Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Teraz zaczynam żałować, że nie obejrzałem :P

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

gdzie moge znalezc gameplay z south park? na YT nie ma

Opublikowano

Słaby był ten celowniczek, :confused: ogólnie skrypty w MW3 były lepsze.

Opublikowano

Szef MS na zebraniu: Hej, nie mamy żadnych gier do pokazania, wiec wydajmy kupe forsy na bezcelowy wystep ushera w playbacku!

Garnitury przez długim stole: *klap klap*

Seryjnie, okropna ch.ujoza, nie pisze tego bo wolę PS3, ale to bylo straszne, jakbym dostał rakiem w twarz

Opublikowano

CoD sie skończył i.. koniec. Ani do widzenia, a ni pocałuj mnie w dupe...

Opublikowano

Konfa slaba, Black KLOPS 2 na koniec to po prostu zenada.

Xboty - buahhaa

Opublikowano

Nie było mnie chwilę - była zapowiedziana obniżka X'a albo coś?

Opublikowano

Najlepsze bylo zamkniecie konfy xD Koles przestal grac w BO2 i sie skonczylo xD

Opublikowano

Nic. Konfa = żenada.

Opublikowano

Świetny klimacik i nadal dobra grafika.

Też to zauważyłem, chyba dali nowy mocarny engine.

Opublikowano

Najgorsza konfa od wielu lat (ogolnie a nie tylko MS). Niby mozna się pośmiac z Microsoftu, że nie ma za wiele do zaoferowania ale z drugiej strony dzisiejsze "show" pokazało jaki kierunek obrali i w zwiazku z tym nie specjalnie chyba powinniśmy spieszyć sie z nową generacją. Smutne to w sumie, że można mieć taki potencjał w konsoli i (pipi)ać takie (pipi) podczas największego w roku swieta dla graczy (w poprzednich latach corowych...teraz już niestety nie koniecznie).

Opublikowano

Po ile teraz ps3 stoi? :D Bo się zastanawiam nad zakupem...

Opublikowano

Nowy Black Ops zapowiada się na niezłą lipę ;) Dobrze, że było Halo 4 i nowe gearsy, bo bez tego byłaby żenada na maksa ;)