Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tą konferencje zaplanował jakiś idiota. Czemu to nie było jakoś równomiernie rozłożone? Trailer-pierdoła -> gameplay -> nowości w xboxie i kinkiet -> trailer -> gameplay itd. A tak to zanim skończyła się prezentacja jednej gry, to druga już leciała, jeszcze nawet ludzie od poprzedniej nie zdążyli zejść ze sceny. A potem 40 minut umierania z nudów. Gdyby szli w kratke, to podczas "nie growych" fragmentów, można by było spokojnie wejść na forumka, napisać komenta o gameplayu/trailerze i wrócić idealnie na pokaz kolejnej gierki.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej). Ale to jest pier.dolenie. Samograje i samograje. Wy chyba nie nadążacie za pewnymi rzeczami lub nie macie czego się czepić. To że raz, dwa razy na lewel uciekamy przed ciężarówką (U2), czy wyskakujemy z samolotu bez spadochronu (U3), to bardzo dobrze, bo od gier oczekuje EFEKTOWNYCH MOMENTÓW, rodem z największych kinowych produkcji. Nie odczuwam aby w takim GoW czy U2,3 było za mało czystego gameplayu. HR to inna para butów i albo ktos łapie ten typ rozgrywki albo nie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ominęła mnie, niestety, konferencja M$? Było coś godnego uwagi (serio pytam)? Mógłby ktoś ładnie streścić konferencję? P.S. Czat nie działał, że podczas jednej konferencji strzeliliście 20stron tematu 0.o ?? A nie lepiej wejść na portal? http://www.ppe.pl/ne...icrosoftu_.html
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Zayebisty pokaz Halo 4, (pipi).łem, co tam było za(pipi)istego? Pyta się gracz, który ma każda część Halo. Zayebisty pokaz Halo 4, (pipi).łem, co tam było za(pipi)istego? Pyta się gracz, który ma każda część Halo.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tą konferencje zaplanował jakiś idiota. Czemu to nie było jakoś równomiernie rozłożone? Trailer-pierdoła -> gameplay -> nowości w xboxie i kinkiet -> trailer -> gameplay itd. A tak to zanim skończyła się prezentacja jednej gry, to druga już leciała, jeszcze nawet ludzie od poprzedniej nie zdążyli zejść ze sceny. A potem 40 minut umierania z nudów. Gdyby szli w kratke, to podczas "nie growych" fragmentów, można by było spokojnie wejść na forumka, napisać komenta o gameplayu/trailerze i wrócić idealnie na pokaz kolejnej gierki. Mattrick ot co. trzecia konfa z jego udziałem i trzeci raz to samo.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l No i na chooj było pokazywać jakiegoś ushera, a na yt wrzucać gameplay z gearsów? Edytowane 4 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie wiem czy teraz oglądaliście GT, leciał gejmplej z początku Tomba. Kurcze, klimacik dobry. Zero ludzi. Zimno, deszcz. Tak powinna ta gra wyglądać, a nie (pipi) skrypt na skrypcie i strzelanie z łuku do rusków ;/
Opublikowano 4 czerwca 201212 l MW3 jest oskryptowany, to fakt. Ale wrzucisz 3 czy 4 poziom trudności i jeszcze sobie POGRASZ. Kupiłem ostatnio L.A. Noire i takiego luksusu nie miałem. Przejdź się po działach z PS3 na forach i poczytaj jak ludzie się nad tego typu grami rozpływają. Zaczyna się na MW1 z fajnymi scenami, przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej). Posiadacze Ps3 mają lepszy gust, ot co. U Was cieszą się tylko gierki w których się strzela i kosmici atakują (z całym szacunkiem Girsiki), dlatego macie 3 serie na krzyż. Posiadacze Ps3 mają bardziej otwarte umysły na sztukę i piękno, dzięki temu takie gry jak Heavy Rain, Team ICO Collection, L.A. Noire, teraz zapewne Beyond oraz liczne platformówki cieszą się powodzeniem. Lubimy (posiadacze Ps3) czasami trochę pomyśleć, poprzeżywać. Nie tylko bezsensownie wciskać spust. ;]
Opublikowano 4 czerwca 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=vBwB5JBMILA&feature=plcp Edytowane 4 czerwca 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=vBwB5JBMILA&feature=plcp No i nie wygląda na to by coś PCF miało tutaj zepsuć. ;] Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ej, ale to chodzi o to zeby samemu wypelniac, wiesz cnie?Naprawde? ;o Nie wiedzialem.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Baird wygląda po prostu młodziej, Cole to za to jakiś inny typ :| MW3 jest oskryptowany, to fakt. Ale wrzucisz 3 czy 4 poziom trudności i jeszcze sobie POGRASZ. Kupiłem ostatnio L.A. Noire i takiego luksusu nie miałem. Przejdź się po działach z PS3 na forach i poczytaj jak ludzie się nad tego typu grami rozpływają. Zaczyna się na MW1 z fajnymi scenami, przechodzi przez Uncharted 2 gdzie człowieka zaczyna denerwować, że wszystko ucieka spod stóp i na takich nowych TR się kończy (albo i gorzej). Posiadacze Ps3 mają lepszy gust, ot co. U Was cieszą się tylko gierki w których się strzela i kosmici atakują (z całym szacunkiem Girsiki), dlatego macie 3 serie na krzyż. Posiadacze Ps3 mają bardziej otwarte umysły na sztukę i piękno, dzięki temu takie gry jak Heavy Rain, Team ICO Collection, L.A. Noire, teraz zapewne Beyond oraz liczne platformówki cieszą się powodzeniem. Lubimy (posiadacze Ps3) czasami trochę pomyśleć, poprzeżywać. Nie tylko bezsensownie wciskać spust. ;] A podczas grania pijecie wino i zagryzacie się truflami.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co oni zrobili z ryjami Cole i Bairda :o matko jedyna........ Jak to co odmłodzili
Opublikowano 4 czerwca 201212 l A za 4 minuty EA. Boże spraw żeby w tej pazernej firmie ktoś dał zielone światło na Mirrors Edge 2.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l No wiem ale Cole wygląda, no ten teges dziwnie!? Ale kit z tym aleeeeeeeeeeeeeeee bym szarpnął jużżżż w te Girsiki
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Na GT mówili że najpierw będzie Dead Space 3 i NfS a później Medal of Honor.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l http://e3.gamespot.c...sConferenceLive Tu jest lepie niz na gt (przynajmniej na razie) Edytowane 4 czerwca 201212 l przez pawelgr5
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jezus, ale za(pipi)iste chociaż teraz wygląda to jak 100% strzelanka. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL