Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie ma za bardzo czego... ;-/ Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Accoun
Opublikowano 4 czerwca 201212 l pokazali 1/2 coda hahahahhaha ale badziewie ta konferencja zmarnowałem 2H
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Słaby był ten celowniczek, :confused: ogólnie skrypty w MW3 były lepsze.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Szef MS na zebraniu: Hej, nie mamy żadnych gier do pokazania, wiec wydajmy kupe forsy na bezcelowy wystep ushera w playbacku! Garnitury przez długim stole: *klap klap* Seryjnie, okropna ch.ujoza, nie pisze tego bo wolę PS3, ale to bylo straszne, jakbym dostał rakiem w twarz
Opublikowano 4 czerwca 201212 l CoD sie skończył i.. koniec. Ani do widzenia, a ni pocałuj mnie w dupe...
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobra zobaczę sobie co było z Forzy i to na tyle. Nie ma nowej konsoli, nie ma AW2, podziękował.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Konfa slaba, Black KLOPS 2 na koniec to po prostu zenada. Xboty - buahhaa
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Najlepsze bylo zamkniecie konfy xD Koles przestal grac w BO2 i sie skonczylo xD
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Świetny klimacik i nadal dobra grafika. Też to zauważyłem, chyba dali nowy mocarny engine.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Niech podsumowaniem konfy będzie to, że skończyła się Black Szitem 2 xD
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Najgorsza konfa od wielu lat (ogolnie a nie tylko MS). Niby mozna się pośmiac z Microsoftu, że nie ma za wiele do zaoferowania ale z drugiej strony dzisiejsze "show" pokazało jaki kierunek obrali i w zwiazku z tym nie specjalnie chyba powinniśmy spieszyć sie z nową generacją. Smutne to w sumie, że można mieć taki potencjał w konsoli i (pipi)ać takie (pipi) podczas największego w roku swieta dla graczy (w poprzednich latach corowych...teraz już niestety nie koniecznie).
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nowy Black Ops zapowiada się na niezłą lipę Dobrze, że było Halo 4 i nowe gearsy, bo bez tego byłaby żenada na maksa