Opublikowano 26 maja 201212 l Równie dobrze można było nazwać ten ranking "Fajne gierki, które zobaczymy na E3". A prawda jest taka, że spośród wszystkich, które wymienili na uwagę najbardziej zasługuje nowa Lara. Chciałbym znowu siąść z kumplami, jak za czasów pierwszych tomb raiderów i rozkminiać "jak tu przejść dalej".
Opublikowano 26 maja 201212 l Autor Na 99% tegoroczny NFS to Most Wanted (więcej info, oczywiście, na E3/konferencji EA). Criterion Games (imo) świetnie poradziło sobie z "rebootem" Hot Pursuit, więc o jakość nowego N4S możemy być spokojni. http://uk.ign.com/ar...-by-e3-schedule A skoro EA tak ładnie spełnia oczekiwania, to poproszę jeszcze o zapowiedź Mirror's Edge 2 (i jak dla mnie nic więcej nie muszą pokazywać). P.S. Rozwalił mnie ten gif z neogaf: Edytowane 26 maja 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 26 maja 201212 l Gdzie jest nowa Borutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Nie chcę MW2 :\ btw Lucas nowe SW zapowie.
Opublikowano 26 maja 201212 l Z gierek EA w sumie nie czekam na nic, no może gdyby pokazali ME2, albo DS3. Co innego taki Ubisoft, najbardziej czekam na Splinter Cella i powrót Prince Of Persia, bo od dwóch lat cisza w przypadku obu serii.
Opublikowano 26 maja 201212 l Splinter Cell raczej na pewno będzie, a co do PoP to wątpie, żadnych plotek nie było.
Opublikowano 26 maja 201212 l EA zgwalci Criterion tak jak zgwalcilo wszystkie inne swoje studia, just saying.
Opublikowano 26 maja 201212 l a co do PoP to wątpie, żadnych plotek nie było. Może Ubisoft celowo nic nie mówi o nowym Popie aby na E3 zrobić niespodzianke. O (pipi) e3 już za 10 dni! Ciekawe z kogo będzie najwieksza beka Konami? Nintendo? Edytowane 26 maja 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 26 maja 201212 l Autor Choć też byłbym rad z powrotu Księcia, to jednak nie ma na to żadnych szans . Wystarczy sobie zobaczyć na sprzedaż ostatnich odsłon serii: PoP (2008) - 2mln (z PS3 i 360) i FS - 1mln (z PS3 i 360). Śmiesznie małe liczby porównując z serią AC (nie ma co się dziwić, że całe UBI Montreal koncetruje się głównie na tej serii). Czasy świetności PoP ma już niestety za sobą (trylogia Piasków Czasu ). A co do moich oczekiwań na E3 to jeśli chodzi o zapowiedzi to (oprócz wymienionych wcześniej ME2 oraz nowej gry od Criterion, czyli pewnie MW, chociaż wiadomo, że wolałbym nowego pełnoprawnego Burnouta) liczę jeszcze na: Thief 4, "Kara", SC6 (pod warunkiem, że seria wróci do korzeni) oraz Renegade Ops 2. Raczej niezbyt wygórowane oczekiwania . Edytowane 26 maja 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 26 maja 201212 l Może Ubisoft celowo nic nie mówi o nowym Popie aby na E3 zrobić niespodzianke. Tyle, że Ubisoft to jest taki typ firmy, w której pracują same sprzedawczyki i ludzie generalnie nie potrafiący trzymać gęby na kłódkę. Już cała masa zwiastunów czy tam czego innego im wyciekała, a w przypadku PoP jest cisza od ładnych paru lat, także naprawdę wątpię.
Opublikowano 26 maja 201212 l Zresztą co takiego nowe PoP mogłoby zaoferować? Nowe miejsca do skakania plus nieco zmieniony system walki? Ta marka dawno temu się skończyła, inne gry zaporzyczyły z niej za dużo.
Opublikowano 26 maja 201212 l Dla mnie wystarczyłby powrót do The Sands Of Time, gry lepszej niż wszystkie AC razem wzięte. Masa skakania i rozwiązywania zagadek, mało walki, do tego powrót do baśniowych miejscówek. Na jakieś rewolucyjne patenty typu cofanie czasu raczej nie ma co liczyć, jedynie rozbudowanie tego elementu jak w Braid, do zagadek byłoby idealnie.
