Opublikowano 4 czerwca 201212 l 25-30 gier demo (PS3 i PSVita) Wow http://blog.us.playstation.com/2012/05/29/playstation-at-e3-2012-watch-live-attend-the-press-conference/
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobra, ale w nocy Don i tak dalej będzie się nabijać z konfy Sony (bo chyba raczej dobra nie będzie) i zaje.biście jestem ciekaw czy też się będziesz tak oburzał. Konferencja =/= gry jakie są zapowiedziane, a te na X360 z kategorii ex, to same kozaki. Tylko kijnia, że na gameplaye trzeba czekać. A konferencji Sony nie obejrzę, rano trzeba iść do roboty. Gamespot się wykrzaczy jak zwykle Całe szczęście się nie wykrzaczył inaczej bym musiał oglądać pixeloze na GameTrailers po mimo 25 megowego łącza xD Musiałem się na jutiub przerzucić. Halo 4 na GT oglądałem chyba w 122p
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Splinter Cell: Call of BattleDuty a ludzie sie jaraja. Co z wami, jezu.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l A konferencji Sony nie obejrzę, rano trzeba iść do roboty. Ja już zapowiedziałem dzisiaj w pracy że jutro mogę być nieosiągalny pomimo obecności
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Mam propozycje, skończmy już dyskusje o tej żenującej konferencji, nie kopny leżącego, lepiej podyskutujmy o... Plus The Last of Us i God of War: Wstąpienie i już Sony wypada lepiej.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Myslalem, ze pokaza cos ciekawego. Jakies nowe, innowacyjne tytuly. Moze wreszcie jakies sensowne zastosowanie dla Kinecta. Niestety nie pokazano nic swiezego. Same sequele. Efekciarstwo. Kicz. Majkel Bej.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l SONY już teraz wygrało. Nawet walki nie ma a zwycięstwo ma już w kieszeni. Teraz to dobrze musi wykorzystać i nie znęcać się nad leżącym.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l A konferencji Sony nie obejrzę, rano trzeba iść do roboty. Ja już zapowiedziałem dzisiaj w pracy że jutro mogę być nieosiągalny pomimo obecności Mój pierwszy dzień, więc nie mam takiego komfortu. Stres + niewyspanie zaowocowałoby pełnym pampersem
Opublikowano 4 czerwca 201212 l YETi zamienia się w daddiego Jeszcze nikt mnie tak nie obraził na tym forum. <foch>
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Big Daddy i Drake? Yes! http://www.ps3site.pl/drake-i-big-daddy-w-ps-all-stars-battle-royale/112884
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Odnośnie nowej gry Cage'a - tylko nie płaczcie później, że gry zalewają skrypty, QTE, a Sony nie robi skillowych gier, skoro jaracie się tego typu produkcjami. Serio.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jasne YETI, z gowa zobaczysz może 3 minuty gameplayu, z The Last of Us trochę więcej ale będzie od chu.ja cut-scenek, a Beyond teaser i pewnie bez daty premiery. :confused: Reszta to pier.dolenie o Vita i czymś tam jeszcze. Nie wiem co mają gry Cage'a do innych produkcji. To jest w ogóle inna kategoria. O skryptomanie możesz obwiniać co najwyżej Call of Duty. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Yeti - jakies info w sprawie tej nowej gry od Quantic Dream? Bedzie to cos w stylu HR, czy bardziej w klimatach Sci-fi? Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Jacobss
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Odnośnie nowej gry Cage'a - tylko nie płaczcie później, że gry zalewają skrypty, QTE, a Sony nie robi skillowych gier, skoro jaracie się tego typu produkcjami. Serio. Ok to samo się tyczy fanów Halo 4. Nie płaczcie, że korytarz, że skrypty w Codach bo jaracie się tym samym tylko w innym uniwersum. @Kre4k A ile ty byś chciał pokazu, 3 minuty to jak najbardziej ok. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jasne YETI, z gowa zobaczysz może 3 minuty gameplayu, z The Last of Us trochę więcej ale będzie od chu.ja cut-scenek, a Beyond teaser i pewnie bez daty premiery. :confused: Reszta to pier.dolenie o Vita i czymś tam jeszcze. To jeszcze mi powiedz kto wygra mistrzostwa europy. Sterydo, a tek ciężko zrozumieć, że takie gry jak Heavy Rain tez są potrzebne? Że to coś innego, odskocznia od kolejnych slasherów, fpsów itp. Jacobss, nic nie wiadomo. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez YETI
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Od biedy dla mnie ta konfe wygrywa nowy Tomb (chociaz Lara miala byc zagubiona i zastraszona a widzielismy jak wbija typowi noz gardlo). Ale tylko dlatego, ze reszta to jakas popelina (no moze poza Halo 4). Buty, tablety, kinect. murzyni...
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Słupek, już Ci pisałem, ale 3 raz pierniczysz to samo Nie ma rozmowy.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Od biedy dla mnie ta konfe wygrywa nowy Tomb (chociaz Lara miala byc zagubiona i zastraszona a widzielismy jak wbija typowi noz gardlo). Ale tylko dlatego, ze reszta to jakas popelina (no moze poza Halo 4). Buty, tablety, kinect. murzyni... Lara to był wesoły pokaz samograja. Żenada straszna i totalny zawód. A myślałem że ta gra będzie miała tylko zjebaną grafikę