Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Obchodzi mnie tylko konferencja Nintendo i info o grach na WiiU bo resztę szmelcu jaki pokażą na E3 mam gdzieś.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ach, E3 :). Kocham te targi. Od tylu spedzam je z wami drodzy forumowicze przed ekranem monitora. Moim zdaniem nic nie przebije klimatu z 2007 roku (trailer Killzone 2 i Halo 3), kiedy konferencja Microsoftu byla o piatej rano. To bylo po prostu piekne. Cieszy mnie rowniez, ze targi beda akurat 4 i 5 czerwca, poniewaz mam wtedy wolne. To kto zarywa nocke na konfe Sony? :woot:

Z oczekiwan - coz, interesuja mnie przede wszystkim nowe konsole (nowa generacja powinna byla juz sie zaczac dwa lata temu). Wiem oczywiscie, ze Sony i Microsoft kategorycznie zaprzeczyli ze podadza jakies info, ale wiadomo, ze nikt sie nie przyzna przed konferencja, bo wtedy sprzedaz obenych konsol by spadla.

Z gier - Halo 4, nowe Dead Rising, jakies fajne exy - jestem otwarty na zaskoczenia. Oby E3 w tym roku dopisalo!

Edytowane przez Jacobss

Opublikowano

Znowu nieprzespana noc przed ekranem :confused:

Czekam na konkretny gameplay z Tomb Raider'a i datę premiery.

Po ostatnich plotkach, że Criterion robi nowego Burnouta, dodatkowo czekam na info odnośnie kontynuacji najlepszej gry tej generacji czyli BP2 :)

No i na nowe przygody mojego ulubionego duetu czyli Ratchet & Clank, jak i również jestem ciekaw co Insomniac wysmażyło z Overstrike.

Opublikowano

Niby czemu ?

tworcy teraz klepia multiplatformy nie maja czasu na ex'a

Opublikowano

To że robią narazie tylko Overstrike to nic nie znaczy. Poza tym samo Insomniac mówiło że nie porzucają od razu robienia exów dla Sony i kolejny Ratchet jest możliwy.

Opublikowano

Onimusha HD collection i zapowiedz nowej na PS3/X360/WiiU. Cos od Kojimy. Zapowiedzi nowych gier na 3ds i PS Vita.

Opublikowano

Beyond Good & Evil 2 > Wy

Amen.

Opublikowano

Z BG&E2 był nawet jakiś screen.

beyond-good-and-evil-2-600x337.jpg

O jakość się nie martwię, Ancel jest w formie co pokazał w Raymanie.

Btw nie dość, że przesunęli premierę Bioshocka na przyszły rok, to nie będzie nic pokazane na żadnych targach, tak przynajmniej twierdzi Ken Levine. :/

Opublikowano

najgorsze w tym screenie jest to,że pochodzi z next -gena. Ancel parę razy pisał i zarzekał,że BG&E2 jest szykowane na nowe konsole. Aż strach się bać jeśli tak "okazale" mają wyglądać te nowe gry skoro ten screen(choć pewnie z jakiejś wersji alpha) wygląda jak wyciągnięty z RE5.

btw parę dni temu był news prosto z square-enix, że Versusa na E3 nie będzie :D Serio ja wierzę, że ta gra nie istnieje, a jak kiedyś tam wyjdzie to będzie powtórka z Duke Nuken Forever :P

Opublikowano

Oczywiście, że to jakaś alpha, sami jeszcze nie wiedzą na jakie platformy ta gra powstanie. Oby finalnie było jeszcze lepsze niż ta pokazówka.

Opublikowano

Żeby zabezpieczyć się na wypadek gdyby faktycznie Versus był tylko na PS3, to kupiłem w tym celu, między innymi, druga konsolę, a tu dalej ani widu ani słychu. Wolą doić cukierkowe klony XIII. Coś mi tu śmierdzi, bo dobrze wiedzą, że gra sprzeda się na pniu, a jednak ciągle nic. Może się faktycznie okazać, że ta gra nie istnieje albo odwlekają ją na Next Geny :/

Opublikowano

Portują na Wii U, mówie wam.

Ale bez przesady żeby tak długo.

Opublikowano

Jak chcą zrobić równoczesną premierę to trzeba teraz czekać.

Opublikowano

Ostatnimi laty E3 raczej nie przynosiło żadnych szokujących zapowiedzi (zawsze coś wcześniej wyciekło, specjalnie lub nie). Jeśli miałbym bawić się w przewidywania (Sony) to przeczuwam brak jakiegokolwiek naprawdę niespodziewanego tytułu na PS3. Mocne by było pokazanie czegoś z MGS5 (Kojima lubi na E3 pierwszy raz pokazywać trailery z tej serii), ale i tak wiemy od jakiegoś czasu, że gierka powstaje. Miło byłoby zobaczyć coś związanego z GTA5, ale wątpię, że stanie się to akurat w okresie targów.

No i oczywiście materiały z obecnie powstających, zaprezentowanych już w jakiejś formie gier (zainteresowałyby mnie na pewno jakieś nowości dotyczące The Last Guardian i GoW 4).

Reszta mnie średnio interesuje (MS i Nintendo, choć o nowej konsoli chętnie czegoś się dowiem) ale i tak pewnie konferencje obejrzę, natomiast od EA posprawdzam trailery, Dead Space 3 jest dla mnie najciekawszym tytułem.

Edytowane przez kotlet_schabowy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

10 najbardziej oczekiwanych gier E3 wg Gametrailers (nie ma Black Ops 2):

http://www.gametrailers.com/video/top-10-gt-countdown/730563

Lista, jak komuś się nie chce oglądać:

10. Metal Gear Rising: Revengeance

9. Metro: Last Light

8. Hitman: Absolution

7. God of War: Ascension

6. Halo 4

5. Resident Evil 6

4. The Last of Us

3. Assassin's Creed III

2. Tomb Raider

1. Wii U

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nie skandal tylko GT, przecież takie rankingi to trzeba z przymrużeniem oka traktować. Zwłaszcza jak coś jest od GT...

Edytowane przez Paliodor