Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie ma to jak czytać o ciężkim dniu dla xbotów, którzy dostaną fajne gierki na Summer Arcade, potem jednego z najlepszych racerów tej generacji, będą się potem miesiacami zagrywać w Halo 4, a na wiosnę dostaną kolejne Gearsy. W międzyczasie będą grać w tonę multiplatform, z GTA V na czele. O kur.va jacy oni są biedni. Ciekawe tylko kogo będzie naprawdę coś boleć, jak na E3 2013 pojawi się nowy klocek, w przeciwieństwie do PS4.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie wiem co chcecie od Halo 4. Po tym co zobaczyłem to dla mnie gra 10/10. Przypomina trochę Metoid Prime. Jeśli chodzi o Black Ops 2 to gorszego badziewia dawno nie widziałem. Wygląda jak tytuł na sprzed 5 lat ze strasznie plastikową grafiką i niską rozdziałką.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie wiem o co robić w gacie. Konferencja syfna, ale Gears of War: Judgement, Horizon i Halo 4 to fakt i pewnie wszystkie pozamiatają. Jedyny błąd M$ w tej kwestii to pokazanie trailerów zamiast gameplayu na wzór GoW3 z zeszłego roku.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ciekawe tylko kogo będzie naprawdę coś boleć, jak na E3 2013 pojawi się nowy klocek, w przeciwieństwie do PS4. No ale serio sądzisz, że ktoś poza Mendrkiem jest tutaj wierny marce Plejstejszyn? Przecież to tylko dla beki.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Halo 4 zmiotło od połowy (pipi)nia na maxa, początek miodzio nowy splinter hmmm sam nie wiem co myśleć ;] Chciałem zobaczyć H4 i zobaczyłem, wygląda i rusza się kapitalnie ;] Jak można w ogóle stawiać ten tytuł obok shit opsa 2..... Fantazja was ponosi........ Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Soul
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Halo jak Killzone Forza jak Gran Turismo Gears of War jak Uncharted Po co X360?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie ma obniżki X360 = ciekawe jakie to bundle będą robili do końca roku.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ciekawe tylko kogo będzie naprawdę coś boleć, jak na E3 2013 pojawi się nowy klocek, w przeciwieństwie do PS4. No ale serio sądzisz, że ktoś poza Mendrkiem jest tutaj wierny marce Plejstejszyn? Przecież to tylko dla beki. Robienie wymuszonej beki z tego, co było pewne czyli a) kinectowy syf b) gów.no warte aplikacje c) jakieś dałny na scenie No cóż :] a niektórzy się zachowują jakby się tego w ogóle nie spodziewali IMO największą porażką jest końcówka z Black Klopsem, zamiast chociażby ogłoszenia obniżek cen, chociaż w sumie mnie to raczej nie interesuje. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ciekawe tylko kogo będzie naprawdę coś boleć, jak na E3 2013 pojawi się nowy klocek, w przeciwieństwie do PS4. No ale serio sądzisz, że ktoś poza Mendrkiem jest tutaj wierny marce Plejstejszyn? Przecież to tylko dla beki. Robienie wymuszonej beki z tego, co było pewne czyli a) kinectowy syf b) gów.no warte aplikacje c) jakieś dałny na scenie No cóż :] a niektórzy się zachowują jakby się tego w ogóle nie spodziewali bo nie kazdy sie spodziewal, ja mialem nadzieje ze MS w koncu zrobi dobra konfe jak w starszych latach. No ale cóż, trzeci rok pod rząd it sucked.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ten brak obniżki cen klocka wkoorwił mnie najbardziej. Poczciwa premiumka ledwo zipie i pasowało by ją zastąpić nowszym modelem. Ale cena jaką wołają za 6 letni sprzęt nie bardzo mnie rajcuje. Kiedy ostatnio była obniżka cen klocków?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ciekawe tylko kogo będzie naprawdę coś boleć, jak na E3 2013 pojawi się nowy klocek, w przeciwieństwie do PS4. No ale serio sądzisz, że ktoś poza Mendrkiem jest tutaj wierny marce Plejstejszyn? Przecież to tylko dla beki. Dokladnie. Normalnie kazdy ma dzisiaj X360 i PS3, wiec zagrywac sie w gry o ktorych wspomnial Mazzeo to zaden problem. Mnie wkur.wia z kolei, ze Microsoft zbudowal marke wylacznie na core gamers z peceta, ktorych po czasie po prostu zdradzil, serwujac po(pipi)ki. Bez ludzi, ktorzy grali w trudne Halo 1 i konwersje z PC, nigdy nie byloby X360 i Kinecta. No ale o tym juz wszyscy zapomnieli.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l No to Figaro trochę naiwny jesteś. Ja przewidziałem w wersji realistycznej co będzie i w 95% trafiłem. Szkoda że nie było trailera AW2, GTA V i jakiejkolwiek wzmianki o Kingdoms ale wszystkiego mieć nie można. Mnie wkur.wia z kolei, ze Microsoft zbudowal marke wylacznie na core gamers z peceta, ktorych po czasie po prostu zdradzil, serwujac po(pipi)ki. Bez ludzi, ktorzy grali w trudne Halo 1 i konwersje z PC, nigdy nie byloby X360 i Kinecta. No ale o tym juz wszyscy zapomnieli. A tym czy na zawsze zapomnieli to przekonamy się za rok przy ujawnieniu nowego sprzętu. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie ma obniżki X360 = ciekawe jakie to bundle będą robili do końca roku. Xbox + tora + mycka + menora + maska gazowa ?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobra, ale w nocy Don i tak dalej będzie się nabijać z konfy Sony (bo chyba raczej dobra nie będzie) i zaje.biście jestem ciekaw czy też się będziesz tak oburzał.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Halo bedzie za(pipi)iste. Gearsy i Forza bewnie tez, ale jak mozna bylo czolowym exom dac krociotkie trailerki a pokazywac gameplaye z Tomb Raider, SC czy Residenta.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie ma obniżki X360 = ciekawe jakie to bundle będą robili do końca roku. Xbox + tora + mycka + menora + maska gazowa ? + Halo 4
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobra, ale w nocy Don i tak dalej będzie się nabijać z konfy Sony (bo chyba raczej dobra nie będzie) i zaje.biście jestem ciekaw czy też się będziesz tak oburzał. Mnie z tej konfy interesuje tylko gameplay The Last of Us. Nie spodziewajcie się jednak, że nie ujrzycie połowy czasu poświęconej Vicie, crapom na Move i cyferkom. IMO największym sukcesem MSu na tej konfie był ten SmartGlass. Wiem, to tylko bajer, ale to jest to samo co jest na WiiU, gdzie ten tablet jest gwoździem programu. Mam telefon z androidem, mam X360, na chooj mi te WiiU na dodatek z tymi samymi grami?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Gamespot się wykrzaczy jak zwykle Całe szczęście się nie wykrzaczył inaczej bym musiał oglądać pixeloze na GameTrailers po mimo 25 megowego łącza xD
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nadal uwazam, ze Sony moze zaprezentowac PS4, aby zwiekszyc akcje, ktore obecnie sa na dnie. Nie mowie, ze musza duzo pokazac. Jakis trailer gierki, prototyp obudowy i premiera Q4 2013 i git.