Opublikowano 4 czerwca 201212 l Chodzi bardziej o to, że nowe konsole pozwolą na wypuszczenie nowych IP. Póki ta generacja jeszcze żyje to będziemy zdani tylko na sequele i spin offy.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ten komiks ryje czachę totalnie xD jest arcyboski xD Chociaż właśnie, South Park wygląda jak coś zupełnie świeżego.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.html pokazuja gamepleye na zywo
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tez nie ogarniam tej podjary MW. Oryginal bardzo mi sie podobal, ale ten gejmplej byl kiepski w (pipi). Jeszcze te burnouty na sile. Poza tym, >Origin wiec na pececie nie zagram. Może na Wii U jak coś. Mówiąc o Wii U - szykuje sie panowie, (pipi), Nintendominacja. Po wczorajszym Directcie pokazujacym pierdziułki wokół Wii U, jutro bedzie konfa poswiecona w calosci grom na Wii U a pojutrze TRZECIA KONFA skupiajaca sie na 3DSie. Jaram się wszystkie elementy środowiska, które wybuchły w pokazanych dzisiaj grach. Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie. To samo z tą grą o zombie od Epic i tytułem od Cryteka, który MS pokazał u siebie rok temu. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez ragus
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Póki ta generacja jeszcze żyje to będziemy zdani tylko na sequele i spin offy. Na szczęście mamy kochane Sony, który wypuszcza takie gry jak The Last of Us czy Beyond: Two Souls. Idę spać, jutro rano przekonam się w jakim stopniu Sony zniszczyło Microsoft i ich gry o butach Naikach oraz jak za(pipi)iste są ekskluziwy na PS3.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Metal dal rade. Pamietacie jak kroili arbuzy dokladnie tak jak ustawili sobie katy ciecia? Nie zrezygnowali z tego. Tniesz tak jak chcesz + standardowe slashowanie. Jest dobrze.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l W końcu to Platinum Games, jak na Japończyków radzą sobie obok Capcom najlepiej w tej generacji.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie. Podobna ta multiplatforma od Insomniac za bardzo różniła się od Uncharted. Więc poszła do cięcia... dodają strzelanie, wybuchy i walące się budynki.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie. zrozumieli ze Ratchet wazniejszy ;]
Opublikowano 4 czerwca 201212 l konfa Ubi da radę, musi Już najważniejszą grę pokazali. Nie wiem co tam im jeszcze zostało... Rayman, AC3, może POP. Gdyby pokazali ta ostatnią no to będzie zajebiście.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l konfa Ubi da radę, musi Już najważniejszą grę pokazali. Nie wiem co tam im jeszcze zostało... Rayman, AC3, może POP. Gdyby pokazali ta ostatnią no to będzie zajebiście. Rainbow 6? Ghost Recon? Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Accoun
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Plus (mama nadzieje) pokażą gierkę Avengers. W końcu tka hucznie jarali się tym że kupili licencje także jakiś gameplay będzie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Plus (mama nadzieje) pokażą gierkę Avengers. W końcu tka hucznie jarali się tym że kupili licencje także jakiś gameplay będzie. I po co to komu?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ubi z tymi swoimi wielkimi grami na 6, no poza AC. Niech jak na francuzów przystało, od razu się poddadzą.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jeżeli gra Avengers będzie na poziomie Batmana AA/AC to ja to biorę w ciemno. Nie mają presji żeby wydać to jakoś szybko (wszakże film schodzi z afiszy) a może coś dobrego z tego wyjść.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie. zrozumieli ze Ratchet wazniejszy ;] Najważniejszy...
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ubisoft pokaże nowego Raymana. Przez resztę konferencji możemy oglądać tylko rosnącą trawę, a i tak będzie za(pipi).ista, bo pokażą Raymana. Dziękuje.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ubi z tymi swoimi wielkimi grami na 6, no poza AC. Niech jak na francuzów przystało, od razu się poddadzą. Sam Rayman jest lepszy niż wszystko co pokazało EA.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Cudów bym się po Ubi nie spodziewał - tańce będą, na bank jakiś fitness, AC głównym gwoździem programu, Far Cry 3, może powtórka z dema SC, Rayman, i reszta jakiś popierdółek. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Hela
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jeżeli gra Avengers będzie na poziomie Batmana AA/AC to ja to biorę w ciemno. O kufa dzięki, poprawiłes mi humor. Takiego dobrego żartu dawno nie słyszałem :rofl2: