Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A jakie niby mam hasło i login na tym czacie wpisać?

Wpisuję z forum i wyskakuje nieprawidłowe. Rok temu normalnie wchodziłem.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Up@ ten link do GameTrailers jest poprawny ?

To jest link do streamu na Gametrailers: .http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html

Trzeba usunąć tą kropkę przed http.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  • Autor

Up@ ten link do GameTrailers jest poprawny ?

To jest link do streamu na Gametrailers: .http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html

Ok, poprawiłem dzięki.

@Słupek, ja wpisuję swoje i mi wchodzi (może dlatego, że ja nie zmieniałem nicku/hasła (a nawet emaila) od czasu założenia konta, może ten czat pamięta loginy i hasła ze starej wersji forum.

Opublikowano

A jakie niby mam hasło i login na tym czacie wpisać?

Wpisuję z forum i wyskakuje nieprawidłowe. Rok temu normalnie wchodziłem.

Wpisz po prostu co chcesz jako login i daj ok, nie trzeba żadnego hasła wpisywać. ;]

Opublikowano

Btw jeszcze tak mi się przypomniało z gierek które fajnie byłoby zobaczyć. To fajnie byłoby zobaczyć zapowiedź nowego Deus Ex chociaż wiem, że to za szybko.

A Thief (4), nad którym teraz pracują ludzie od DE:HR, cię nie interesuje?

I w sumie mam nadzieję, że Square Enix w końcu ujawni informacje o tej grze (w końcu gra została zapowiedziana bodajże równo z DEHR, więc już czas żeby w tej sprawie coś ruszyło).

@UP, co do AW2 to trochę szkoda, bo miałem nadzieję, że wyjdzie już na nextgena jako gra z otwartym światem i, oczywiście, z oczo(pipi)ną grafiką (tak jak na początku zapowiadał się AW1).

Do Alana nie pasuje otwarty świat, klimat się rozwadnia.

Opublikowano

na xbl pojawi się jakaś appka do pobrania czy jak to bedzię?

Opublikowano

Ejj ale podpisujcie sie ksywamiz forum na czacie ;p

Kto to jest Ostek17?

RANDOMY WONT

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Take Two będzie w ogóle na E3? Modlę się o jakieś info na temat Mafii 3.

Opublikowano

Podejrzewam, że jakby mieli info w postaci Mafii 3 to pochwaliliby się już tym prędzej.

Zresztą tam niezłe cyrki były, niby robili, niby część ekipy z Mafii się przeniosła do nowego studia.

Opublikowano

Take Two będzie w ogóle na E3? Modlę się o jakieś info na temat Mafii 3.

Będzie w postaci Borderlands 2.

Opublikowano

na xbl pojawi się jakaś appka do pobrania czy jak to bedzię?

ta, na kontach US/UK jest w zakładce Home, jeszcze podobno w aplikacji IGN będzie można oglądać E3 na x360.

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko to, ze Nintendo nie zapowiedzialo zadnej nowej wersji konsoli 3DS. Bylem wprost przekonany, ze na tegorocznym E3 pokaza swiatu odswiezona wersje swojego nowego Handhelda, jakas wersje Lite ze zmienionym designem, dwoma analogami i lepsza bateria.

Nie posiadam jeszcze Nintendo 3DS i wlasnie na taka zapowiedz czekam. Pewnie obecnie konsola sprzedaje sie na tyle dobrze, ze Nintendo nie chce jeszcze wypuszczac nowej wersji, ale z cala pewnoscia taka w koncu sie pojawi.

Zobaczymy co Nintendo pokaze z tym Wii U, chyba w koncu postawia wiekszy nacisk na tryb Online i funkcje spolecznosciowe konsoli. Mam nadzieje, ze nie beda tylko pokazywac konsoli i nie zabraknie konkretnych gier.

Juz o 18 konferencja Microsoftu, jestem bardzo ciekawy informacji o nowym Gears Of War, ciesze sie, ze przy grze beda pracowac Polacy - czekam na gameplay !

Co do konferencji Sony to poza oczekiwanymi hitami chcialbym jakas zapowiedz konkretnych tytulow wspierajacych kontroler Move. Pewnie bedzie Sports Champions 2, na ktorego juz od dawna czekam, ale fajnie byloby zobaczyc cos poza tym. Ponadto mogliby zapowiedziec nowa czesc...... Medievil na PS3 i jakiegos Residenta i Gran Turismo na PS Vita ! ;) Wiem, wiem - moze zbyt duzo bym chcial, ale przeciez eventy jak E3 sa idealne do takich zapowiedzi.

Z niecierpliwoscia czekam na konferencje - Microsoft bede ogladal na zywo, EA moze tez, ale Ubisoft i Sony (szkoda, ze taka pora) jest troche za pozno. :confused:

O 18 zasiadam przy ekranie zeby obejrzec konferencje - oby nie bylo zadnych problemow z ogladaniem na zywo ! ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Co ciekawego było odnośnie WiiU? Nie chce mi się całego streama oglądać.

Opublikowano

Capcom ma coś pokazać u MS, zapewne Resident 6.

PS. Przygotowaliście sobie coś do żarcia/picia na czas konferencji? :D

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Capcom ma coś pokazać u MS, zapewne Resident 6.

PS. Przygotowaliście sobie coś do żarcia/picia na czas konferencji? :D

Skąd to info, że akurat u Microsoftu coś pokażą?

Opublikowano

Co ciekawego było odnośnie WiiU? Nie chce mi się całego streama oglądać.

to był tak zły filmik... a jednocześnie tak genialny ;f nadpobudliwy hipster, dziadek i creepy koleś w kawiarni, to jest target WiiU.

Opublikowano

MS dostał demo RE6 na wyłączność.

No ma być jakoś w lipcu dla tych co kupili DD, na PS3 będzie we wrześniu.