Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dead Island 2... ale zgapka Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie wiem jak wy, ale ja ide sie kimnac. Wstaje o 2:45 akurat na konfe Sony. Do zobaczenia wtedy!
Opublikowano 4 czerwca 201212 l My nie idziemy spać Fajny ten trailer, widać Dead Island zrobiło furorę.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Samymi trailerami Ubi pozamiata konkurencje, co ten Connor wyprawia...
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Samymi trailerami Ubi pozamiata konkurencje, co ten Connor wyprawia... Przecież ten trailer był żałosny. Całą armię rozyebał [*]
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Samymi trailerami Ubi pozamiata konkurencje, co ten Connor wyprawia... Przecież ten trailer był żałosny. Całą armię rozyebał [*] Mnie też rozyebał[*]
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Samymi trailerami Ubi pozamiata konkurencje, co ten Connor wyprawia... Przecież ten trailer był żałosny. Całą armię rozyebał [*] Samograj pewnie, nie?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Śmiechem żartem, ale Ubi kosi w porównaniu do tego "czegoś" od MS. Rayman, Far Cry i Assasin - kupuję pierwszego dnia.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l AC3 ten pokaz jak najbardziej na plus, najbardziej podobał mi się od Ubi. Zima robi swoje.