Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co to był za pad? Bo na pewno nie PS3, ani X360 i gałki w złym miejscu na WiiU classic controller.

Edytowane przez Hela

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Ta ostatnia gra śmierdzi mi bullshitem, jeszcze bez platform docelowych... nie wiadomo w ogóle na czym to było odpalane.

A AC3, no cóż, znowu samograj z tą samą denną walką, byleby dziecko z autyzmem sobie poradziło.

Opublikowano

Nie no, gameplay bankowo z PC - takiej oprawy na obecnej generacji nie ma co sie spodziewac.

AC nie samograj tylko po prostu beznadziejnie prosta gra, no ale akurat w tej serii jakos moge to przebolec.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Coś za ładnie ta gierka wyglądała jak na obecne konsole.

O tym samym cały czas myślałem. Ubisoft pokazał już grę na nextgeny? :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To nie był przypadkiem Classic Controller od WiiU?

Opublikowano

UBi póki co wygrywa. Mają cztery gry w które chce zagrać. Far Cry 3, AC3, Rayman Legends i nowość Watch Dogs!!

Pierwsze trzy niby odcinanie kuponów, ale lepiej podane od konkurencji. Watch Dogs niewiadoma, ale pomysł nowatorski i to się ceni. No i udało im się utrzymać tę grę w tajemnicy, czyli się da.

Opublikowano

Dobrze by było, jeśli za rok nie będziemy sie zastanawiać co się stało z tą fajną grą pokazywaną na konferencji UBI w 2012.

Opublikowano

To nie był przypadkiem Classic Controller od WiiU?

Inaczej rozstawione gałki.

Cokolwiek by to nie było, to raczej we wczesnej fazie produkcji, bo czcionka i interfejs wyjęty praktycznie żywcem z AC.

Opublikowano

Jak ta gra na koncu sie nazywala?

Watch Dogs

Opublikowano

Jak się kończył pokaz to w tle był znaczek WiiU chyba, że to tak po prostu.

Jak to WiiU, no to power ma większy niż PS3 i Xbox 360. Nawet AC3 nie ma startu wizualnie do tej gierki. A jeśli jeszcze będzie możliwość jeżdżenia pojazdami po tym mieście, to już w ogóle masakra.

Opublikowano

Jak się kończył pokaz to w tle był znaczek WiiU chyba, że to tak po prostu.

Jak to WiiU, no to power ma większy niż PS3 i Xbox 360. Nawet AC3 nie ma startu wizualnie do tej gierki. A jeśli jeszcze będzie możliwość jeżdżenia pojazdami po tym mieście, to już w ogóle masakra.

a jaki ma mieć konsola wydana w 2012 roku?

Opublikowano

Watch Dogs

i wszystko jasne

Dla tej gry lece po nową konsolę. Chociaż cały czas chcę wierzyć, że koleś grał na PS3 to jednak rozsądek podpowiada co innnego.

Opublikowano

Chociaż na koniec ktoś tam stał z padem przy stanowisku PS3 na którym wcześniej pokazali AC3...

Nie, chvj. To nie może być z konsol.

Opublikowano

Heh a Overstrike zagineło w akcji xD Kompletnie nic mnie nie ruszyło na konfie EA za to Ubi zaskoczyło mnie Watch Dogs ciekaw jestem na jakie platformy trafi.