Opublikowano 5 czerwca 201212 l 2 gry lepsze niż cała konferencja Microsoftu. Ale to żaden wyczyn, nawet Pasjans jest lepszy niż line-up MS.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l beyond (pipi)o.za bo co prawda fajnie wygląda, ale jednak coś o mechanice rozgrywki fajnie byłoby usłyszeć
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ja pierdziele zamiast tego pierdzielenia mógłby pokazać jak Kratos wyrywa łeb czy coś ;/
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Szkoda tylko ,że nie zaprezentowali gameplayu z Beyond,ale przynajmniej teraz jest konkretna rozpierducha.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Dobrze usłyszałem że tylko w USA dostaną te 12 gier ? Oki nieważne, teraz powiedział.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przegięcie straszne, niby gada o gierkach na Vitę ale zero fimików, dopiero teraz AC.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l ale bredzi, dawac gameplay z The Last of Us!! plus daja oficjalna lapowke zeby kazdy mowil ze konferencja gruba - vouchery na rok ps+ dajcie juz the last of us ! i bez trolowania 40 minut minelo i lipa ;/ tylko beyond, serio jak narazie gorzej niz ms Edytowane 5 czerwca 201212 l przez kubson
Opublikowano 5 czerwca 201212 l O edycja limitowana liberation Oby tylko dali nowe killzone Edytowane 5 czerwca 201212 l przez darkgamer
Opublikowano 5 czerwca 201212 l dobre ale gameplay z konfy ubi lepszy pokazywanie mulltiplatform to debilizm zaciągnięty z bushu
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Już myslałem że o Watch Dogs zacznie mówić jak powiedział o bliskiej współpracy z Ubisoftem
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie ogarniam fenomenu COOPA przeciez wszyskto tym badziewnym patentem psują :F
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przynajmniej wreszcie zobaczyliśmy coś nowego o asasynie 3, szkoda, że nie pokazali nic o Liberation.