Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co za słaba konferencja, Microsoft już miał dużo lepszą. Strata czasu na oglądanie tego szoł.

Wez, przestan. Tutaj przynajmniej pokazuja gry, a nie buty.

Tam były przynajmniej dobre multiplatformy.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Coś szybko poszło z UFC, ale mniejsza czas na MOST WANTED!

Opublikowano

Demo Most Wanted >>>>>>> demo Forzy Horizon.

Opublikowano

Most Wanted to takie coś pomiędzy Hot Pursuit a Burnout Paradise. Chyba się zaintresuje tym.

Opublikowano

Most Wanted - jak na razie najlepsza gra na E3. Podtytul jak najbardziej adekwatny.

Edytowane przez RoL

Opublikowano

No muszę przyznać że to chyba najsłabsze E3 jakie pamiętam.

Rok temu było (pipi) ale teraz to idą po bandzie.

Opublikowano

most wanted > Forza Horizon sry :(

Opublikowano

Jak ten czas zleciał,ale jak dla mnie konfa lepsza od Microsoftu.Medal+Most Wanted+Crysis robią swoje,trza będzie odłożyć trochę kasy.

Opublikowano

Taa super szał, same kopiuj wklej z wcześniejszych części. :verymad:

To chyba faktycznie wynika z tego, że ta generacja trwa tak długo.

Do niedawna większość fpsów wyglądała na jedno kopyto a teraz nawet normalne gierki jak tps-y niczym w sumie się nie różnią.

Jak w przyszłym roku nie jebną restarta z konsolami to będzie :o

PS. Moja nadzieja w TLoU, w GoW i Beyond.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Chyba tylko Sony moze uratowac te E3, bo na razie to kompletna padaka. Ale jak to jest, jesli jest za dlugi zastoj w grach. Obecna generacja trwa po prostu za dlugo. Tworcy nie moga zaserwowac nic wymyslnego, bo hardware skutecznie wszystko ogranicza. Pora na next geny i nowy wymiar gier.

Edytowane przez Jacobss

Opublikowano

EA wypadło lepiej niż MS, bo przede wszystkim miało gry, a nie tańce/przeglądarkę internetową.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Do tego w(pipi)ia mnie, że większość gierek pochodzi z pecetów :(

No nie dziwię się devom ale... wrrr

Opublikowano

Chyba tylko Sony moze uratowac te E3, bo na razie to kompletna padaka. Ale jak to jest, jesli jest za dlugi zastoj w grach. Obecna generacja trwa po prostu za dlugo. Tworcy nie moga zaserwowac nic wymyslnego, bo hardware skutecznie wszystko ogranicza. Pora na next geny i nowy wymiar gier.

Co to w ogóle za tłumaczenie? W przyszłej generacji zobaczysz dokładnie to samo, tylko w jeszcze większym natężeniu, ze skryptów nikt nie zrezygnuje.

Opublikowano

co Was jara tak ten NFS? przeciez to ten sam szajs.

zawód roku jak dla mnie to cale E3 (zostaje jeszcze konfa sony), kazdy leci juz na wyrobionej marce a w zamian daje to samo bo i tak sie sprzeda. C H U J N I A

Opublikowano

PS. Moja nadzieja w TLoU, w GoW i Beyond.

Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części..

Liczę na TLoU może będzie odrobina świeżości albo klon Anczardet 1500-100-800 :P

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

No dobra racja, GoW jak przykład czegoś nowego to zły przykład. Ale GoW to GoW to... po prostu czekam <3

PS. Ale C3 graficznie wygląda, bonga - bonga.