Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

1. South Park i BO2

2. Splinter Cell 6

3. RE6

Gdzie (pipi)a gameplay z Girsów....

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Przeciez ten RE to slabizna :F

Opublikowano

Krótkie przemyślenia:

- konfa słaba dla graczy, gadżeciarze i casuale mieli wiekokrotne orgazmy

- Halo 4 wygląda jak Resistance 2, które miało podobne nawet levele i przeciwników niewidzialnych, choć ci tutaj przypominali bardziej przeciwników z Metroida

- konfę uratowały multiplatformy - South Park i Black Ops 2 nie był taki zły, oskryptowany, ale przynajmniej z większym rozmachem i efektami niż w Halo 4 ;) Splinter Cell w sumie... ładny, choć to coś nowego. TR to taki Uncharted tyle że z jakąś nastolatką (a gdzie Lara - zimna, dociekliwa, "cycata"?! ), Re 6 ma pipowatych bohaterów i jest RE 5 w mieście.

- brak gameplay'u z Forzy Horizon = fail

- IE na Xboxa360 - to dobra rzecz, że wreszcie X360 doczeka się przeglądarki, tyle że to... IE.

- popierdółki z XBLA! w zasadzie jeden gameplay, czyli fail

- taniec w tym roku = fail

- ej mi się tam podobało te Castle Crushers ;p

- Kinect to głównie rozmowy?

- to w sportowych grach nawet ciekawe, ale nie wyobrażam sobie na turnieju gdy każdy krzyczy do konsoli, albo jak będą dwie drużyny grały te same ;)

Ech, gdzie te konfy z dawnych lat ;(

Opublikowano

1. South Park

2. Splinter Cell 6

3. RE6

No właśnie brak Gearsów w formie grywalnej to porażka. Teraz nie ma jak ocenić tego co potrafią PCF.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

1. South Park

2. Splinter Cell 6

3. RE6

No właśnie brak Gearsów w formie grywalnej to porażka. Teraz nie ma jak ocenić tego co potrafią PCF.

A niby miał być.

Tak samo jak Halo 4 to niby duże tereny xDDDD Wyszło, że to korytarz gorszy od CoDa i z chu,jowymi skryptami

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tomb Raider rewelacja ! Sam i Halo też dają radę. Generalnie te ich komendy głosowe i mapa podczas oglądania Gry o Tron lol roku :D Czekamy na Sony, póki co jako właściciel xboxa jestem średnio zadowolony.

Opublikowano

omg CoD jakie DNO, kiedyś byłem fanem tej serii, a teraz wygląda na to, że to będzie pierwsze CoD, w które nawet nie zagram :/ Nie dość, że będzie przyszłość której nie trawie to jeszcze ten przestarzały silnik z plastikową grafiką i mega arkejdową mechaniką, no naprawdę ja już patrzeć na to nie mogę. Jedyne co może tą serię jeszcze uratować to nowe konsole, kompletnie nowy silnik graficzny ze zupełnie nową mechaniką gry i powrót do czasów II WŚ. Akcja z tym walącym się kolosem to istne mistrzostwo świata (haha) - główny bohater nawet nie drgnął jak ten budynek się zawalił niewiele przed nim, tak jakby to upadło pudełko zapałek, a nie ogromny budynek :|

Naszła mnie taka refleksja, albo te gry robią coraz słabsze zamiast coraz lepsze (być może przez to, że ten sprzęt jest już tak zacofany, że nie da się już na nim zrobić nic nowego, konkretnego) albo ja poprostu wyrastam z gier.

Opublikowano

1. South Park

2. Splinter Cell 6

3. RE6

Tak czy inaczej będzie murowany hicior

Opublikowano

1. South Park

2. Splinter Cell 6

3. RE6

A niby miał być.

Tak samo jak Halo 4 to niby duże tereny xDDDD Wyszło, że to korytarz gorszy od CoDa i z chu,jowymi skryptami

Nie znasz się to nie pisz, w każdym halo masz etapy z korytarzami, ale to margines. Tu pewnie będzie tak samo.

Opublikowano

1. Tomb Raider

2. South Park

3. RE6

4. SC

5. Halo 4

100. BO2

Reszty nie oceniam bo były rendery. Nowy SC całkiem fajny, dynamiczny, TR powala gameplayem i grafiką, South Park będzie epicki. A co do Halo 4, rozczarowało, graficznie jest dobrze, ale sam gameplay, tak jak Medrek napisał, identyczny level był w R2 i wyglądało to tak samo. Ogólnie dzisiejszy dzień jest ciężki dla Xbotów, ale tego można było się spodziewać. Teraz Sony wyskoczy z The Last of Us, GoW: Wstąpienie i nowym tytułem Quantic Dream i juz wypadną lepiej.

Opublikowano

CliffyB na GT.TV! Gameplay?

Zapowiedź materiału o UE4...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

1. South Park

2. Splinter Cell 6

3. RE6

A niby miał być.

Nie znasz się to nie pisz, w każdym halo masz etapy z korytarzami, ale to margines. Tu pewnie będzie tak samo.

Trzaska mnie co będzie, opisuje to co widziałem a widziałem

BO2 > H4

Opublikowano

Może jakieś argumenty?

wcisnij X 50 razy, przejdz gre

Opublikowano

Halo 4 nawet spoko, ale mimo wszystko troszki za kolorowa ta lokacja.

Boże, YETI, ty pracujesz w tym PS3site czy jak? Poza tym news sprzed 3 godzin. xD

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

poczekamy cwaniaki na konferencje sony. x360 trzyma sie nieźle, mogło byc lepiej, nowe gyrosy, halo 4, forza horizon, nowy splinter, <ok> a BO2 dla mnie mieszane uczucia,

Opublikowano

nie bylo tak zle, do(pipi)ali z tancem :D i szkoda ze nie pokazali gameplayu z gearsow ;/

Halo 4

Forza Horizon

Gears of War

te gry na bank biore na premiere :)

South Park prezentuje sie kozacko

Tomb Raider - fajny tylko szkoda ze mowili o nim survival horror, i ze wyglada na samograja ale raczej bedzie warty sprawdzenia no i DLC exclusive ;)

RE6 calkiem tylko ze pewnie tez samograj i to samo tyczy sie SC ;/ zalosne ze w grach teraz jest wiecej filmu niz gry ;/

i masakrta byla pokazana prawie cala kampania z coda :D hehe

no nic zobaczymy co sony i nintendo przygotuje, bo po ea raczej nie ma sie czego spodziewac :)

Opublikowano

Może jakieś argumenty?

wcisnij X 50 razy, przejdz gre

QTE były już w czwórce, więc nie wiem skąd to zdziwienie, że są i tutaj. ;]