Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Dlaczego ta dziewczyna wygląda jak ta z TLOU (zanim zmienili jej twarz)? W Sony chyba oszczędzają na modelach postaci. xD

Opublikowano

Dlaczego ta dziewczyna wygląda jak ta z TLOU (zanim zmienili jej twarz)? W Sony chyba oszczędzają na modelach postaci. xD

Bo to prawdziwa Ellen Page.

beyond.jpg

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Is+it+fap+time+already+Ok+_9e7b3009cf0581e2619c275535481b30.png

Tylko nie Ellen Pageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

Dobra konferencje Microsoftu można odwołać.

Opublikowano

Kolejna samoprzechodząca się "gra", no thanks :) Krejtos się takimi rzeczami podciera :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Aplikację, która jest pokazana na jednym z ekranów strony startowej.

Nic tam nie ma, sprawdzalem juz kilka razy, w zakladce apps tez nic..... mam konto na UK. :) No nic, bede musial ogladac na kompie.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ja pier.dole, nienawidzę przecieków, ale tak jestem nahype'owany na obie konfy, będę zdychał przed tym kompem o 3 w nocy ale damy rade. :3

Opublikowano

Ja pier.dole, nienawidzę przecieków, ale tak jestem nahype'owany na obie konfy, będę zdychał przed tym kompem o 3 w nocy ale damy rade. :3

To nie lepiej sie przespac przed konfa Sony? Ja tak zrobie. O 12:00 pojde sobie na 3 godzinki kimnac :).

Opublikowano

To ja już wolę sobie walnąć maraton :P

Jeszcze 14 minut.

Opublikowano

@Jacobss

No oczyffko, że pójde w kimasiora, ale wstawać przed 3 to i tak nie jest moje marzenie. ;)

Opublikowano

na PL Live nic kierva nie ma! co ya dekle w tzm nasyzm MS pracuja!!!!

Opublikowano

Gamespot się wykrzaczy jak zwykle

Opublikowano

Jak na GT pokazują mordę Mattricka z zeszłego roku, to już mi się odechciewa. Powinni kogokolwiek innego dać, bo ten koleś nie ma prezencji jak Moore, albo Reggie