Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli gra Avengers będzie na poziomie Batmana AA/AC to ja to biorę w ciemno.

O kufa dzięki, poprawiłes mi humor. Takiego dobrego żartu dawno nie słyszałem :rofl2:

Tylko Arkham World, czy jak tam będzie się nazywać 3 część. ;]

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ciężko mi powiedzieć czy lepsze, bo niestety to co dzisiaj pokazało EA to nic z tego nie grałem.

Ale nie zamieniłbym DS3 na Raymana, na pewno nie.

Opublikowano

gra o avengerach to nie popierd.ółka na filmowej licencji tylko coś większego na podstawie szerszego komiksowego uniwersum więc może zaskoczyć. mi się marzy coś w stylu x-men legends.

Opublikowano

Ciężko mi powiedzieć czy lepsze, bo niestety to co dzisiaj pokazało EA to nic z tego nie grałem.

Ale nie zamieniłbym DS3 na Raymana, na pewno nie.

Zależy czy ktoś lubi platformówki, ale Rayman to jest zajebisty poziom, takiej platformówki nie powstydziłoby się Nintendo.

Opublikowano

Cudów bym się po Ubi nie spodziewał - tańce będą, na bank jakiś fitness, AC głównym gwoździem programu, Far Cry 3, może powtórka z dema SC, Rayman, i reszta jakiś popierdółek.

Musiałem wykrakać, że się zacznie od tańców :teehee:
Opublikowano

no ku.rwa znowu jakieś tańce i murzyńce rapują :confused:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

jaki mikrofon o.O ale wieś, to te największe targi gier?

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie grałem w Raymana (tylko demo) ale wierzę...

Pisząc gry Ubi na 6 to chodziło mi te ostatnie Drivery, Ghost Recon nowy, inna koncepcja SC, Just Dancy, the Cartel, AC spin offy itd.

zresztą kit z tym.

Opublikowano

Dobra Ubi wygrało E3 (bunga-bunga) :banana:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

NAJLEPSZA GRA TARGÓW!

edit: łe, nie ma już cycków. W sony nadzieja, widać, że ta generacja umiera.

Edytowane przez noxious33

Opublikowano

Nie, na padzie od Ps3 podłączonym pod PC... trolololo[*]

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Podoba mi się ten Far Cry.