Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Równie dobrze można było nazwać ten ranking "Fajne gierki, które zobaczymy na E3". A prawda jest taka, że spośród wszystkich, które wymienili na uwagę najbardziej zasługuje nowa Lara. Chciałbym znowu siąść z kumplami, jak za czasów pierwszych tomb raiderów i rozkminiać "jak tu przejść dalej".

Opublikowano

Ludzie czekają na TR, bo od ostatniego E3 nic nie pokazali.

Opublikowano
  • Autor

Na 99% tegoroczny NFS to Most Wanted (więcej info, oczywiście, na E3/konferencji EA). Criterion Games (imo) świetnie poradziło sobie z "rebootem" Hot Pursuit, więc o jakość nowego N4S możemy być spokojni.

http://uk.ign.com/ar...-by-e3-schedule

A skoro EA tak ładnie spełnia oczekiwania, to poproszę jeszcze o zapowiedź Mirror's Edge 2 :wub: (i jak dla mnie nic więcej nie muszą pokazywać).

P.S. Rozwalił mnie ten gif z neogaf:

r7GJs.gif

:D

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Gdzie jest nowa Borutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

Nie chcę MW2 :\ btw Lucas nowe SW zapowie.

Opublikowano

Z gierek EA w sumie nie czekam na nic, no może gdyby pokazali ME2, albo DS3. Co innego taki Ubisoft, najbardziej czekam na Splinter Cella i powrót Prince Of Persia, bo od dwóch lat cisza w przypadku obu serii.

Opublikowano

Splinter Cell raczej na pewno będzie, a co do PoP to wątpie, żadnych plotek nie było.

Opublikowano

EA zgwalci Criterion tak jak zgwalcilo wszystkie inne swoje studia, just saying.

Opublikowano

a co do PoP to wątpie, żadnych plotek nie było.

Może Ubisoft celowo nic nie mówi o nowym Popie aby na E3 zrobić niespodzianke.

O (pipi) e3 już za 10 dni!

Ciekawe z kogo będzie najwieksza beka :D Konami? Nintendo?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano
  • Autor

Choć też byłbym rad z powrotu Księcia, to jednak nie ma na to żadnych szans :(. Wystarczy sobie zobaczyć na sprzedaż ostatnich odsłon serii: PoP (2008) - 2mln (z PS3 i 360) i FS - 1mln (z PS3 i 360). Śmiesznie małe liczby porównując z serią AC (nie ma co się dziwić, że całe UBI Montreal koncetruje się głównie na tej serii).

Czasy świetności PoP ma już niestety za sobą (trylogia Piasków Czasu :wub:).

A co do moich oczekiwań na E3 to jeśli chodzi o zapowiedzi to (oprócz wymienionych wcześniej ME2 oraz nowej gry od Criterion, czyli pewnie MW, chociaż wiadomo, że wolałbym nowego pełnoprawnego Burnouta) liczę jeszcze na: Thief 4, "Kara", SC6 (pod warunkiem, że seria wróci do korzeni) oraz Renegade Ops 2. Raczej niezbyt wygórowane oczekiwania :) .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
Może Ubisoft celowo nic nie mówi o nowym Popie aby na E3 zrobić niespodzianke.

Tyle, że Ubisoft to jest taki typ firmy, w której pracują same sprzedawczyki i ludzie generalnie nie potrafiący trzymać gęby na kłódkę. Już cała masa zwiastunów czy tam czego innego im wyciekała, a w przypadku PoP jest cisza od ładnych paru lat, także naprawdę wątpię.

Opublikowano

Zresztą co takiego nowe PoP mogłoby zaoferować? Nowe miejsca do skakania plus nieco zmieniony system walki? Ta marka dawno temu się skończyła, inne gry zaporzyczyły z niej za dużo.

Opublikowano

Dla mnie wystarczyłby powrót do The Sands Of Time, gry lepszej niż wszystkie AC razem wzięte. Masa skakania i rozwiązywania zagadek, mało walki, do tego powrót do baśniowych miejscówek. Na jakieś rewolucyjne patenty typu cofanie czasu raczej nie ma co liczyć, jedynie rozbudowanie tego elementu jak w Braid, do zagadek byłoby idealnie.

