Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jeżeli gra Avengers będzie na poziomie Batmana AA/AC to ja to biorę w ciemno. O kufa dzięki, poprawiłes mi humor. Takiego dobrego żartu dawno nie słyszałem :rofl2: Tylko Arkham World, czy jak tam będzie się nazywać 3 część. ;]
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ciężko mi powiedzieć czy lepsze, bo niestety to co dzisiaj pokazało EA to nic z tego nie grałem. Ale nie zamieniłbym DS3 na Raymana, na pewno nie.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l gra o avengerach to nie popierd.ółka na filmowej licencji tylko coś większego na podstawie szerszego komiksowego uniwersum więc może zaskoczyć. mi się marzy coś w stylu x-men legends.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ciężko mi powiedzieć czy lepsze, bo niestety to co dzisiaj pokazało EA to nic z tego nie grałem. Ale nie zamieniłbym DS3 na Raymana, na pewno nie. Zależy czy ktoś lubi platformówki, ale Rayman to jest zajebisty poziom, takiej platformówki nie powstydziłoby się Nintendo.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Cudów bym się po Ubi nie spodziewał - tańce będą, na bank jakiś fitness, AC głównym gwoździem programu, Far Cry 3, może powtórka z dema SC, Rayman, i reszta jakiś popierdółek. Musiałem wykrakać, że się zacznie od tańców
Opublikowano 4 czerwca 201212 l no ku.rwa znowu jakieś tańce i murzyńce rapują :confused: Edytowane 4 czerwca 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie grałem w Raymana (tylko demo) ale wierzę... Pisząc gry Ubi na 6 to chodziło mi te ostatnie Drivery, Ghost Recon nowy, inna koncepcja SC, Just Dancy, the Cartel, AC spin offy itd. zresztą kit z tym.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobra Ubi wygrało E3 (bunga-bunga) Edytowane 4 czerwca 201212 l przez kudlaty88
Opublikowano 4 czerwca 201212 l NAJLEPSZA GRA TARGÓW! edit: łe, nie ma już cycków. W sony nadzieja, widać, że ta generacja umiera. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez noxious33
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie, na padzie od Ps3 podłączonym pod PC... trolololo[*] Edytowane 4 czerwca 201212 l przez kudlaty88