest jednoznaczna. przeciez ostatnio w Console Wars udowodniono ze MS ma wiecej studii 1st party... Ale połowa dopiero zaczyna działalność, więc w gruncie rzeczy Ficuś ma rację.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Sony nie jara sie robiac kolejne Killzone czy Uncharted tylko zapowiadaja nowosci, nie same kontynuacje. LOL, a god of war to co? Jedynie TLOU to coś świeżego, choć też nie do końca. A beyond to nie gra. Jak widać sony jednak nie zapomina o swoich markach i robi kolejne gry, tylko że tym razem na Vitę. Wpisalem przez przypadek i zedytowalem, wiec sie nie ciesz jak dzieciak..... Gdyby Microsoft mial co pokazac to bylby na Gamescom i taka jest prawda, a ze nie ma z czym to nie przyjechal - proste. Nintendo też nic nie miało do pokazania i nie przyjechało? Po prostu MS i N mają inne priorytety, a gamescom traci renomę z roku na rok więc nie bawią się w konferencje. I Sony równie dobrze też mogło to zrobić bo nic ciekawego nie pokazało. Przed GC pietnaście razy czytałem że sony zapowie nowe gry i IP, można było wyczytać o nowej grze MM, Santa Monica albo GG. Jak się okazało że to a) gierki na vitę b) jakieś pierdoły na PSS to się cichutko zrobiło Przypomina mi to sytuację z tym, Remember Me (wcześniej adrift). Pierwsze plotki rok temu mówiły o exclusive na PS3, już trolle na ps3site się napinały. Jak wyszło, że to multiplatforma to mordy zamknięte Na XBL praktycznie od wiosny co tydzien jakaś ciekawa gra wychodzi, tylko się o tym nie mówi. Dziś premierę ma ten Dust, a niedawno pojawił się też Spelunky, platformówka podobna do braida, średnia ocen na MC to prawie 90%. Ale oczywiście MS w nic ciekawego nie inwestuje
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra. Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (bohaterki gry) to może wtedy byłaby to gra... Wyprzedzam potencjalne, debilne zarzuty: -nie da się zginąć - W Fable 2 też nie można zginąć bo gra ma poziom trudności ultra dałn. Btw w Heavy Rain można zginąć więc jest to bardziej gra niż Fable 2. -festiwal qte - qte to naciskanie odpowiednich buttonów. W każdej grze która nie jest stricte ruchowa naciska się buttony. Więc HR to taka samo gra jak np. Halo (tyle, że lepsza). -Beyond to na razie trailer-scenka i trochę gameplayu. Nie wiadomo nadal jak gra będzie finalnie wyglądać, działać, co oferować będzie miała w fullu. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Bezczelne są te xboty, nie dość, że Microsft się obsrał i w ogóle nie przyjechał na GC, a Sony zapowiedziało 4 nowe gry, dorzuciło do tego nowe trailery takich gier jak Sly, Ratchet, GoW:W czy TLoU, to jeszcze mają czelność coś tu pisać i dyskutować. Do budy!!!1! Pozostaje wam tylko opłacić lajwa i cieszyć się gierkami z arcade, bo reszta to bieda z nędzą. W tym roku będzie H4 na początku przyszłego GeoW, a później możecie chować te 3 rdzenie do piwnicy, tak żeby w domu było mniej rzeczy do odkurzenie. Dobrze im napisałem, co nie?
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l O jaki butthurt. Beyond to nie gra i handluj z tym. Yeti pocieszny jesteś. Nikt z was tych nowych 4 gier nie kupi i dobrze o tym wiecie a gardłujecie tylko. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l LOL, a god of war to co? Jedynie TLOU to coś świeżego, choć też nie do końca. A beyond to nie gra. Przed GC pietnaście razy czytałem że sony zapowie nowe gry i IP, można było wyczytać o nowej grze MM, Santa Monica albo GG. Jak się okazało że to a) gierki na vitę b) jakieś pierdoły na PSS to się cichutko zrobiło Fakt God Of War to juz kolejna czesc dlatego nawet o niej nie wspominalem, jest z nia tak jak z Halo 4 czy nowym Gearsem - super gra, ale to juz bylo. Co do tych nowych exclusivow to wiadomo - nie sa to moze jakies mega killery, ale cos tam pokazali, wiec nie ma co narzekac. Dobrzy, ze przynajmniej przywiezli cos na Vite bo po E3 pozostal niesmak i posiadacze tej konsoli poczuli sie troche olani. Moim zdaniem Sony pokazalo sie z dobrej strony na tegorocznym Gamescom i nie maja sie czego wstydzic. Yeti - hehehe to sa konkrety. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez saptis
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l LOL, a god of war to co? Jedynie TLOU to coś świeżego, choć też nie do końca. A beyond to nie gra. Aww, dzięki, nie wiedziałem D: Nintendo też nic nie miało do pokazania i nie przyjechało? Po prostu MS i N mają inne priorytety, a gamescom traci renomę z roku na rok więc nie bawią się w konferencje. Czy czasem rok temu nie padł rekord frekwencyjny? No ale co ja tam wiem. Mi się jednak zdaje, że MS nie przyjechał na gamescom bo już nie miał zbyt wiele do pokazania po E3 No a jak chcecie powiedzieć, że Sony też nic nie pokazało, to ahaha. I Sony równie dobrze też mogło to zrobić bo nic ciekawego nie pokazało. Ahaha. Przed GC pietnaście razy czytałem że sony zapowie nowe gry i IP, można było wyczytać o nowej grze MM, Santa Monica albo GG. Jak się okazało że to a) gierki na vitę b) jakieś pierdoły na PSS to się cichutko zrobiło Wat. Ja nie widziałem żadnego mocnego hajpu na