Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

qEyPK.png

Ten komiks ryje czachę totalnie xD jest arcyboski xD

Chociaż właśnie, South Park wygląda jak coś zupełnie świeżego.

Opublikowano

Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie.

Opublikowano

Tez nie ogarniam tej podjary MW. Oryginal bardzo mi sie podobal, ale ten gejmplej byl kiepski w (pipi). Jeszcze te burnouty na sile. Poza tym, >Origin wiec na pececie nie zagram. Może na Wii U jak coś.

Mówiąc o Wii U - szykuje sie panowie, (pipi), Nintendominacja. Po wczorajszym Directcie pokazujacym pierdziułki wokół Wii U, jutro bedzie konfa poswiecona w calosci grom na Wii U a pojutrze TRZECIA KONFA skupiajaca sie na 3DSie.

Jaram się wszystkie elementy środowiska, które wybuchły w pokazanych dzisiaj grach.

Tak w ogóle ciekawe co się stało z tą multiplatformową gierką od Insomniac, po trailerze z ubiegłego roku kompletna cisza w temacie.

To samo z tą grą o zombie od Epic i tytułem od Cryteka, który MS pokazał u siebie rok temu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Póki ta generacja jeszcze żyje to będziemy zdani tylko na sequele i spin offy.

Na szczęście mamy kochane Sony, który wypuszcza takie gry jak The Last of Us czy Beyond: Two Souls. :)

Idę spać, jutro rano przekonam się w jakim stopniu Sony zniszczyło Microsoft i ich gry o butach Naikach oraz jak za(pipi)iste są ekskluziwy na PS3.

untitled-1m0zbqv9jh5.gif

Opublikowano

Rising wyglada calkiem ok, ale lokacje jakies takie strasznie puste.

Opublikowano

Metal dal rade. Pamietacie jak kroili arbuzy dokladnie tak jak ustawili sobie katy ciecia? Nie zrezygnowali z tego. Tniesz tak jak chcesz + standardowe slashowanie. Jest dobrze.

Opublikowano

W końcu to Platinum Games, jak na Japończyków radzą sobie obok Capcom najlepiej w tej generacji.

Opublikowano

Podobna ta multiplatforma od Insomniac za bardzo różniła się od Uncharted. Więc poszła do cięcia... dodają strzelanie, wybuchy i walące się budynki.

Opublikowano

zrozumieli ze Ratchet wazniejszy ;]

Opublikowano

konfa Ubi da radę, musi

Już najważniejszą grę pokazali. Nie wiem co tam im jeszcze zostało... Rayman, AC3, może POP. Gdyby pokazali ta ostatnią no to będzie zajebiście.

Opublikowano

konfa Ubi da radę, musi

Już najważniejszą grę pokazali. Nie wiem co tam im jeszcze zostało... Rayman, AC3, może POP. Gdyby pokazali ta ostatnią no to będzie zajebiście.

Rainbow 6? Ghost Recon?

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Plus (mama nadzieje) pokażą gierkę Avengers. W końcu tka hucznie jarali się tym że kupili licencje także jakiś gameplay będzie.

Opublikowano

Plus (mama nadzieje) pokażą gierkę Avengers. W końcu tka hucznie jarali się tym że kupili licencje także jakiś gameplay będzie.

I po co to komu?

Opublikowano

Ubi z tymi swoimi wielkimi grami na 6, no poza AC.

Niech jak na francuzów przystało, od razu się poddadzą.

flagabiala.jpg

Opublikowano

Jeżeli gra Avengers będzie na poziomie Batmana AA/AC to ja to biorę w ciemno. Nie mają presji żeby wydać to jakoś szybko (wszakże film schodzi z afiszy) a może coś dobrego z tego wyjść.

Opublikowano

zrozumieli ze Ratchet wazniejszy ;]

Najważniejszy...

Opublikowano

Ubisoft pokaże nowego Raymana. Przez resztę konferencji możemy oglądać tylko rosnącą trawę, a i tak będzie za(pipi).ista, bo pokażą Raymana.

Dziękuje.

Opublikowano

Ubi z tymi swoimi wielkimi grami na 6, no poza AC.

Niech jak na francuzów przystało, od razu się poddadzą.

flagabiala.jpg

Sam Rayman jest lepszy niż wszystko co pokazało EA.

Opublikowano

Cudów bym się po Ubi nie spodziewał - tańce będą, na bank jakiś fitness, AC głównym gwoździem programu, Far Cry 3, może powtórka z dema SC, Rayman, i reszta jakiś popierdółek.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Jeżeli gra Avengers będzie na poziomie Batmana AA/AC to ja to biorę w ciemno.

O kufa dzięki, poprawiłes mi humor. Takiego dobrego żartu dawno nie słyszałem :rofl2: