Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bedzie shout na czas E3? Rok temu byl i bylo ekstra. Nie wyobrazam sobie odswiezac CW co sekunde...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano
  • Autor

Bedzie shout na czas E3? Rok temu byl i bylo ekstra. Nie wyobrazam sobie odswiezac CW co sekunde...

Rok temu był shout??? O ile pamiętam to korzystaliśmy z czata, a nie z shout'a. Ale niestety, w nowej wersji forum nie ma ani jednego ani drugiego :( , więc zostaje tylko pisanie normalnych postów w temacie (też mi się to nie podoba).

Opublikowano

Czat zapierniczał tak szybko, że ciężko było cokolwiek przeczytać.

Opublikowano

W sumie racja, to czat byl. Ale tak czy siak, trzeba bedzie cos znalezc zeby wszyscy sie tam zebrali i bedzie znowu beka ;]

Opublikowano

Jeżeli to prawda to szykują się jedne z lepszych targów ;)

Opublikowano

Czekam tylko na info o nowym StarWars, ktore i tak pojdzie 31.05. Cala reszta targow wisi mi kalafiorem bo wiekszosc dobrych tytulow (nowy Tomb Raider, BS:Infinite, DMC) przeszlo na 2013. A to co zapowiedza teraz zapewne ukaze sie w 2015...

Opublikowano

Ale te SW sa na Kinecta. Po co na to czekac ;f

Opublikowano

Wierze, ze nie sa ;(

Opublikowano

To GTTV nie leci zawsze w piątki? Czy w czwartki tylko na Spike TV? Pewnie potem na Gt wrzucają. Obejrzę ten odcinek zwłaszcza dla Dishonored, aktualnie najbardziej interesującej mnie po RE6 gry.

Opublikowano

Leci chyba z czwartku na piątek, u nas to będzie jakaś 3:00.

Będzie można gdzieś obejrzeć tą dzisiejszą konferencje CDP?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti, łap: http://pl.thewitcher.com/ // https://www.facebook.com/thewitcher - tam będzie live stream (ogłoszą coś związanego z marką?). Zaczyna się o 19. Info z oficjalnej strony CDP.

MS na konferencji na E3 pokaże nowe gry od 5 studiów: Capcomu, EA Sports, Harmonix, Square-Enix, THQ i Ubisoftu.

Ciekawe ile będzie na Kinecta (Harmonix na 90%)?

Opublikowano

Zależy co rozumieć pod pojęciem nowe.

Od Square-Enix pewnie Tomb Raider, od Capcomu może RE6, od Ubisoftu SC6 (ale wątpię, raczej żabojady dadzą to u siebie na konfie jako mindfucka, poza tym ekskluzywność Conviction miała być tylko jednorazowa)

Opublikowano

Pewnie czekaja az Ninja Theory bedzie wolne i dadza im Onimushe do robienia.

Opublikowano

Yeti, łap: http://pl.thewitcher.com/ // https://www.facebook.com/thewitcher - tam będzie live stream (ogłoszą coś związanego z marką?). Zaczyna się o 19. Info z oficjalnej strony CDP.

MS na konferencji na E3 pokaże nowe gry od 5 studiów: Capcomu, EA Sports, Harmonix, Square-Enix, THQ i Ubisoftu.

Ciekawe ile będzie na Kinecta (Harmonix na 90%)?

Wszystko Multiplatformy. Nie maja swoich gier wiec musza cos pokazac na swojej konfie

Opublikowano

@up,ale to jest oczywista oczywistość i bardo znana praktyka MS (chyba co E3 tak jest).

E:

Pewnie czekaja az Ninja Theory bedzie wolne i dadza im Onimushe do robienia.

Dla mnie spoko, HS był świetny, Enslavet też wporzo (tyle, że samograj), DmC nie wygląda źle (oprócz faktu, że to profanacja serii). Ja chce Onimushe!

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Po tych plotkach to już SC6 na E3 pojawi się bankowo, natomiast co daty premiery, to raczej tak szybko tego nie wydadzą, może połowa 2013, ale wcale bym się nie zdziwił jakby dopiero dali na przyszłoroczną jesień.

Podobno dzisiaj ma być pokazana okładka z nowego numeru Game Informera, najpewniej jest to właśnie albo Splinter Cell albo Dead Space 3.

Edytowane przez Kre3k