Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Na E3 premiera BF3 Premium. W sumie tylko na to czekam i mnie nie ma przez kolejne pół roku :D

Stona, a SimCity5 i Generals 2?? EA tak się stara dogodzić pececiarzom, a ciebie to nawet nie rusza? Tylko jakieś dodatki do upośledzonego przez kOnsole Battlefielda?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

PS. EA zapowie ME2 jak myslicie?

Jakoś straciłem już nadzieję na zapowiedź tego tytułu :( . Jakby coś miało być na rzeczy, to mielibyśmy już jakiś wyciek (DS3 i MW2 ;) ). W ogóle DICE zajmuje się teraz dodatkami do BF3, a reszta zespołu pewnie dłubie nad przyszłorocznym BF'em.

Pewnie, dokładnie tak będzie. Raczej wątpię żeby EA szykowało jeszcze jakąś niespodziankę grową, ze wszystkiego chyba się już wygadali.

Btw jeszcze tak mi się przypomniało z gierek które fajnie byłoby zobaczyć. To fajnie byłoby zobaczyć zapowiedź nowego Deus Ex chociaż wiem, że to za szybko.

Z drugiej strony nie wierzę, że nie dłubią już nad nową częścią,

może już na next geny.

Opublikowano

Registrant:

Remedy Entertainment, Ltd

Paivantaite 8

ESPOO, FIN 02210

FI

Domain Name: ALANWAKE2.COM

Administrative Contact, Technical Contact:

Remedy Entertainment, Ltd markus @REMEDY.FI

Paivantaite 8

ESPOO, FIN 02210

FI

+358943550411 fax: +358943550444

Record expires on 28-Dec-2013.

Record created on 28-Dec-2005.

Database last updated on 3-Jun-2012 12:38:40 EDT.

Opublikowano

Na E3 premiera BF3 Premium. W sumie tylko na to czekam i mnie nie ma przez kolejne pół roku :D

Jak ktos napisał wczoraj na forum, wydymac za darmo to mogą mnie na ulicy... lub w Bizariuszu. ;)

Tyle za(pipi)istych gier na E3, a pecetowiec czeka aby Ea okradło go niemal 200zł i to jeszcze na rzecz tak n00bowskiej gry!

200 pln to kosztują gry na kĄsole ;)

Opublikowano

Ja jestem ciekaw jaki nośnik/napęd zaprezentuje MS - Sony można się domyślać że jakiś Blu Ray. I ciekawe jaki nośnik/napęd będzie zaproponowany na rynku PC. Chyba że wszyscy na maxa będą wchodzić w dystrybucje cyfrową.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Stona, a SimCity5 i Generals 2?? EA tak się stara dogodzić pececiarzom, a ciebie to nawet nie rusza? Tylko jakieś dodatki do upośledzonego przez kOnsole Battlefielda?

SimCity 5 z tego co widziałem będzie jakąś kĄsolową (pipi)nią. Wolałbym 3 raz kupić SimCity 4 i bawić się 10 razy lepiej niż przy tej simsopodobnej gierce, gdzie jako DLC będą posterunki policji i inne jaskinie zła XD

No kurwa, jaka bieda ;/

C&C przestało mi robić gdzieś tak po Red Alert 2, czyli od czasu jak przeszli w s(pipi)ony trójwymiar chyba.

Ja jestem ciekaw jaki nośnik/napęd zaprezentuje MS - Sony można się domyślać że jakiś Blu Ray. I ciekawe jaki nośnik/napęd będzie zaproponowany na rynku PC. Chyba że wszyscy na maxa będą wchodzić w dystrybucje cyfrową.

Na PC jakoś BR się nie przyjęło jeszcze. W ogóle na rynku PC wydaje mi się że wszystko zmierza w kierunku cyfrowej dystrybucji. BR na PC standardem chyba już się nie stanie, po prostu nie ma potrzeby pchania się w taki nośnik. IMHO ofkoz.

Opublikowano
  • Autor

Btw jeszcze tak mi się przypomniało z gierek które fajnie byłoby zobaczyć. To fajnie byłoby zobaczyć zapowiedź nowego Deus Ex chociaż wiem, że to za szybko.

A Thief (4), nad którym teraz pracują ludzie od DE:HR, cię nie interesuje?

I w sumie mam nadzieję, że Square Enix w końcu ujawni informacje o tej grze (w końcu gra została zapowiedziana bodajże równo z DEHR, więc już czas żeby w tej sprawie coś ruszyło).

@UP, co do AW2 to trochę szkoda, bo miałem nadzieję, że wyjdzie już na nextgena jako gra z otwartym światem i, oczywiście, z oczo(pipi)ną grafiką (tak jak na początku zapowiadał się AW1).

Opublikowano

Dzień końca gamingu (konsolowego) kiedy cyfrowa dystrybucja wyprze nośnik fizyczny.

