Opublikowano 4 czerwca 201212 l Co to był za pad? Bo na pewno nie PS3, ani X360 i gałki w złym miejscu na WiiU classic controller. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Hela
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ta ostatnia gra śmierdzi mi bullshitem, jeszcze bez platform docelowych... nie wiadomo w ogóle na czym to było odpalane. A AC3, no cóż, znowu samograj z tą samą denną walką, byleby dziecko z autyzmem sobie poradziło.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie no, gameplay bankowo z PC - takiej oprawy na obecnej generacji nie ma co sie spodziewac. AC nie samograj tylko po prostu beznadziejnie prosta gra, no ale akurat w tej serii jakos moge to przebolec. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Ins
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Coś za ładnie ta gierka wyglądała jak na obecne konsole. O tym samym cały czas myślałem. Ubisoft pokazał już grę na nextgeny? Edytowane 4 czerwca 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jak się kończył pokaz to w tle był znaczek WiiU chyba, że to tak po prostu.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l UBi póki co wygrywa. Mają cztery gry w które chce zagrać. Far Cry 3, AC3, Rayman Legends i nowość Watch Dogs!! Pierwsze trzy niby odcinanie kuponów, ale lepiej podane od konkurencji. Watch Dogs niewiadoma, ale pomysł nowatorski i to się ceni. No i udało im się utrzymać tę grę w tajemnicy, czyli się da.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l The game has rather impressive visuals, and was shown running live on PS3.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dobrze by było, jeśli za rok nie będziemy sie zastanawiać co się stało z tą fajną grą pokazywaną na konferencji UBI w 2012.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l To nie był przypadkiem Classic Controller od WiiU? Inaczej rozstawione gałki.Cokolwiek by to nie było, to raczej we wczesnej fazie produkcji, bo czcionka i interfejs wyjęty praktycznie żywcem z AC.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l The game has rather impressive visuals, and was shown running live on PS3. Źródło? Niemożliwe.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jak ta gra na koncu sie nazywala? Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Codename
Opublikowano 4 czerwca 201212 l http://www.gamerevolution.com/news/ubisoft-announces-new-ip-skynet-style-open-world-game-ctos-13323
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jak się kończył pokaz to w tle był znaczek WiiU chyba, że to tak po prostu. Jak to WiiU, no to power ma większy niż PS3 i Xbox 360. Nawet AC3 nie ma startu wizualnie do tej gierki. A jeśli jeszcze będzie możliwość jeżdżenia pojazdami po tym mieście, to już w ogóle masakra.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Jak się kończył pokaz to w tle był znaczek WiiU chyba, że to tak po prostu. Jak to WiiU, no to power ma większy niż PS3 i Xbox 360. Nawet AC3 nie ma startu wizualnie do tej gierki. A jeśli jeszcze będzie możliwość jeżdżenia pojazdami po tym mieście, to już w ogóle masakra. a jaki ma mieć konsola wydana w 2012 roku?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Watch Dogs i wszystko jasne Dla tej gry lece po nową konsolę. Chociaż cały czas chcę wierzyć, że koleś grał na PS3 to jednak rozsądek podpowiada co innnego.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Chociaż na koniec ktoś tam stał z padem przy stanowisku PS3 na którym wcześniej pokazali AC3... Nie, chvj. To nie może być z konsol.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Heh a Overstrike zagineło w akcji xD Kompletnie nic mnie nie ruszyło na konfie EA za to Ubi zaskoczyło mnie Watch Dogs ciekaw jestem na jakie platformy trafi.