tę konfę. W rzeczywistości Sony zaskoczyło i nie pierdziel inaczej Nawet czytam, że Wonderbook wywarł pozytywne wrażenie (sądząc po neogafie, a to przeca melina core'owców). Gierki na vitę? Napisałeś to jakby były to jakieś gierki-gówi.enka, a przeca dali Killzone, Assasins, CoD, Tearaway, LBP i chyba coś tam jeszcze (no i Sly 4 i Ratchet, które praktycznie dostaniesz za darmo kupując wpierw na ps3) No i jakieś "pierdoły na PSS". Czyt. jedną grę na PSS. Aha. Na XBL praktycznie od wiosny co tydzien jakaś ciekawa gra wychodzi, tylko się o tym nie mówi. Dziś premierę ma ten Dust, a niedawno pojawił się też Spelunky, platformówka podobna do braida, średnia ocen na MC to prawie 90%. Ale oczywiście MS w nic ciekawego nie inwestuje Nikt nie neguje, że co tydzień... wychodzi jakaś ciekawa gra. Ale jest również wiele perełek na PSN, o których również się nie gada. Just sayin.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Saptis: Tu się zgodzę. Poza tragicznym supportem dla Vity i produkowaniem portów, których nikt nie chce, to Sony nie ma się czego wstydzić Leszek mnie ze znajomych na fejsie wywali ;p
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Dobre to jest. Posiadacze PS3 poprawiają sobie humor grami na Vitę. Dobre i to.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Nikt z was tych nowych 4 gier nie kupi i dobrze o tym wiecie a gardłujecie tylko. Rain, Until Dawn są bardzo przekonujące, nie napiszę po jednym trailerze, że kupie je, ale wpisuje na listę gier, które warto śledzić. Nowe IP od MM, gdyby miał tylko Vite, to bez wahania bym to kupił, co może w przyszłości się stanie (chyba sobie na gwiazdkę sprawię tą konsole). Dobre to jest. Posiadacze PS3 poprawiają sobie humor grami na Vitę. Dobre i to. To już jest serio żałosne i pisze na poważnie. Kto jak, kto, ale fanboye x360 niestety nie mają sobie czym poprawić humoru.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Dobre to jest. Posiadacze PS3 poprawiają sobie humor grami na Vitę. Dobre i to. No my tu oceniamy konfę Sony, jako całość. Wy możecie jeno krytykować/oceniać konfę o konsoli której też nie posiadacie (bo co innego macie do wyboru ). DOBRE I TO.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l God of War to crap, szósty raz to samo. Sly robi jakiś pocieszny developer (nie Sucker Punch), więc też z tego crapik wyjdzie. Ratchet będzie popierdółką jak Quest for Booty. Killzone na PSP to crap, developer robi crapy, więc czemu ma wyjść coś dobrego? Szkoda, bo Liberation było bardzo ok The Last of Us to Naughty Dog, gry od tych developerów to 10/10 i kupuje się w dniu premiery. Beyond będzie supcio, jak Heavy Rain. Jedna gra tego typu na rynku wystarczy i dobrze, że jest. Puppeter wygląda osom, bardzo fajny design, szykuje się cichy hit. Rain bez bonera, ale też powinno być ok. Ta gra od MM wygląda super, już pisałem, że MM to mistrzowie designu. Szkoda, że robią jakieś edytory, gry z tego takie se Sony zdecydowanie nie dało dupy, mnie pozytywnie zaskoczyło. Nie są bogami, ale zdecydowanie lepiej jest u nich z nowymi pomysłami niż u MS. Więc zachowajcie odpowiednie proporcje
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Żalosne to są twoje ciągłe suchary jak nie w Console Wars to tu. Sam chyba masz żydboksa i masz zamiar nabyć Halo i Gearsy, więc o co ci chodzi chłopie? Weź opjerdol go na allegro i bądź normalnym sonybotem, a nie nie wiadomo czym. Wszystkie zapowiedziane przez Sony gry poza GoW i TLOU giną i są miażdżone przez rzeszę innych tytułów multiplatformowych, to jest to o czym bodajże Ins już mówił wiele razy, a niektórzy i tak swoje. Już widzę jak posiadaczze PS3 olewają Assassin's Creed III albo nowego Hitmana, bo kupią w listopadzie jakieś klony Nintendo.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Skończyłem 1 i 2 na PS3 i tego pierwszego na PSP. Zacząłem grać w 3 - cały czas to samo co w poprzednich częściach. Moja opinia jest na podstawie ogrania, a nie na podstawie filmików ^_^
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l God of War to crap, szósty raz to samo Nie. Jeśli jest crapem DLATEGO, że szósty raz dają odsłonę, jak możesz nazwać Mario niecrapem? Sly robi jakiś pocieszny developer (nie Sucker Punch), więc też z tego crapik wyjdzie. Dobre założenie. Poprawne. Killzone na PSP to crap, developer robi crapy, więc czemu ma wyjść coś dobrego? Szkoda, bo Liberation było bardzo ok Mówisz o tej firmie, co stworzyła Medievil albo Primal? Ok.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l "God of War to crap. Beyond to nie gra." Nic ci tak nie roz(pipi)i mózgu z rana jak posty mazza i Mariana.
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l "God of War to crap. Beyond to nie gra." Nic ci tak nie roz(pipi)i mózgu z rana jak posty mazza i Mariana. TLoU to też crap, bo tam skryp na skrypcie. A nowego Ratcheta, Sly, PS All Star czy te nowe gry zapowiedziane wczoraj kupią tylko pracownicy Sony. Liczy się tylko hejlo, girsy i w przypadku Weskera, zbieranie pieniążku przez grubego hydraulika. Edytowane 15 sierpnia 201212 l przez YETI