Opublikowano 27 maja 201212 l EA zgwalci Criterion tak jak zgwalcilo wszystkie inne swoje studia, just saying. Ejjj Szczurek a co złego zrobili ostatniego NFS-a? Chociaż nie mam pojęcia, co EA nie wie, że "ludzie" chyba teraz woleliby nowego Burnouta a nie kolejnego NFS-a, hm. Anylej, ja odwrotnie jak panowie wyżej na gry Ubisoftu nie czekam. Nom, poza AC3 chociaż po ostatnim gameplayu też bez szału. Nowy Splinter i tak zapewne będzie mega casualowy albo zmieniony 5 razy do premiery. Natomiast właśnie liczę na EA a raczej ich studia. Edytowane 27 maja 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 27 maja 201212 l No może akurat Criteriona nie zgwalcili ale inne przjete studia już tak. Na przykład -BioWare-bardzo dobra jedynka,no ale EA chciało szybko 2 i wyszedł crap. Podobnie z Mass Effectami Edytowane 27 maja 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 27 maja 201212 l aha ,że ME2 to crap? aha. Boję się trochę, że DICE może zgwałcić Mirrors Edge 2 czytając ich ostatnie wypowiedzi. Dlatego,sam nie wiem czy czekam na kontynuację tej perełki. Jak mają ją zwalić to niech lepiej robią kolejnego BF-a.
Opublikowano 27 maja 201212 l Wtorek, 5 czerwca. 12:00pm – Paradox Interactive: The Showdown Effect & The War of Roses 12:45pm – Ubisoft: ShootMania Storm 1:00pm – 2K Games: Spec Ops: The Line with Lead Writer 2:00pm – Electronic Arts: Need for Speed: Most Wanted & Battlefield 3 DLC 2:45pm – Activision: Call of Duty: Black Ops 2 3:00pm – Adhesive Games: Hawken 4:00pm – Hi-Rez Studios: Smite – First Live Broadcast 5:00pm – Hi-Rez Studios: Tribes – NASL Season 3 Finals Śeoda, 6 czerwca. 10:00am – Ubisoft: Assassin’s Creed III and TBA title 11:00am – SEGA: Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit, The Cave & Jet Set Radio HD 12:00pm – Electronic Arts: TBD Title 1:00pm – 2K Games: XCOM: Enemy Unknown with Lead Designer 2:00pm – CAPCOM: Resident Evil 6 2:30pm – Trion Worlds: Defiance 3:00pm – Adhesive Games: Hawken 4:00pm – Hi-Rez Studios: Smite 5:00pm – Hi-Rez Studios: Tribes – NASL Season 3 Finals Czwartek, 7 czerwca. 10:00am – CAPCOM: Lost Planet 3 & TBA title 11:00am – Riot Games 11:30am – Electronic Arts: Crysis 3 12:00pm – Ubisoft: TBA titles for WiiU 1:00pm – 2K Games: Borderlands 2 with Lead Writer & Artist 2:00pm – Warner Bros. Interactive Entertainment: Lollipop Chainsaw with Director James Gunn & TBA title 3:00pm – Adhesive Games: Hawken 4:00pm – Hi-Rez Studios: Smite- First Live Broadcast
Opublikowano 27 maja 201212 l aha ,że ME2 to crap? aha. Boję się trochę, że DICE może zgwałcić Mirrors Edge 2 czytając ich ostatnie wypowiedzi. Dlatego,sam nie wiem czy czekam na kontynuację tej perełki. Jak mają ją zwalić to niech lepiej robią kolejnego BF-a. Nie,ale gorszy trochę jedynki(bo Ea ich przejelo po zakończeniu produkcji) i zaczela się kastracja rpegowosci. Nie mówię że me2 mi się nie podobal. Dalej afera z DLC do ME3 które było już na płycie.
Opublikowano 27 maja 201212 l M$ będzie rządził na tych targach, nie ma coXD Ale może będzie chociaż lepiej niż rok temu. Edytowane 27 maja 201212 l przez Paliodor
Opublikowano 27 maja 201212 l M$ będzie rządził na tych targach, nie ma coXD Ale może będzie chociaż lepiej niż rok temu. Mają dwie kosy na koniec roku i styknie. Ciekaw jestem co będą mówili dziennikarzom jak ci się będą pytać o Ryse. Edytowane 27 maja 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 27 maja 201212 l Forza Horizon, wiadomo już, że będzie otwarty świat jak w TDU, fizyka ma być zbliżona do Forza i robiona jest na assetach Forza 4. Edytowane 27 maja 201212 l przez DonSterydo