Opublikowano

EA zgwalci Criterion tak jak zgwalcilo wszystkie inne swoje studia, just saying.

Ejjj Szczurek a co złego zrobili ostatniego NFS-a?

Chociaż nie mam pojęcia, co EA nie wie, że "ludzie" chyba teraz woleliby nowego Burnouta a nie kolejnego NFS-a, hm.

Anylej, ja odwrotnie jak panowie wyżej na gry Ubisoftu nie czekam. Nom, poza AC3 chociaż po ostatnim gameplayu też bez szału.

Nowy Splinter i tak zapewne będzie mega casualowy albo zmieniony 5 razy do premiery.

Natomiast właśnie liczę na EA a raczej ich studia.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No może akurat Criteriona nie zgwalcili ale inne przjete studia już tak. Na przykład

-BioWare-bardzo dobra jedynka,no ale EA chciało szybko 2 i wyszedł crap. Podobnie z Mass Effectami

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

aha

,że ME2 to crap?

aha.

Boję się trochę, że DICE może zgwałcić Mirrors Edge 2 czytając ich ostatnie wypowiedzi. Dlatego,sam nie wiem czy czekam na kontynuację tej perełki.

Jak mają ją zwalić to niech lepiej robią kolejnego BF-a.

Opublikowano

Wtorek, 5 czerwca.

12:00pm – Paradox Interactive: The Showdown Effect & The War of Roses

12:45pm – Ubisoft: ShootMania Storm

1:00pm – 2K Games: Spec Ops: The Line with Lead Writer

2:00pm – Electronic Arts: Need for Speed: Most Wanted & Battlefield 3 DLC

2:45pm – Activision: Call of Duty: Black Ops 2

3:00pm – Adhesive Games: Hawken

4:00pm – Hi-Rez Studios: Smite – First Live Broadcast

5:00pm – Hi-Rez Studios: Tribes – NASL Season 3 Finals

Śeoda, 6 czerwca.

10:00am – Ubisoft: Assassin’s Creed III and TBA title

11:00am – SEGA: Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit, The Cave & Jet Set Radio HD

12:00pm – Electronic Arts: TBD Title

1:00pm – 2K Games: XCOM: Enemy Unknown with Lead Designer

2:00pm – CAPCOM: Resident Evil 6

2:30pm – Trion Worlds: Defiance

4:00pm – Hi-Rez Studios: Smite

5:00pm – Hi-Rez Studios: Tribes – NASL Season 3 Finals

Czwartek, 7 czerwca.

10:00am – CAPCOM: Lost Planet 3 & TBA title

11:00am – Riot Games

11:30am – Electronic Arts: Crysis 3

12:00pm – Ubisoft: TBA titles for WiiU

1:00pm – 2K Games: Borderlands 2 with Lead Writer & Artist

2:00pm – Warner Bros. Interactive Entertainment: Lollipop Chainsaw with Director James Gunn & TBA title

4:00pm – Hi-Rez Studios: Smite- First Live Broadcast

Opublikowano

aha

,że ME2 to crap?

aha.

Boję się trochę, że DICE może zgwałcić Mirrors Edge 2 czytając ich ostatnie wypowiedzi. Dlatego,sam nie wiem czy czekam na kontynuację tej perełki.

Jak mają ją zwalić to niech lepiej robią kolejnego BF-a.

Nie,ale gorszy trochę jedynki(bo Ea ich przejelo po zakończeniu produkcji) i zaczela się kastracja rpegowosci.

Nie mówię że me2 mi się nie podobal.

Dalej afera z DLC do ME3 które było już na płycie.

Opublikowano

5281.gif

M$ będzie rządził na tych targach, nie ma coXD

Ale może będzie chociaż lepiej niż rok temu.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

5281.gif

M$ będzie rządził na tych targach, nie ma coXD

Ale może będzie chociaż lepiej niż rok temu.

Mają dwie kosy na koniec roku i styknie.

Ciekaw jestem co będą mówili dziennikarzom jak ci się będą pytać o Ryse.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Forza Horizon, wiadomo już, że będzie otwarty świat jak w TDU, fizyka ma być zbliżona do Forza i robiona jest na assetach Forza 4.

Edytowane przez DonSterydo