Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

MoH graficznie zjada CoDa, nawet jak będzie kupą, jak poprzedni.

Opublikowano

Moh pogromca CODA

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale do tej pory to FIFA najbardziej przykuła mnie do ekranu.

Opublikowano

Co za słaba konferencja, Microsoft już miał dużo lepszą. Strata czasu na oglądanie tego szoł.

Opublikowano

Co za słaba konferencja, Microsoft już miał dużo lepszą. Strata czasu na oglądanie tego szoł.

Bo jeszcze ktoś weźmie to na serio.

Opublikowano

Wez, przestan. Tutaj przynajmniej pokazuja gry, a nie buty.

Opublikowano

Gdzie jest Burnout!

Chyba ci się z NFSem pomyliło.