Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

eeeee pewnie znajdą sie agenci co napiszą 'w tym roku wygrał MS sony nic nie pokazał " rok temu były takie przypadki jarają się niczym

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

dramatyczne to jest, człowiek nie ma dobrze czasu na granie, a tu jeszcze ma tv, sport z poziomu konsoli oglądać, mając dekodery HD i smart TV no mega wypas po prostu...

Opublikowano

Halo 4 - wąskie korytarze i skrypciki XD

I czekam (pipi)a na komentarz Mazzeo...........................

Opublikowano

Dajcie linka z gameplaya nowego SC i Halo bo przegapiłem. :confused:

Teraz będzie (pipi)enie o Kinekcie do końca konfy.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Halo 4 - wąskie korytarze i skrypciki XD

Ale wygląda naprawdę ładnie.

W każdym Halo są etapy z korytarzami ekspercie.

Opublikowano

@Słupek

To jak kupujesz xboxa?? Czyż ta konfa cię nie zachęciła...

Opublikowano

Dobry jest Microsoft. Pokazali tylko trailery swoich dwóch wielkich gier: Gearsów i Forzy Horizon a czas marnują na gówna z Kinecta i programy czy muzykę.

Dobrze, że chociaż Halo 4 się załapało na pokaz.

Opublikowano

Póki co tylko Forza mnie zaciekawiła. Bardzo chciałbym coś takiego na PS3. Poza tym jak dla mnie nic ciekawego.. (a obecnie usypiają ciągłe gadki o kinect, kanałach sportowych itp.).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

@Słupek

To jak kupujesz xboxa?? Czyż ta konfa cię nie zachęciła...

Możliwość mówienia po hiszpańsku do Kinecta w 100% mnie przekonała.

Aha i ta gra o butach.

Opublikowano

Splinter Cell za(pipi)iaszcze, resza to kupa bednych aplikacji, a nawijanie przez 25 o tym ze mozesz obadac film na tym i innym i wrocic gdzie skonczyles to smieszne jest :)

Opublikowano

Dzisiejsze konsole to multimedialne centa rozrywki niż sprzęty do grania.

Opublikowano

Spoko, 3 kosy, które pokazali nie z nikną przez to, że konfa jest syfiasta.

Opublikowano

Akurat wyszedłem z pokoju i nie widziałem prezentacji IE... ale jeśli jest to pełnoprawna przeglądarka to sony może się schować ze swoim niepełnosprawnych tworem na PS3...

e: Tomb Charted

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ja pier.dole. To jest po prostu żałosne. Sony i Nintendo zmiażdżą tę kupę gów.na.

Opublikowano

Akurat wyszedłem z pokoju i nie widziałem prezentacji IE... ale jeśli jest to pełnoprawna przeglądarka to sony może się schować ze swoim niepełnosprawnych tworem na PS3...

Te IE nie przypomina jakoś przeglądarki :P

Opublikowano

Lol, to ja już wolę korzystać z przeglądarki na padzie niż na tym Smartglassie...

Opublikowano

MS jechał i jedzie cały czas na żyda nie robiąc nic. Myślą, że na multiplatformach uda im się jechać po bandzie. Widać, że jest kwestią czasu kiedy przeciwnik ich wyprzedzi.

Opublikowano

Czemu na konfie Microsoftu pokazują gameplay z Uncharted 4? xD