Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dżizas jak te stękanie Lary wpienia, nie wiem kto chciałby tego słuchać przez 10h.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Wow, Tomb raider konkrecik. Taka konkurencja dla Natanka. Ale nie moge zniesc tego dramatycznego tonu Lary, po prostu nie moge.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Przecież był Internet Explorer xD Ale prawda jest też taka, że oprócz megatony jaką jest nowa gra Quantic Dream to też Sony jakoś dupy nie urwie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Trzeci czy czwarty pokaz Tomb Raider i znowu Uncharted ;] Ale ja nic nie mówię ;p
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Kiedy akurat miało byc coś ciekawego, to skończyli pokaz TR, a poza tym 100% Uncharted.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ehh chyba już minęły lata kiedy pokazywano nowe gry na konferencjach i aż serducho waliło.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dżizas jak te stękanie Lary wpienia, nie wiem kto chciałby tego słuchać przez 10h. Powaga jaka porażka, z pierwszym filmem pomyślałem "no w końcu jakieś odgłosy będzie wydawać Lara podczas tych wszystkich baletów", ale teraz już mnie zaczyna to męczyć
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co to się stało, że gry z XBLA się załapały na konfę. Ale wolałbym Class3.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ehh chyba już minęły lata kiedy pokazywano nowe gry na konferencjach i aż serducho waliło. ciezko by tak bylo po 7 latach generacji albo poczekaj na konfe sony
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tak się patrzę i sobie myślę, że skrypty i filmowość gier już mnie mega wpienia. Na początku to było fajne, ale teraz wygląda tak jakby co drugą grę robił ten sam team.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Strzelanie powinni jeszcze poprawić, ale poza tym wygląda to fajnie, w końcu też postać nie rusza się tak sztywno.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Również mi się podoba, nawet niezły klimacik chociaż to nie to co bym chciał ale ale