Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Póki co to teraźniejsze E3 powinno stać pod znakiem SEQUEL! No i Dead Space 3 w co-opie? WTF.. kompletnie zabije to klimat i odczucie osamotnienia. Crysis 3 to samo co dwójka, mogliby to dać jako DLC. To Samo kolejny NFS, Call of Duty , Halo, Girsy, Assassin Creed, Forza itd!!

Dzisiejsze E3 sponsoruje NOMEN OMEN cyfra 3!!

Póki co jeszcze interesuje mnie Tomb Raider i Far Cry 3( OMG) w reszte nie musze zagrac. Chyba ze Sony czymś zaskoczy.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

@Słupek

Bonga bonga na wypaśnym Pc :dance2:

A ja czekam na GeoW jedyna gra która coś tam może mnie zainteresować.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

PS. Ale C3 graficznie wygląda, bonga - bonga.

Ładna grafika, pare wybuchów i nowa cyferka przy tytule. Jak całe EA.

Opublikowano

Co to w ogóle za tłumaczenie? W przyszłej generacji zobaczysz dokładnie to samo, tylko w jeszcze większym natężeniu, ze skryptów nikt nie zrezygnuje.

Ciężko pojąć, że oni mają tylko 3-4 minuty na prezentacje gry i te minuty muszą być przesiąkniete efektowną akcją. Przecież cała gra nie będzie tak efektowna, dynamiczna i przesiąknięta skryptami.

Opublikowano

Sony zaskoczyc moze tylko nowa konsola. Ale tego nie zrobi.

[*]

Opublikowano

Sorry ale GoW będzie klonem w 85% taki sam jak poprzednie części..

No i? Po co zmieniać coś, co sprawdza się w 100%?

Opublikowano

Lionel wpadaj na czata bo pytają o ciebie

http://www.polchat.pl/chat/?room=czat%20psx%20extreme

Nie ma mnie w domu a pisze z telofonu(htc desire gwoli ścisłości) i chat tam nie chodzi :(

Opublikowano

[*]

Jak zapowiedza nowa czesc Medievil na PS3 to sie wszyscy zdziwa. :D Hehehe - fajnie by bylo, mam nadzieje, ze Sony jednak zaskoczy nas czyms nowym !

Edytowane przez saptis

Opublikowano

No Sony nie ma takich jaj.

Ale zamietliby wszystko jakby wyskoczyli z Ps4. Niestety takie jaja ma tylko Reggie z Nintendo he he.

PS. Trailer GTAV otwiera konfe Sony :D

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Sprawdza czy sprzedaje sie w 100%? Ok gierka jest swietna ale ile mozna grac to samo...

W Halo 4 czy nowym GeoWie chociaz jaram sie multiplayerem a w przypadku GoWa jest czekania rok czy dwa na 10h gameplayu w singlu.

Opublikowano

[*]

Jak zapowiedza nowa czesc Medievil na PS3 to sie wszyscy zdziwa. :D Hehehe - fajnie by bylo, mam nadzieje, ze Sony jednak zaskoczy nas czyms nowym !

Zaskoczyliby Beyond, ale jakaś parówa wypuściła screeny do sieci przed zapowiedzią.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Sprawdza czy sprzedaje sie w 100%? Ok gierka jest swietna ale ile mozna grac to samo...

W Halo 4 czy nowym GeoWie chociaz jaram sie multiplayerem a w przypadku GoWa jest czekania rok czy dwa na 10h gameplayu w singlu.

bedzie multi <gwiżdże>

tak samo w last of us

Opublikowano

multi czyli mowicie o coopie czy mi cos umknelo ?

Opublikowano

Przecież dodadzą multi.

Opublikowano

Pytanie jakie to będzie multi.

Zawsze jest opcja że system się nie sprawdzi i będzie multi-popierdólka na 3 godzinki grania bo później się znudzi.

Opublikowano

PS. Ale C3 graficznie wygląda, bonga - bonga.

Ładna grafika, pare wybuchów i nowa cyferka przy tytule. Jak całe EA.

Nie chcę bronić EA I Crysisa (w żadną część nie grałem) bo mam ich gdzieś, lubię tylko ich gierki (od ich studiów).

ALE KTO TAK NIE ROBI DZISIAJ? Rzuć kamieniem zaczynając od M$ ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

wyglada ciekawie tak wiec zwracam honor :D

tylko wlasnie druga kwestia. dla mnie fajne multi = skillowe. oby tak bylo.

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Na GT demo nowego Metal Gear Rising Revengeance.

Opublikowano

Tez nie ogarniam tej podjary MW. Oryginal bardzo mi sie podobal, ale ten gejmplej byl kiepski w (pipi). Jeszcze te burnouty na sile. Poza tym, >Origin wiec na pececie nie zagram. Może na Wii U jak coś.

Mówiąc o Wii U - szykuje sie panowie, (pipi)a, Nintendominacja. Po wczorajszym Directcie pokazujacym pierdziułki wokół Wii U, jutro bedzie konfa poswiecona w calosci grom na Wii U a pojutrze TRZECIA KONFA skupiajaca sie na 3DSie.

HypeTrain.png