Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

jak dla mnie forza horizon = NFS HP 1.5

Opublikowano

Dobra, ale w nocy Don i tak dalej będzie się nabijać z konfy Sony (bo chyba raczej dobra nie będzie) i zaje.biście jestem ciekaw czy też się będziesz tak oburzał.

Konferencja =/= gry jakie są zapowiedziane, a te na X360 z kategorii ex, to same kozaki. Tylko kijnia, że na gameplaye trzeba czekać.

A konferencji Sony nie obejrzę, rano trzeba iść do roboty.

Gamespot się wykrzaczy jak zwykle

Całe szczęście się nie wykrzaczył inaczej bym musiał oglądać pixeloze na GameTrailers po mimo 25 megowego łącza xD

Musiałem się na jutiub przerzucić. Halo 4 na GT oglądałem chyba w 122p :/

Opublikowano

Tak jak mówiłem wcześniej to kwestia tylko czasu.

Opublikowano

Splinter Cell: Call of BattleDuty a ludzie sie jaraja.

hs1ixc.jpg

Co z wami, jezu.

Opublikowano

Ja już zapowiedziałem dzisiaj w pracy że jutro mogę być nieosiągalny pomimo obecności :)

Opublikowano

Mam propozycje, skończmy już dyskusje o tej żenującej konferencji, nie kopny leżącego, lepiej podyskutujmy o...

beyond.jpg?139d23

Plus The Last of Us i God of War: Wstąpienie i już Sony wypada lepiej.

Opublikowano

Myslalem, ze pokaza cos ciekawego. Jakies nowe, innowacyjne tytuly. Moze wreszcie jakies sensowne zastosowanie dla Kinecta. Niestety nie pokazano nic swiezego. Same sequele. Efekciarstwo. Kicz. Majkel Bej.

Opublikowano

SONY już teraz wygrało. Nawet walki nie ma a zwycięstwo ma już w kieszeni. Teraz to dobrze musi wykorzystać i nie znęcać się nad leżącym.

Opublikowano

Ja już zapowiedziałem dzisiaj w pracy że jutro mogę być nieosiągalny pomimo obecności :)

Mój pierwszy dzień, więc nie mam takiego komfortu. Stres + niewyspanie zaowocowałoby pełnym pampersem ;)

Opublikowano

YETi zamienia się w daddiego :(

Jeszcze nikt mnie tak nie obraził na tym forum. <foch>

Opublikowano

Odnośnie nowej gry Cage'a - tylko nie płaczcie później, że gry zalewają skrypty, QTE, a Sony nie robi skillowych gier, skoro jaracie się tego typu produkcjami. Serio.

Opublikowano

Jasne YETI, z gowa zobaczysz może 3 minuty gameplayu, z The Last of Us trochę więcej ale będzie od chu.ja cut-scenek, a Beyond teaser i pewnie bez daty premiery. :confused: Reszta to pier.dolenie o Vita i czymś tam jeszcze.

Nie wiem co mają gry Cage'a do innych produkcji. To jest w ogóle inna kategoria. O skryptomanie możesz obwiniać co najwyżej Call of Duty.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Yeti - jakies info w sprawie tej nowej gry od Quantic Dream? Bedzie to cos w stylu HR, czy bardziej w klimatach Sci-fi?

Edytowane przez Jacobss

Opublikowano

Odnośnie nowej gry Cage'a - tylko nie płaczcie później, że gry zalewają skrypty, QTE, a Sony nie robi skillowych gier, skoro jaracie się tego typu produkcjami. Serio.

Ok to samo się tyczy fanów Halo 4.

Nie płaczcie, że korytarz, że skrypty w Codach bo jaracie się tym samym tylko w innym uniwersum.

@Kre4k

A ile ty byś chciał pokazu, 3 minuty to jak najbardziej ok.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jasne YETI, z gowa zobaczysz może 3 minuty gameplayu, z The Last of Us trochę więcej ale będzie od chu.ja cut-scenek, a Beyond teaser i pewnie bez daty premiery. :confused: Reszta to pier.dolenie o Vita i czymś tam jeszcze.

To jeszcze mi powiedz kto wygra mistrzostwa europy.

Sterydo, a tek ciężko zrozumieć, że takie gry jak Heavy Rain tez są potrzebne? Że to coś innego, odskocznia od kolejnych slasherów, fpsów itp.

Jacobss, nic nie wiadomo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Od biedy dla mnie ta konfe wygrywa nowy Tomb (chociaz Lara miala byc zagubiona i zastraszona a widzielismy jak wbija typowi noz gardlo). Ale tylko dlatego, ze reszta to jakas popelina (no moze poza Halo 4). Buty, tablety, kinect. murzyni...

Opublikowano

Słupek, już Ci pisałem, ale 3 raz pierniczysz to samo :) Nie ma rozmowy.

Opublikowano

Od biedy dla mnie ta konfe wygrywa nowy Tomb (chociaz Lara miala byc zagubiona i zastraszona a widzielismy jak wbija typowi noz gardlo). Ale tylko dlatego, ze reszta to jakas popelina (no moze poza Halo 4). Buty, tablety, kinect. murzyni...

Lara to był wesoły pokaz samograja. Żenada straszna i totalny zawód. A myślałem że ta gra będzie miała tylko zjebaną grafikę ;)