Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tą konferencje zaplanował jakiś idiota. Czemu to nie było jakoś równomiernie rozłożone? Trailer-pierdoła -> gameplay -> nowości w xboxie i kinkiet -> trailer -> gameplay itd. A tak to zanim skończyła się prezentacja jednej gry, to druga już leciała, jeszcze nawet ludzie od poprzedniej nie zdążyli zejść ze sceny. A potem 40 minut umierania z nudów. Gdyby szli w kratke, to podczas "nie growych" fragmentów, można by było spokojnie wejść na forumka, napisać komenta o gameplayu/trailerze i wrócić idealnie na pokaz kolejnej gierki.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej).

Ale to jest pier.dolenie. Samograje i samograje. Wy chyba nie nadążacie za pewnymi rzeczami lub nie macie czego się czepić. To że raz, dwa razy na lewel uciekamy przed ciężarówką (U2), czy wyskakujemy z samolotu bez spadochronu (U3), to bardzo dobrze, bo od gier oczekuje EFEKTOWNYCH MOMENTÓW, rodem z największych kinowych produkcji. Nie odczuwam aby w takim GoW czy U2,3 było za mało czystego gameplayu. HR to inna para butów i albo ktos łapie ten typ rozgrywki albo nie.

Opublikowano

Ominęła mnie, niestety, konferencja M$? Było coś godnego uwagi (serio pytam)? Mógłby ktoś ładnie streścić konferencję?

P.S. Czat nie działał, że podczas jednej konferencji strzeliliście 20stron tematu 0.o ??

A nie lepiej wejść na portal?

http://www.ppe.pl/ne...icrosoftu_.html

Opublikowano

Zayebisty pokaz Halo 4,

(pipi).łem, co tam było za(pipi)istego? Pyta się gracz, który ma każda część Halo.

Zayebisty pokaz Halo 4,

(pipi).łem, co tam było za(pipi)istego? Pyta się gracz, który ma każda część Halo.

Opublikowano

Tą konferencje zaplanował jakiś idiota. Czemu to nie było jakoś równomiernie rozłożone? Trailer-pierdoła -> gameplay -> nowości w xboxie i kinkiet -> trailer -> gameplay itd. A tak to zanim skończyła się prezentacja jednej gry, to druga już leciała, jeszcze nawet ludzie od poprzedniej nie zdążyli zejść ze sceny. A potem 40 minut umierania z nudów. Gdyby szli w kratke, to podczas "nie growych" fragmentów, można by było spokojnie wejść na forumka, napisać komenta o gameplayu/trailerze i wrócić idealnie na pokaz kolejnej gierki.

Mattrick ot co. trzecia konfa z jego udziałem i trzeci raz to samo.

Opublikowano

Nie wiem czy teraz oglądaliście GT, leciał gejmplej z początku Tomba. Kurcze, klimacik dobry. Zero ludzi. Zimno, deszcz. Tak powinna ta gra wyglądać, a nie (pipi) skrypt na skrypcie i strzelanie z łuku do rusków ;/

Opublikowano

MW3 jest oskryptowany, to fakt. Ale wrzucisz 3 czy 4 poziom trudności i jeszcze sobie POGRASZ. Kupiłem ostatnio L.A. Noire i takiego luksusu nie miałem. Przejdź się po działach z PS3 na forach i poczytaj jak ludzie się nad tego typu grami rozpływają. Zaczyna się na MW1 z fajnymi scenami, przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej).

Posiadacze Ps3 mają lepszy gust, ot co.

U Was cieszą się tylko gierki w których się strzela i kosmici atakują (z całym szacunkiem Girsiki), dlatego macie 3 serie na krzyż. Posiadacze Ps3 mają bardziej otwarte umysły na sztukę i piękno, dzięki temu takie gry jak Heavy Rain, Team ICO Collection, L.A. Noire, teraz zapewne Beyond oraz liczne platformówki cieszą się powodzeniem.

Lubimy (posiadacze Ps3) czasami trochę pomyśleć, poprzeżywać. Nie tylko bezsensownie wciskać spust.

;]

Opublikowano
Ej, ale to chodzi o to zeby samemu wypelniac, wiesz cnie?
Naprawde? ;o Nie wiedzialem.
Opublikowano

Baird wygląda po prostu młodziej, Cole to za to jakiś inny typ :|

MW3 jest oskryptowany, to fakt. Ale wrzucisz 3 czy 4 poziom trudności i jeszcze sobie POGRASZ. Kupiłem ostatnio L.A. Noire i takiego luksusu nie miałem. Przejdź się po działach z PS3 na forach i poczytaj jak ludzie się nad tego typu grami rozpływają. Zaczyna się na MW1 z fajnymi scenami, przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej).

Posiadacze Ps3 mają lepszy gust, ot co.

U Was cieszą się tylko gierki w których się strzela i kosmici atakują (z całym szacunkiem Girsiki), dlatego macie 3 serie na krzyż. Posiadacze Ps3 mają bardziej otwarte umysły na sztukę i piękno, dzięki temu takie gry jak Heavy Rain, Team ICO Collection, L.A. Noire, teraz zapewne Beyond oraz liczne platformówki cieszą się powodzeniem.

Lubimy (posiadacze Ps3) czasami trochę pomyśleć, poprzeżywać. Nie tylko bezsensownie wciskać spust.

;]

A podczas grania pijecie wino i zagryzacie się truflami.

eddie_murphy_wtf_gif.gif

Opublikowano

Co oni zrobili z ryjami Cole i Bairda :o

matko jedyna........

Jak to co odmłodzili
Opublikowano

A za 4 minuty EA. Boże spraw żeby w tej pazernej firmie ktoś dał zielone światło na Mirrors Edge 2.

Opublikowano

No wiem ale Cole wygląda, no ten teges dziwnie!?

Ale kit z tym aleeeeeeeeeeeeeeee bym szarpnął jużżżż w te Girsiki :(

Opublikowano

Czekam na Forze, ale demo wlaśnie na GT jest megasuche.

Opublikowano

Na GT mówili że najpierw będzie Dead Space 3 i NfS a później Medal of Honor.

Opublikowano

Jezus, ale za(pipi)iste chociaż teraz wygląda to jak 100% strzelanka.

Edytowane przez SłupekPL