Opublikowano 6 maja 201212 l Obchodzi mnie tylko konferencja Nintendo i info o grach na WiiU bo resztę szmelcu jaki pokażą na E3 mam gdzieś.
Opublikowano 7 maja 201212 l Ach, E3 . Kocham te targi. Od tylu spedzam je z wami drodzy forumowicze przed ekranem monitora. Moim zdaniem nic nie przebije klimatu z 2007 roku (trailer Killzone 2 i Halo 3), kiedy konferencja Microsoftu byla o piatej rano. To bylo po prostu piekne. Cieszy mnie rowniez, ze targi beda akurat 4 i 5 czerwca, poniewaz mam wtedy wolne. To kto zarywa nocke na konfe Sony? Z oczekiwan - coz, interesuja mnie przede wszystkim nowe konsole (nowa generacja powinna byla juz sie zaczac dwa lata temu). Wiem oczywiscie, ze Sony i Microsoft kategorycznie zaprzeczyli ze podadza jakies info, ale wiadomo, ze nikt sie nie przyzna przed konferencja, bo wtedy sprzedaz obenych konsol by spadla. Z gier - Halo 4, nowe Dead Rising, jakies fajne exy - jestem otwarty na zaskoczenia. Oby E3 w tym roku dopisalo! Edytowane 7 maja 201212 l przez Jacobss
Opublikowano 8 maja 201212 l Stream Sony's E3 2012 Conference on your PS3 http://www.gameplox.com/2012/05/07/stream-sonys-e3-press-conference-live-on-your-ps3/
Opublikowano 8 maja 201212 l Stream Sony's E3 2012 Conference on your PS3 http://www.gameplox.com/2012/05/07/stream-sonys-e3-press-conference-live-on-your-ps3/ Sony już od jakiegoś czasy organizuje streamy z E3 na ps3 a MS dopiero od tego.
Opublikowano 8 maja 201212 l Znowu nieprzespana noc przed ekranem :confused: Czekam na konkretny gameplay z Tomb Raider'a i datę premiery. Po ostatnich plotkach, że Criterion robi nowego Burnouta, dodatkowo czekam na info odnośnie kontynuacji najlepszej gry tej generacji czyli BP2 No i na nowe przygody mojego ulubionego duetu czyli Ratchet & Clank, jak i również jestem ciekaw co Insomniac wysmażyło z Overstrike.
Opublikowano 8 maja 201212 l No i na nowe przygody mojego ulubionego duetu czyli Ratchet & Clank, Nie licz na to
Opublikowano 9 maja 201212 l To że robią narazie tylko Overstrike to nic nie znaczy. Poza tym samo Insomniac mówiło że nie porzucają od razu robienia exów dla Sony i kolejny Ratchet jest możliwy.
Opublikowano 9 maja 201212 l Kolejny Ratchet? Tak, ale na PS4. To dopiero będzie oprawa godna bajek Pixara.
Opublikowano 9 maja 201212 l Onimusha HD collection i zapowiedz nowej na PS3/X360/WiiU. Cos od Kojimy. Zapowiedzi nowych gier na 3ds i PS Vita.
Opublikowano 9 maja 201212 l Z BG&E2 był nawet jakiś screen. O jakość się nie martwię, Ancel jest w formie co pokazał w Raymanie. Btw nie dość, że przesunęli premierę Bioshocka na przyszły rok, to nie będzie nic pokazane na żadnych targach, tak przynajmniej twierdzi Ken Levine.
Opublikowano 9 maja 201212 l najgorsze w tym screenie jest to,że pochodzi z next -gena. Ancel parę razy pisał i zarzekał,że BG&E2 jest szykowane na nowe konsole. Aż strach się bać jeśli tak "okazale" mają wyglądać te nowe gry skoro ten screen(choć pewnie z jakiejś wersji alpha) wygląda jak wyciągnięty z RE5. btw parę dni temu był news prosto z square-enix, że Versusa na E3 nie będzie Serio ja wierzę, że ta gra nie istnieje, a jak kiedyś tam wyjdzie to będzie powtórka z Duke Nuken Forever
Opublikowano 9 maja 201212 l Oczywiście, że to jakaś alpha, sami jeszcze nie wiedzą na jakie platformy ta gra powstanie. Oby finalnie było jeszcze lepsze niż ta pokazówka.
Opublikowano 9 maja 201212 l Żeby zabezpieczyć się na wypadek gdyby faktycznie Versus był tylko na PS3, to kupiłem w tym celu, między innymi, druga konsolę, a tu dalej ani widu ani słychu. Wolą doić cukierkowe klony XIII. Coś mi tu śmierdzi, bo dobrze wiedzą, że gra sprzeda się na pniu, a jednak ciągle nic. Może się faktycznie okazać, że ta gra nie istnieje albo odwlekają ją na Next Geny
Opublikowano 11 maja 201212 l Ostatnimi laty E3 raczej nie przynosiło żadnych szokujących zapowiedzi (zawsze coś wcześniej wyciekło, specjalnie lub nie). Jeśli miałbym bawić się w przewidywania (Sony) to przeczuwam brak jakiegokolwiek naprawdę niespodziewanego tytułu na PS3. Mocne by było pokazanie czegoś z MGS5 (Kojima lubi na E3 pierwszy raz pokazywać trailery z tej serii), ale i tak wiemy od jakiegoś czasu, że gierka powstaje. Miło byłoby zobaczyć coś związanego z GTA5, ale wątpię, że stanie się to akurat w okresie targów. No i oczywiście materiały z obecnie powstających, zaprezentowanych już w jakiejś formie gier (zainteresowałyby mnie na pewno jakieś nowości dotyczące The Last Guardian i GoW 4). Reszta mnie średnio interesuje (MS i Nintendo, choć o nowej konsoli chętnie czegoś się dowiem) ale i tak pewnie konferencje obejrzę, natomiast od EA posprawdzam trailery, Dead Space 3 jest dla mnie najciekawszym tytułem. Edytowane 11 maja 201212 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 26 maja 201212 l 10 najbardziej oczekiwanych gier E3 wg Gametrailers (nie ma Black Ops 2): http://www.gametrailers.com/video/top-10-gt-countdown/730563 Lista, jak komuś się nie chce oglądać: 10. Metal Gear Rising: Revengeance 9. Metro: Last Light 8. Hitman: Absolution 7. God of War: Ascension 6. Halo 4 5. Resident Evil 6 4. The Last of Us 3. Assassin's Creed III 2. Tomb Raider 1. Wii U Edytowane 26 maja 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 maja 201212 l RE6 dopiero na 5 miejscu? A przed nim gra, która wychodzi co roku? Skandal!
Opublikowano 26 maja 201212 l Nie skandal tylko GT, przecież takie rankingi to trzeba z przymrużeniem oka traktować. Zwłaszcza jak coś jest od GT... Edytowane 26 maja 201212 l przez Paliodor