Opublikowano 4 czerwca 201212 l Yeti: Nie wiem komu są potrzebne skoro później sami płaczecie na skrypty. Hipokryzja? Ja tam jestem konsekwentny i mówię NIE, a jak widzę co zrobili z TR i może z RE6, to mi się płakać chce. No ale jak masy wychwalają gry gdzie można zamknąć oczy, a na bohaterów co 5 sekund wszystko się wali, to nie ma co się dziwić, że devi tego słuchają. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ja tam jestem konsekwentny i mówię NIE Rozumiem, że kupowanie MW3 i kolejnych odsłon Girsów to są wyjątki od reguły?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co do konfy MS to liczyłem jednak na odrobine gameplayu z Gearsów , możecie się śmiać ale musze napisać że Halo 4 zrobiło na mnie pozytywne wrażenie i jest to gra która wygrywa dla mnie tą konfe.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Od biedy dla mnie ta konfe wygrywa nowy Tomb (chociaz Lara miala byc zagubiona i zastraszona a widzielismy jak wbija typowi noz gardlo). Ale tylko dlatego, ze reszta to jakas popelina (no moze poza Halo 4). Buty, tablety, kinect. murzyni... Lara to był wesoły pokaz samograja. Żenada straszna i totalny zawód. A myślałem że ta gra będzie miała tylko zjebaną grafikę No wiem. Tyle akcji i skryptow w 3min nie widzialem nigdy. Strzelanie, bieganie, splyw rzeka, spadochron xD. I jakos mi to nie pasuje. Za duzo tego jak na raz. Ludze sie, ze to tylko na potrzeby pokazu i nie bedzie az tak "do przodu".
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ja tam jestem konsekwentny i mówię NIE Rozumiem, że kupowanie MW3 i kolejnych odsłon Girsów to są wyjątki od reguły? Pomijając, że to było moje pierwsze CoD od czasu WaW i zapewne ostatnie? Girsy wcale dużo skryptów nie mają. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Halo 4 zrobiło na mnie pozytywne wrażenie Do czasu aż zobaczyłem te gnomy jako wrogów. No wybaczcie ale teraz to już nawet żal się z tego nabijać.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ale na logikę Don: przygodowe gierki wydawane raz na 5 lat, samograje - 2 mln sprzedanych egzemplarzy seria należąca do obecnie najbardziej lubianego gatunku, wydawana co roku - 20 mln sprzedanych egzemplarzy Czy Ty serio myślisz, że tak odbiegająca od wszystkich produkcji gra ma jakiś wpływ na rynek? Chyba macie zresztą jakieś kompleksy, bo natężenie skryptomanii w Girsach czy Anczated jest to samo. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Czy Ty serio myślisz, że tak odbiegająca od wszystkich produkcji gra ma jakiś wpływ na rynek? Chyba macie zresztą jakieś kompleksy, bo natężenie skryptomanii w Girsach czy Anczated jest to samo. Koniec rozmowy
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie wiem jak w Girsach 3 ale w 1 i 2 skryptów praktycznie wcale nie ma. Na palcach jednej ręki policzyć można.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sam siebie bym oszukał gdybym napisał że konferencja M$ była średnia. Halo i Gearsy ratują sytuację, ale t:-/o po raz czwarty to samo.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Don, ale naprawdę nie zauważasz swojej śmiesznej hipokryzji? Dopier.dalasz się do gierek wychodzących raz na 5 lat, a zarazem podniecasz się codem i ani słowem nie wspomnisz o jego skryptomanii? Po raz kolejny wychodzi z Ciebie wstrętny xbot, ogarnij się.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sama konferencja żenująca. Dla mnie jednak gorsze jest to co widziałem odnośnie RE 6 i po trochu z Tomb Raiderem. Pierwszy w ogóle do mnie nie trafia, strzelanina podobna do Operation Racoon City tyle że oskryptowane. Nie tej drogi oczekiwałęm, kiedy kilka lat temu grałem w RE4. Capcom potrafił wybić tę serię w tamtym czasie by teraz ją powoli zabijać. Co do Tomb Raidera, mam nadzieję ze to był tylko maleńki pokaz gry. Bo oczekuję od niej raczej czegoś innego, aniżeli Uncharted w innych klimatach. Czekam na inne konferencje, może Sony czymś zaskoczy. Bo Microsoft pojechał po całości, i zamiast skupić się na grach skupili się na tym słabym kinekcie który i tak IMO dogorywa i raczej do gier jako tako się nie nadaje., co zresztą pokazali na konferencji.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Autor Ominęła mnie, niestety, konferencja M$? Było coś godnego uwagi (serio pytam)? Mógłby ktoś ładnie streścić konferencję? P.S. Czat nie działał, że podczas jednej konferencji strzeliliście 20stron tematu 0.o ??
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie wiem jak w Girsach 3 ale w 1 i 2 skryptów praktycznie wcale nie ma. Na palcach jednej ręki policzyć można. W trójce też nie ma tego za dużo poza jazdą na szynach.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Don, ale naprawdę nie zauważasz swojej śmiesznej hipokryzji? Dopier.dalasz się do gierek wychodzących raz na 5 lat, a zarazem podniecasz się codem i ani słowem nie wspomnisz o jego skryptomanii? Po raz kolejny wychodzi z Ciebie wstrętny xbot, ogarnij się. MW3 jest oskryptowany, to fakt. Ale wrzucisz 3 czy 4 poziom trudności i jeszcze sobie POGRASZ. Kupiłem ostatnio L.A. Noire i takiego luksusu nie miałem. Przejdź się po działach z PS3 na forach i poczytaj jak ludzie się nad tego typu grami rozpływają. Zaczyna się na MW1 z fajnymi scenami, przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej).
Opublikowano 4 czerwca 201212 l A więc obstawiam, że jeśli w przyszłym roku nie będzie na E3 nowej konsoli M$ to z pewnością zobaczymy kolejne Gears of War,Halo i Forze. No bo w końcu coś trzeba tam pokazać. Kij z tym, że co roku to samo XD
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ominęła mnie, niestety, konferencja M$? Było coś godnego uwagi (serio pytam)? Mógłby ktoś ładnie streścić konferencję? P.S. Czat nie działał, że podczas jednej konferencji strzeliliście 20stron tematu 0.o ?? Pokazali Halo, jakiś filmik z Gearsów i Forzy, masę zbędnych funkcji dla hamburgerów na kinkieta. Usher zrobił wiejskie szoł, które na razie jest największą bęką na E3. Poza tym pokazali trochę multiplatform - RE6, Splinter Cell Blacklist, Tomb Raider, South Park i Black Ops 2.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ominęła mnie, niestety, konferencja M$? Było coś godnego uwagi (serio pytam)? Mógłby ktoś ładnie streścić konferencję? P.S. Czat nie działał, że podczas jednej konferencji strzeliliście 20stron tematu 0.o ?? Zayebisty pokaz Halo 4, chuyowy gameplay z Splinter Cella, fifka i madden z kinectem, Forza Horizon i Gearsy trailery, bla bla bla kinect, IE, Smart Glass, blablabla kinect, pokaz RE6, no i Treyarch przeszlo połowę Black Klopsa 2