Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co za słaba konferencja, Microsoft już miał dużo lepszą. Strata czasu na oglądanie tego szoł. Wez, przestan. Tutaj przynajmniej pokazuja gry, a nie buty. Tam były przynajmniej dobre multiplatformy.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l O! Burnout Most Wanted hehe EA nie pozwoliło robić tru Burnoutów to Criterion zrobił Burnouta z NFS. Super.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Most Wanted to takie coś pomiędzy Hot Pursuit a Burnout Paradise. Chyba się zaintresuje tym.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Most Wanted - jak na razie najlepsza gra na E3. Podtytul jak najbardziej adekwatny. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez RoL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l No muszę przyznać że to chyba najsłabsze E3 jakie pamiętam. Rok temu było (pipi) ale teraz to idą po bandzie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jak ten czas zleciał,ale jak dla mnie konfa lepsza od Microsoftu.Medal+Most Wanted+Crysis robią swoje,trza będzie odłożyć trochę kasy.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Taa super szał, same kopiuj wklej z wcześniejszych części. To chyba faktycznie wynika z tego, że ta generacja trwa tak długo. Do niedawna większość fpsów wyglądała na jedno kopyto a teraz nawet normalne gierki jak tps-y niczym w sumie się nie różnią. Jak w przyszłym roku nie jebną restarta z konsolami to będzie :o PS. Moja nadzieja w TLoU, w GoW i Beyond. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Chyba tylko Sony moze uratowac te E3, bo na razie to kompletna padaka. Ale jak to jest, jesli jest za dlugi zastoj w grach. Obecna generacja trwa po prostu za dlugo. Tworcy nie moga zaserwowac nic wymyslnego, bo hardware skutecznie wszystko ogranicza. Pora na next geny i nowy wymiar gier. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Jacobss
Opublikowano 4 czerwca 201212 l EA wypadło lepiej niż MS, bo przede wszystkim miało gry, a nie tańce/przeglądarkę internetową. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Hela
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Do tego w(pipi)ia mnie, że większość gierek pochodzi z pecetów No nie dziwię się devom ale... wrrr
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Chyba tylko Sony moze uratowac te E3, bo na razie to kompletna padaka. Ale jak to jest, jesli jest za dlugi zastoj w grach. Obecna generacja trwa po prostu za dlugo. Tworcy nie moga zaserwowac nic wymyslnego, bo hardware skutecznie wszystko ogranicza. Pora na next geny i nowy wymiar gier. Co to w ogóle za tłumaczenie? W przyszłej generacji zobaczysz dokładnie to samo, tylko w jeszcze większym natężeniu, ze skryptów nikt nie zrezygnuje.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l co Was jara tak ten NFS? przeciez to ten sam szajs. zawód roku jak dla mnie to cale E3 (zostaje jeszcze konfa sony), kazdy leci juz na wyrobionej marce a w zamian daje to samo bo i tak sie sprzeda. C H U J N I A
Opublikowano 4 czerwca 201212 l PS. Moja nadzieja w TLoU, w GoW i Beyond. Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części.. Liczę na TLoU może będzie odrobina świeżości albo klon Anczardet 1500-100-800 Edytowane 4 czerwca 201212 l przez kudlaty88
Opublikowano 4 czerwca 201212 l No dobra racja, GoW jak przykład czegoś nowego to zły przykład. Ale GoW to GoW to... po prostu czekam <3 PS. Ale C3 graficznie wygląda, bonga - bonga.