Requiescat in pace

Opublikowano

Albowiem? Skończą się używki? To serio taki problem? Na PC jakoś weszło to wszystko bezboleśnie. Nikt nie narzeka na brak używanych gier.

Opublikowano

Albowiem? Skończą się używki? To serio taki problem? Na PC jakoś weszło to wszystko bezboleśnie. Nikt nie narzeka na brak używanych gier.

Nie da się powąchać nowej płyty i książeczki w przypadku gry z cyfrowej dystrybucji. To je dyskwalifikuje :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

Nikt nie narzeka na brak używanych gier.

Tylko dzięki wyprzedażom na steamie (oraz promocjom typu humblebundle). Bo na konsolach jak zostanie tylko cyfrowa dystrybucja, to pewnie przez pazerność wielkich wydawców (i producentów konsol) będziemy mogli liczyć tylko na promocje max -20% i to pewnie dopiero po kilku latach po premierze danego tytułu :P .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Przepraszam...

Btw właśnie przeczytałem, że nie będzie Bioszoka na E3.

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No o tym niestety było wiadomo gdy gra wyleciała z tego roku. :/

Opublikowano

@Stona

U Was (na pc) weszło to bezboleśnie bo, bo... a zresztą nieważne, zostawię to dla siebie :P

Nie chce mi się Stona o tym dyskutować, jest odpowiedni temat od tego w którym zresztą gadaliśmy nie tak dawno. Nazwij mnie dziadem ale nie chcę, nie wyobrażam sobie i nie kupię konsoli która nie ma nośnika.

PS. Używki to tylko jeden podpunkcik.

Nie miałem pojęcia o tym, czyli nici z DE? ;/

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

SimCity 5 z tego co widziałem będzie jakąś kĄsolową (pipi)nią.

Jak może być konsolową, skoro to pc'towy exl?

Opublikowano

Widziałeś trailer? Czytałeś o gierce? Widziałeś DLC? Kolejna uproszczona syfem gra. Zjebali Civ V, zjebią teraz SimCity 5. Ta gra nie będzie PeCetowym exem, bo na PieCu nie znajdzie zbyt wielu nabywców.

Opublikowano
  • Autor

Nie miałem pojęcia o tym, czyli nici z DE? ;/

Raczej Eidos Montreal to dość spore studio (coś koło 400 osób, a pamiętam informacje, że mieli zwiększyć zatrudnienie do 650), więc pewnie zajmują się paroma projektami na raz (w tym może nawet nowym DE - ale tak jak pisałeś, raczej spodziewałbym się go dopiero na next-genach), tylko teraz główną uwagę koncentrują na Thief 4 (na GDC były już podobno zamknięte pokazy).

Opublikowano

Zjebali Civ V

:teehee:

Wg. Ciebie gra w porównaniu do Civ IV jest krokiem na przód? o.O

Opublikowano

Zjebali Civ V

:teehee:

Wg. Ciebie gra w porównaniu do Civ IV jest krokiem na przód? o.O

Na pewno nie jest zje.bana.
Opublikowano

Widziałeś trailer? Czytałeś o gierce? Widziałeś DLC? Kolejna uproszczona syfem gra. Zjebali Civ V, zjebią teraz SimCity 5. Ta gra nie będzie PeCetowym exem, bo na PieCu nie znajdzie zbyt wielu nabywców.

Nie wiem, czy ta gra będzie uproszczona, spaprana, czy też poniesie komercyjną klapę. Jednego na daną chwilę jestem pewien, ta gra jest tworzona na pc. Dla mnie, to zamyka temat.

Opublikowano

Jest do bólu uproszczona. Civ VI będzie pewnie mniej rozbudowana niż Civ I

Zjebali kolejną serię.

Opublikowano

Jeszcze nie kupiłem i nie wiem czy jest sens. Poczekam na promocję i się zastanowię. Zbyt dużo to ten dodatek nie dodaje. Choć i tak więcej niż te śmieszne DLC które były wydawane do tej pory.

PS. Troszkę zeszliśmy z tematu E3 :D

Opublikowano
  • Autor

"Oficjalne" stream'y z konferencji:

Microsoft - 18:30 - xbox.com/en-US/e3

EA - 22:00 - ea.com/e3

UBI - 00:00 -

Sony - 03:00 - us.playstation.com/e3-2012/

Nintedno - jutro, 18:00 - e3.nintendo.com/

A inne serwisy, które będą stream'ować wszystkie konferencje (i które chyba warto polecić), to:

gametrailers - gametrailers.com/netstorage/e3/live

gamespot - e3.gamespot.c...ss-conferences/

-> TUTAJ <- się spotykamy podczas konferencji (wystarczy sam login, hasła nie trzeba wpisywać)!

P.S. Jakby co to wrzuciłem też to do pierwszego postu tego tematu!

Edytowane przez MBeniek