Opublikowano 4 czerwca 201212 l Póki co to teraźniejsze E3 powinno stać pod znakiem SEQUEL! No i Dead Space 3 w co-opie? WTF.. kompletnie zabije to klimat i odczucie osamotnienia. Crysis 3 to samo co dwójka, mogliby to dać jako DLC. To Samo kolejny NFS, Call of Duty , Halo, Girsy, Assassin Creed, Forza itd!! Dzisiejsze E3 sponsoruje NOMEN OMEN cyfra 3!! Póki co jeszcze interesuje mnie Tomb Raider i Far Cry 3( OMG) w reszte nie musze zagrac. Chyba ze Sony czymś zaskoczy.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l @Słupek Bonga bonga na wypaśnym Pc A ja czekam na GeoW jedyna gra która coś tam może mnie zainteresować. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez kudlaty88
Opublikowano 4 czerwca 201212 l PS. Ale C3 graficznie wygląda, bonga - bonga. Ładna grafika, pare wybuchów i nowa cyferka przy tytule. Jak całe EA.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co to w ogóle za tłumaczenie? W przyszłej generacji zobaczysz dokładnie to samo, tylko w jeszcze większym natężeniu, ze skryptów nikt nie zrezygnuje. Ciężko pojąć, że oni mają tylko 3-4 minuty na prezentacje gry i te minuty muszą być przesiąkniete efektowną akcją. Przecież cała gra nie będzie tak efektowna, dynamiczna i przesiąknięta skryptami.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części.. No i? Po co zmieniać coś, co sprawdza się w 100%?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Lionel wpadaj na czata bo pytają o ciebie http://www.polchat.pl/chat/?room=czat%20psx%20extreme Nie ma mnie w domu a pisze z telofonu(htc desire gwoli ścisłości) i chat tam nie chodzi
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sony zaskoczyc moze tylko nowa konsola. Ale tego nie zrobi. [*] Jak zapowiedza nowa czesc Medievil na PS3 to sie wszyscy zdziwa. Hehehe - fajnie by bylo, mam nadzieje, ze Sony jednak zaskoczy nas czyms nowym ! Edytowane 4 czerwca 201212 l przez saptis
Opublikowano 4 czerwca 201212 l No Sony nie ma takich jaj. Ale zamietliby wszystko jakby wyskoczyli z Ps4. Niestety takie jaja ma tylko Reggie z Nintendo he he. PS. Trailer GTAV otwiera konfe Sony Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części.. No i? Po co zmieniać coś, co sprawdza się w 100%? Sprawdza czy sprzedaje sie w 100%? Ok gierka jest swietna ale ile mozna grac to samo... W Halo 4 czy nowym GeoWie chociaz jaram sie multiplayerem a w przypadku GoWa jest czekania rok czy dwa na 10h gameplayu w singlu.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sony zaskoczyc moze tylko nowa konsola. Ale tego nie zrobi. [*] Jak zapowiedza nowa czesc Medievil na PS3 to sie wszyscy zdziwa. Hehehe - fajnie by bylo, mam nadzieje, ze Sony jednak zaskoczy nas czyms nowym ! Zaskoczyliby Beyond, ale jakaś parówa wypuściła screeny do sieci przed zapowiedzią. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części.. No i? Po co zmieniać coś, co sprawdza się w 100%? Sprawdza czy sprzedaje sie w 100%? Ok gierka jest swietna ale ile mozna grac to samo... W Halo 4 czy nowym GeoWie chociaz jaram sie multiplayerem a w przypadku GoWa jest czekania rok czy dwa na 10h gameplayu w singlu. bedzie multi <gwiżdże> tak samo w last of us
Opublikowano 4 czerwca 201212 l mam nadzieje, ze Sony jednak zaskoczy nas czyms nowym ! Beyond Two Souls.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części.. No i? Po co zmieniać coś, co sprawdza się w 100%? Sprawdza czy sprzedaje sie w 100%? Ok gierka jest swietna ale ile mozna grac to samo... W Halo 4 czy nowym GeoWie chociaz jaram sie multiplayerem a w przypadku GoWa jest czekania rok czy dwa na 10h gameplayu w singlu. Przecież dodadzą multi.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Uuuu, remake Painkillera na UE3 Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Figaro
Opublikowano 4 czerwca 201212 l multi czyli mowicie o coopie czy mi cos umknelo ? http://www.youtube.com/watch?v=Md69x93tmTU PS. Właśnie mówili na GTTV, kto wygrywa E3. Microsoft na prowadzeniu... żałośni są. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez YETI
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Pytanie jakie to będzie multi. Zawsze jest opcja że system się nie sprawdzi i będzie multi-popierdólka na 3 godzinki grania bo później się znudzi.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l PS. Ale C3 graficznie wygląda, bonga - bonga. Ładna grafika, pare wybuchów i nowa cyferka przy tytule. Jak całe EA. Nie chcę bronić EA I Crysisa (w żadną część nie grałem) bo mam ich gdzieś, lubię tylko ich gierki (od ich studiów). ALE KTO TAK NIE ROBI DZISIAJ? Rzuć kamieniem zaczynając od M$ ;] Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l wyglada ciekawie tak wiec zwracam honor tylko wlasnie druga kwestia. dla mnie fajne multi = skillowe. oby tak bylo. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez bartiz
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tez nie ogarniam tej podjary MW. Oryginal bardzo mi sie podobal, ale ten gejmplej byl kiepski w (pipi). Jeszcze te burnouty na sile. Poza tym, >Origin wiec na pececie nie zagram. Może na Wii U jak coś. Mówiąc o Wii U - szykuje sie panowie, (pipi)a, Nintendominacja. Po wczorajszym Directcie pokazujacym pierdziułki wokół Wii U, jutro bedzie konfa poswiecona w calosci grom na Wii U a pojutrze TRZECIA KONFA skupiajaca sie na 3DSie.