Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Dżizas jak te stękanie Lary wpienia, nie wiem kto chciałby tego słuchać przez 10h.

Opublikowano

Wow, Tomb raider konkrecik. Taka konkurencja dla Natanka.

Ale nie moge zniesc tego dramatycznego tonu Lary, po prostu nie moge.

Opublikowano

Fajny film im wyszedł z tego Tomb Raidera.

Opublikowano

Przecież był Internet Explorer xD

Ale prawda jest też taka, że oprócz megatony jaką jest nowa gra Quantic Dream to też Sony jakoś dupy nie urwie.

Opublikowano

Trzeci czy czwarty pokaz Tomb Raider i znowu Uncharted ;]

Ale ja nic nie mówię ;p

Opublikowano

Kiedy akurat miało byc coś ciekawego, to skończyli pokaz TR, a poza tym 100% Uncharted.

Opublikowano

Dżizas jak te stękanie Lary wpienia, nie wiem kto chciałby tego słuchać przez 10h.

Powaga jaka porażka, z pierwszym filmem pomyślałem "no w końcu jakieś odgłosy będzie wydawać Lara podczas tych wszystkich baletów", ale teraz już mnie zaczyna to męczyć :/

Opublikowano

Co to się stało, że gry z XBLA się załapały na konfę. Ale wolałbym Class3.

Opublikowano

Ehh chyba już minęły lata kiedy pokazywano nowe gry na konferencjach i aż serducho waliło.

ciezko by tak bylo po 7 latach generacji

albo poczekaj na konfe sony

Opublikowano

Tak się patrzę i sobie myślę, że skrypty i filmowość gier już mnie mega wpienia. Na początku to było fajne, ale teraz wygląda tak jakby co drugą grę robił ten sam team.

Opublikowano

Początek RE6 fajny, ale niestety na koniec musieli wpierd.olić QTE. :/

Opublikowano

Strzelanie powinni jeszcze poprawić, ale poza tym wygląda to fajnie, w końcu też postać nie rusza się tak sztywno.

Opublikowano

Również mi się podoba, nawet niezły klimacik chociaż to nie to co bym chciał ale ale

Opublikowano

I własnie SouthPark pozamiatał wszystko co pokazali do tej pory :D

Opublikowano

South Park rozpier.dolił.

Nawet Jezus jest xD